Kampanjdemo

Skräddarsydda marknadsföringsinsatser

Som kund hos oss strålkastar vi era utbildningar i våra kampanjannonser på bland annat Facebook och Instagram. Vi hjälper er nå ut till rätt målgrupper, öka er exponering, driva trafik och öka förfrågningar till era utbildningar.

Vi agerar som bron mellan utbildare och kunder i syfte att underlätta vägen till rätt utbildning för intressenten. Vi testar och mäter olika medier och annonser kontinuerligt för att förstå vad som påverkar varje generation och målgrupp. På så sätt kan vi säkerställa oss att rätt utbildningsintressenter matchas med rätt utbildningar.

Exponering inför 1 miljon årliga besökare

Studier.se har sedan sin uppstart 2011 kommit att bli en uppskattad startpunkt för utbildningsintressenter och framtida elever. Vi har under åren byggt upp ett starkt varumärke och har idag cirka en miljon årliga besökare på plattformen. Som en av våra partners exponeras ni i ett relevant sammanhang samt tar ni del av denna trafik i form av listade utbildningar, kurser och en presentation om er verksamhet.

Sökordsoptimering (SEO) & Redaktionella artiklar

Vi vet att dom allra flesta, oavsett fråga, börjar sitt sökande på Google, Bing eller någon annan relevant sökmotor. Vi planerar och skapar därför kvalitativt material för att dels fortsätta vara en relevant plattform, dels hålla kvar vid våra toppositioner i sökmotorer, samt att driva organisk trafik till er som samarbetspartners. I våra redaktionella artiklar har våra samarbetspartners möjlighet att skina lite extra i rampljuset med en fokuserad text om ett visst ämne, deras verksamhet eller en specifik utbildning.

Sökordsmarknadsföring (SEM)

Vi utför löpande segmentannonsering i Google.

Delaktighet i nyhetsutskick

Vi har en stor databas av privatpersoner och företag som visat intresse för utbildningar. Som kund hos oss erbjuds du delaktighet i våra nyhetsbrev som skickas ut kontinuerligt till tiotusentals utbildningsintressenter inom ert segment.

Organiska inlägg i sociala medier

Våra besökare är alla unika och intresserar sig för olika ämnen och använder olika kanaler. För att möta varje målgrupp planerar och publicerar vi löpande nya inlägg i en bredd av sociala medier för att möta människor på olika plan.

Betald annonsering i sociala medier

Som ett viktigt komplement till vår produkt sker löpande annonsering i sociala medier.