UGL utbildning i Stockholm

Vill du gå en UGL utbildning i Stockholm? UGL är Sveriges mest populära kurs som knäcker koden i hur gruppen utvecklas till nästa nivå. Är du redo att ta steg framåt i din roll som ledare eller kollega? Här kan du hitta och jämföra flera UGL utbildningar i Stockholm.

Skickar...

Få offertförslag på UGL utbildning i Stockholm!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  UGL- Utveckling av Grupp och Ledare

  Hur gör ledaren för att utveckla gruppen? På UGL utbildningen ligger fokus på gruppens utveckling och mognad, men också på ens egen personliga utveckling. Deltagaren får insikter om sina behov, beteenden, värderingar och drivkrafter. UGL är idag Sveriges mest populära ledarskapsutbildning och många väljer att göra sin UGL utbildning i Stockholm.

  UGL och ledarskapsutbildningar i Stockholm

  Här kan du hitta fler relevanta ämnessidor och utbildningsområden kopplade till UGL och ledarskap.

  Försvarshögskolans UGL

  UGL, utveckling av grupp och ledare, blev utvecklat i USA i slutet av 1700-talet. Då var programmet 16 veckor långt och var essentiellt för att utveckla ledarskapet inom det amerikanska försvaret. Utbildningen blev obligatorisk för alla ledare. Redan 1978 anordnades första kursen i Sverige. Försvarshögskolan har utvecklat programmet i flera omgångar och idag är det en 5-dagarsutbildning i internatform.

  Människan är den främsta resursen

  UGL kan kännas mer personligt krävande eftersom människan är den främsta resursen. På UGL får du insikt om hur dina känslor, behov och drivkrafter påverkar dig själv och andra. Utbildningen fokuserar på dig, dina gruppmedlemmar och ledarskapet i gruppen. UGL ledarskapsutbildning ställer därför tydliga krav på ditt aktiva deltagande och din vilja att utforska din nuvarande förmåga som ledare och medarbetare. Gruppen får konkreta uppgifter och feedback, fokus ligger på de stadier av utveckling som gruppen går igenom.

  Vill du utvecklas i din kommunikation så att andra vill lyssna? Vi har även samlat kurser i retorik i Stockholm.

  UGL för grupputveckling

  På kursen känner inte deltagarna varandra sedan tidigare, detta för att deltagarna inte ska ha ett beroendeförhållande till varandra. Det har det visat sig att grupper har större öppenhet och engagemang samt att deltagarna får mer utbyte av varandra. En fortsatt dialog på arbetsplatsen och hur du kan ta med dig kunskaperna i vardagen är såklart viktigt ändå.

  Under kursen får:

  • Nya insikter om hur gruppdynamik fungerar
  • Förmåga att kommunicera effektivare
  • Ökad självkänsla genom självinsikt
  • Bättre koll på konflikthantering
  • Kunskap om gruppens mognad i olika stadier
  • En påbörjad individuell utvecklingsplan

  Vill du utveckla ditt ledarskap med UGL utbildning i Stockholm? Låt oss hjälpa dig med offertförslag och hitta den kurs som passar dig bäst.

  Är du intresserad?

  Fyll i formuläret så skickar vi dig upp till fem förslag på UGL- utbildningar inom två timmar!