Kampanjdemo

Skräddarsydda marknadsföringsinsatser

Som kund hos oss strålkastar vi era utbildningar i våra kampanjannonser på bland annat Facebook och Instagram. Vi hjälper er nå ut till rätt målgrupper, öka er exponering, driva trafik och öka förfrågningar till era utbildningar.

Vi agerar som bron mellan utbildare och kunder i syfte att underlätta vägen till rätt utbildning för intressenten. Vi testar och mäter olika medier och annonser kontinuerligt för att förstå vad som påverkar varje generation och målgrupp. På så sätt kan vi säkerställa oss att rätt utbildningsintressenter matchas med rätt utbildningar.

Exponering inför 1,2 miljon årliga besökare

Studier.se har sedan sin uppstart 2011 kommit att bli en uppskattad startpunkt för utbildningsintressenter och framtida elever. Vi har under åren byggt upp ett starkt varumärke och har idag cirka 1,2 miljoner årliga besökare på plattformen. Som en av våra partners exponeras ni i ett relevant sammanhang samt tar ni del av denna trafik i form av listade utbildningar, kurser och en presentation om er verksamhet.

SEO / Native branding

Våra artiklar på studier.se anpassas efter kundens målgrupp, behov och önskemål. Utbildarna har själva möjlighet att välja sitt material med fokus på ett visst ämne, er verksamhet eller en specifik utbildning. Genom att skapa en artikel om just er skola kommer vi kunna stärka ert varumärke och därmed skapa interaktioner.

Se fler exempel på artiklar här.

Sökordsoptimering (SEO)

Vi vet att dom allra flesta, oavsett fråga, börjar sitt sökande på Google. Löpande läggs nya sökordsoptimerade sidor upp på studier.se för att ta och behålla toppositioner på Google och driva relevant trafik. Dessa sidor ses som en allmän informationssida med fokus på att besvara besökarnas frågor samt inspirera och informera om olika ämnen och yrken. På samtliga sidor listar vi de utbildningarna som är relevanta för artikeln och kan vara utav intresse för besökaren.

Se fler exempel på artiklar här.

Google Ads-annonsering (SEM)

Betalda annonskampanjer genomförs löpande via Google Ads för att säkra sina topplaceringar på Google. Google ads tillåter oss att utforma annonsen själva vilket gör att vi kan anpassa varje annons efter kund. Vi hanterar uppsättning, budgivning och löpande optimering för att nå så effektivt resultat som möjligt.

Budgivning sker på sökord (PPC) inom segmentet där vi ser ett högt söktryck.

SoMe boost – Facebook & Instagram

Med annonsering i både Facebook och Instagram hjälper vi våra utbildare att synas hos rätt målgrupper. Samtliga annonser A/B-testas och optimeras för att alltid uppnå bästa resultat.

Som tilläggstjänst gör vi även kundunika annonser. Genom att marknadsföra sig på de två största sociala medieplattformarna kan man hitta nya intressenter som inte kommit lika långt i ansökningsresan. Med sociala medier kan vi få in de leads som inte gjort ett aktivt sök på Google än.

SoMe boost – TikTok

Nå ut till den yngre målgruppen med TikTokads. Här jobbar vi både organiskt och betalda annonser. TikTok erbjuder en kreativ och engagerande miljö där utbildningar kan skapa innehåll som lockar och inspirerar potentiella studenter.

SoMe boost – LinkedIn

LinkedIn är en plattform som ger utbildningar möjlighet att nå en målgrupp som aktivt söker efter utbildnings- och karriärrelaterade möjligheter.

Plattformen erbjuder också avancerade målgruppsinriktningar baserat på yrke, bransch och utbildningsbakgrund, vilket gör det möjligt för att nå relevanta och intressenter. Vi hanterar uppsättning och löpande optimering för att nå så effektivt resultat som möjligt.

Newsletter

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrev där vi lyfter olika utbildningar inom aktuella ämnesområden. Som kund hos oss erbjuds du delaktighet i våra nyhetsbrev där utbildaren själv har möjlighet att välja sitt material anpassat efter erat segment. Med över 500 000 levererade leads per år har vi byggt upp en stor adresslista av utbildningsintresserade människor.

Se några exempel på nyhetsbrev här.