Ledarskapskurs i Uppsala

Är du på jakt efter en ledarskapskurs i Uppsala? Ledarskapskurser har fått ett uppsving de senaste åren. Allt fler inser vikten av ledaregenskaper och hur välgörande det kan vara för organisationen. På studier.se kan du hitta och jämföra många ledarskapskurser från Sveriges främsta utbildningsaktörer, bland annat i närheten av Uppsala.

Skickar...

Låt oss hitta ledarskapskursen åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Utveckla dig som ledare - Företagsanpassad grupputbildning

  Affärskraft i Skandinavien AB

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  -

  Attraktiva ledarskapskurser i Uppsala

  I listan ovan hittar du kurser som stämmer överens med sökning på ”ledarskapskurs i Uppsala”. För ledarskapskurser i Västsverige se även ledarskapskurs i Borås och ledarskapskurs i Göteborg.
  Du behöver inte vara chef eller ha en formell titel för att dra nytta av en ledarskapskurs. Ledaregenskaper har organisationer nytta av oavsett position i företaget. Det handlar om att förverkliga det bästa inom sig själv och skapa värde för andra.

  Som du känner dig själv känner du andra

  Vi ser inte världen som den är utan som vi själva är. Vi kan inte lära känna någon bättre än vi känner oss själva. En sann ledare känner sig själv, lever och andar sina värderingar. En person i ledande befattning betraktar världen genom möjligheternas glasögon, istället för att se den ur rädslans synvinkel.

  Tankens kraft

  Dina tankar skapar din verklighet. Du kommer ofrånkomligen att få mer av det du fokuserar på. En ledare är medveten om sina tankar och sorterar dem i nyttiga och onyttiga tankar. Positiva tankar kan bli förstärkta, medan negativa tankar minskar och blir ersatta med mer produktiva tankar. När du har kontroll över tanken kan du fatta bättre beslut, och bättre beslut ger bättre resultat.

  Tydlig målsättning – bättre ledarskap

  Att sätta mål är en förutsättning för att du ska leva ditt liv på ett medvetet och produktivt sätt, inte reaktivt och slumpmässigt. Att skriva ner sina mål med penna och papper förespråkas i många ledarskapskurser. Varför? När du skriver ner dina mål tvingas du formulera dem för dig själv och göra dem mer verkliga. Ditt undermedvetna får en tydlig bild av det du eftersträvar. Implementera dina mål genom att skriva ner dina viktigaste mål varje dag, eller genom att bildligt visualisera dem för dig själv med hjälp av en ”vision board”.

  Miss | lyckas

  Rubriken symboliserar att det inte finns några misslyckanden, bara ”missar” på vägen mot att lyckas. En chef behöver vara modiga i sitt sätt att agera. De är medvetna om att vägen till framgång är kantad av misslyckanden och snedsteg. Skillnaden mellan dem och andra som låter sig nedslås av misstag är att de tar lärdom av alla sådana händelser. Varje misslyckande ses som en möjlighet att utvecklas. Ledare formulerar vad som gick bra, vad som gick mindre bra och hur de ska agera nästa gång för att nå bättre framgång. På samma sätt analyseras situationer som gick riktigt bra, vad var nyckeln till framgång och hur kan du använda dig av det framåt?

  Dra nytta av teamet

  Du som har en ledande roll ser till gruppens bästa och sätter andra i främsta rummet. Ledare visar ett genuint intresse för andra människor, deras tankar, åsikter och värderingar. De ser möjligheter att skapa team där alla starka sidor kommer till sin rätt. På det sättet kommer varje individs kompetens och erfarenhet till nytta för teamet.

  Gruppen före egot

  En ledare begränsar egot, visar respekt och väljer att lyfta fram individens starka sidor och bedrifter inför andra. Beröm och komplimanger till dina medarbetare bör vara en del av vardagen, det är en så liten ansträngning som kan göra så stor skillnad för mottagaren.

  Lyhört ledarskap

  Att lyssna är en god egenskap som kan göra stor skillnad. Lär dig lyssna och känn in vilka känslor och behov som finns bakom orden. Sammanfatta det personen sagt och inge förtroende och skapa en plattform för öppen kommunikation.

  Ledarskapskurs för dig och gruppen

  Söker du en ledarskapskurs med inriktning grupputveckling eller en UGL & ledarskapsutbildning hittar du många utbildningar att jämföra på studier.se

  Sammanfattningsvis, ALLA har verkligen nytta av en ledarskapskurs. En ledare har egenskaper som är eftertraktade på arbetsmarknaden, oavsett position och titel.

  Sök en ledarskapsutbildning och förverkliga det det bästa inom dig!