Ledarskapsutbildning i Stockholm

Ta nästa steg i din karriär och gå en Ledarskapsutbildning i Stockholm. Ledarskap är en viktigt verktyg oavsett vilken roll du har på arbetet och är en färdighet du eller din personal ständigt kan utveckla. Vi har ledarskapsutbildningar för dig som är ny som chef, vill ta ett steg vidare i din karriär och gå en grundläggande ledarskapsutbildning eller för dig med personalansvar och vill få ett helt anpassat ledarskapsupplägg för en eller flera kollegor.

Här kan du söka och jämföra 100-tals ledarskapsutbildningar i Stockholm. Vi har samlat Sveriges bästa ledarskapsföretag. Här finns ledarskapsutbildningar på distans, som anpassas efter ditt företags behövs eller som genomförs i kurslokaler vid speciella dagar. Vi har Sveriges största utbud av ledarskapsutbildningar som hjälper dig eller ditt företag!

Skickar...

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt Ledarskapsutbildning i Stockholm!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Ledarskap – Steg 2 – Praktiskt ledarskap

  Kursakademin

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Öppen utbildning
  Löpande
  Populärt!
  Flera orter (8 st)
  14 900 SEK

  Ledarskap - För grupper

  VerksamhetsDesign 3L AB

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Löpande
  Rikstäckande
  -

  Ledarskap – Steg 1 – Ny som chef

  Kursakademin

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Öppen utbildning
  Löpande
  Populärt!
  Flera orter (8 st)
  12 900 SEK

  Ledarutveckling - För dig som är ledare eller chef 

  MikS LedarCoaching

  Kompetensutveckling
  2-4 veckor
  E-Learning
  Företagsanpassat
  Löpande
  Distans
  Stockholm
  -

  Ledarskapsutbildningar

  Att ha ledaregenskaper värdesätts högt på alla arbetsplatser och är något som gynnar organisationen oavsett vilken position i verksamheten du har. Ditt ledarskap kan lyfta dig själv och dina kollegor omkring dig och du behöver inte vara chef eller ha en formell titel för att gå en ledarskapsutbildning.

  För att hitta utbildningar som passar just dig finns det ledarskapsutbildningar som är riktade till olika yrkesroller och åt mer specifika branscher. Där kan fokus ligga på dina specifika ansvarsområden och din bransch, oavsett vilken det är. En mer specifik utbildning kan vara bra eller i vissa fall till och med ett krav. Det kan till exempel handla om karriärutveckling för jurister för dig som jobbar med juridik och vill utvecklas. Eller om du är eller vill bli chef, finns utbildningar inom ledarskap för chefer oavsett vilken nivå du är på idag!

  En bra chef brukar ofta vara en god ledare. Däremot behöver inte en bra ledare vara chef. Om du redan är chef och ledare, befinner du dig säkerligen ofta i situationer där du måste balansera resultat och relationer, vilket inte är enkelt. För att utveckla ditt ledarskap och lära dig hantera svåra utmaningar i din chefsroll finns det flera stora utbildare som erbjuder utbildningar och kurser i ledarskap. Både för dig som varit i rollen länge och för dig som är ny i chefsrollen.

  Alla företag behöver bra ledare och det finns ledarskapsutbildningar för alla. Hitta den ledarskapsutbildning i Stockholm som passar dig bäst hos studier.se.

  Att vara en bra ledare

  Vad innebär det då att vara en bra ledare? Det finns många komponenter som skapar en bra ledare och det kan skilja sig från olika arbetsplatser och mellan olika individer. Ledarskap kan vara att visa vägen för andra, att ta ansvar och att genom sitt handlande få enskilda individer, ett team eller ett helt företag att sträva åt samma håll. Det finns flera delar som kan ha stor betydelse i din framgång som ledare. Bland annat är det är viktigt att du som ledare:

  Bygger ett starkt Team
  Du som har en ledande roll ser till gruppens bästa och sätter andra i det främsta rummet. Du ser möjligheter att skapa team där varje individs kompetens och erfarenhet blir till nytta för teamet.

  Inte är rädd för misslyckanden
  Som ledare behöver du vara modig i ditt agerande. Med en medvetenhet om att vägen till framgång kan vara svår och kantad av snedsteg och misslyckanden. Här visar en bra ledare karaktär när den inte låter sig nedslås av misstag och tar lärdom av alla sådana händelser. En bra ledare ser varje misslyckande som en möjlighet att utvecklas.

  Lyfter de omkring sig
  Med ett starkt team kan en bra ledare lyfta sina medarbetares starka sidor och bedrifter. Beröm och komplimanger till medarbetare kan göra stor skillnad för mottagaren och hjälper den att utvecklas.

  Vad innehåller en ledarskapsutbildning?

  Ledarskapsutbildningar kommer i många olika former. Det skiljer sig i innehåll, längd, omfattning och även i pris som kan variera stort.

  Utbildningarna har helt enkelt väldigt olika upplägg, men några ämnen som ofta återkommer är:

  • Konflikthantering
  • Kommunikation
  • Retorik
  • Coachning av medarbetare
  • Personlig utveckling

  Olika typer av ledarskapsutbildningar

  Utbildningarna kan skilja sig i nivå och du kan antingen gå en grundkurs i ledarskap eller en mer avancerad utbildning. Det finns också ledarskapsutbildningar som utgår ifrån särskilda ledarskapsmetoder som UL eller UGL, med ledarutveckling som utvecklar ledarskap och medarbetarskap. För dig som är intresserad av just det upplägget kan du gå en UGL utbildning i Stockholm

  Vissa utbildningar är mer allmänna och generella i sitt slag. Med upplägg som lär dig teoretiska och praktiska grunder av ledarskapskoncept. Så som: Vad är en ledare och vad är ledarskap? Eller, hur är en bra ledare?

  Personlig utveckling ligger nära en ledarskapsutbildning. En utveckling i ledarskap eller som chef och personlig utveckling går hand i hand. En kurs i personlig utveckling har olika fokusområden, som mental träning, stresshantering eller personlig effektivitet.

  Ledarskapsutbildning för just dig

  Utöver de olika uppläggen som erbjuds kan dessutom många ledarskapsutbildningar skräddarsys efter ditt behov. Är ni t.ex. en större grupp ledare från en organisation som vill utbilda er kan utbildningen ofta bedrivas på plats hos er. Bestäm vilket upplägg som passar bäst för dig och anmäl dig till en utbildning redan idag.

  Har du inte möjlighet att gå en ledarskapsutbildning i Stockholm? Oroa dig inte, hos oss finns det mängder av ledarskapsutbildningar på olika orter, gå t.ex. en ledarskapskurs i Göteborg, eller en ledarskapskurs i Malmö eller på någon av de andra orter som du enkelt hittar på vår plattform.

  Mer information

  Fyll i formuläret så skickar vi dig upp till fem förslag på ledarskapskurser i Stockholm!