UGL utbildning i Skåne

Hitta rätt UGL utbildning i Skåne! UGL passar dig som vill gå en omfattande ledarskapsutbildning i enighet med aktuell forskning på området. Här kan du söka och jämföra alla UGL utbildningar i Skåne från Sveriges bästa utbildningsföretag inom UGL. Grupputvecklingen UGL är en utbildning framtagen av Försvarsmakten. Hitta den UGL utbildning i Skåne som är rätt för just dig.

Skickar...

Få offertförslag på UGL utbildning i Skåne!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  UGL - Utveckling av grupp och ledare

  Aktivt Ledarskap Sverige AB

  Kompetensutveckling
  5 dagar
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  31 400 SEK

  UGL är försvarets ledarskapsutbildning

  Hur gör ledaren för att utveckla gruppen? På UGL utbildningen ligger fokus på gruppens utveckling och mognad, men också på ens egen personliga utveckling. Deltagaren får insikter om sina behov, beteenden, värderingar och drivkrafter. UGL är idag Sveriges mest populära ledarskapsutbildning och många väljer att göra sin UGL utbildning i Skåne.

  UGL och ledarskapsutbildningar i Skåne

  Nedan finner du fler relevanta ämnessidor och utbildningar kopplade till UGL och ledarskap.

  UGL försvarshögskolan

  UGL, utveckling av grupp och ledare, utvecklades i USA i slutet av 1700-talet. Då var programmet 16 veckor långt och utvecklades för att utveckla ledarskapet inom det amerikanska försvaret. Utbildningen blev obligatorisk för alla ledare. Redan 1978 anordnades första kursen i Sverige. Försvarshögskolan har utvecklat programmet i flera omgångar och idag är det en 5-dagarsutbildning i internatform.

  Gruppens mognad och utveckling

  UGL kan kännas mer personligt krävande eftersom människan är den främsta resursen. På UGL får du insikt om hur dina känslor, behov och drivkrafter påverkar dig själv och andra. Utbildningen fokuserar på dig, dina gruppmedlemmar och ledarskapet i gruppen. Under en UGL ledarskapsutbildning ställs det därför tydliga krav på ditt aktiva deltagande och din vilja att utforska din nuvarande förmåga som ledare och medarbetare. Gruppen får konkreta uppgifter och feedback, fokus ligger på de stadier av utveckling som gruppen går igenom.

  Vill du utvecklas i din kommunikation så att andra vill lyssna? Vi har även samlat kurser i retorik i Malmö.

  Ledarskap för grupputveckling

  På kursen känner inte deltagarna varandra sedan tidigare, detta för att deltagarna inte ska ha ett beroendeförhållande till varandra. Det har det visat sig att grupper har större öppenhet och engagemang samt att deltagarna får mer utbyte av varandra. En fortsatt dialog på arbetsplatsen och hur du kan ta med dig kunskaperna i vardagen är såklart viktigt ändå.

  Under kursen får:

  • Nya insikter om hur gruppdynamik fungerar
  • Förmåga att kommunicera effektivare
  • Ökad självkänsla genom självinsikt
  • Bättre koll på konflikthantering
  • Kunskap om gruppens mognad i olika stadier
  • En påbörjad individuell utvecklingsplan

  Vill du utveckla ditt ledarskap med UGL utbildning i Skåne? Låt oss hjälpa dig med offertförslag och hitta den kurs som passar dig bäst.