Ledarskapskurs i Göteborg

Gå en ledarskapskurs i Göteborg! Kanske har du fått en ny karriärmöjlighet eller bara behöver utveckla din förmåga att leda och inspirera dina kollegor. Oavsett anledning kan du här jämföra och läsa mer om vad en ledarskapskurs kan ge dig och vilket utbud som finns.

Vi har samlat 100-tals ledarskapskurser i Göteborg och i hela Sverige från professionella utbildningsaktörer. Här finns ledarskapskurser som arrangeras i centrala Göteborg eller som anpassas ute på ditt företag eller på distans via onlinemöten. Jämför olika priser och upplägg!

Skickar...

Låt oss hitta ledarskapskursen åt dig! Spar tid & pengar!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Ny som chef - Grundläggande ledarskapskurs

  Blendify Learning

  Kompetensutveckling
  Onlineutbildning
  Löpande
  Distans
  8 900 SEK

  Ledarskapsutveckling för chefer

  Kunskapsgruppen

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Distans
  Göteborg
  Stockholm
  10 990 SEK

  Coaching - Program för chefer & ledare

  Kunskapsgruppen

  Kompetensutveckling
  Distans
  24 990 SEK

  Att leda utan att vara chef - Steg 2

  Kunskapsgruppen

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Distans
  Stockholm
  12 990 SEK

  Att leda utan att vara chef

  Kunskapsgruppen

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Flera orter (29 st)
  10 990 SEK

  Ledarskap – Steg 2 – Praktiskt ledarskap

  Kursakademin

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Öppen utbildning
  Löpande
  Populärt!
  Flera orter (8 st)
  16 900 SEK

  Ledarskap – Steg 1 – Ny som chef

  Kursakademin

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Öppen utbildning
  Löpande
  Populärt!
  Flera orter (8 st)
  15 900 SEK

  Utveckla dig som ledare - Företagsanpassad grupputbildning

  Affärskraft i Skandinavien AB

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  -

  En ledarskapskurs är för alla

  I listan ovan hittar du ledarskapskurser i och i närheten av Göteborg. För kurser på andra orter, se även ledarskapskurs i Borås och ledarskapskurs i Uppsala.
  Du behöver inte vara chef eller ha en formell titel för att dra nytta av en ledarskapskurs. Ledaregenskaper har organisationer nytta av oavsett position i företaget. Det handlar om att förverkliga det bästa inom dig och göra något meningsfullt för dig själv och andra.

  Ledarskapsutbildningar och kurser

  Här tipsar vi om fler relevanta ämnen och ledarskapsutbildningar.

  Ledarskapet börjar med dig

  Vi ser inte världen som den är utan som vi själva är. Vi kan inte lära känna någon på ett djupare plan än vi känner oss själva. En sann ledare känner sig själv, lever och andar sina värderingar. En person i ledande befattning betraktar världen genom möjligheternas glasögon, istället för att se den ur rädslans synvinkel.

  En ledare kontrollerar tanken

  Dina tankar skapar din verklighet. Du kommer ofrånkomligen att få mer av det du fokuserar på. En ledare är medveten om sina tankar och sorterar dem i hälsosamma och ohälsosamma tankar. Tankar som gynnar önskade beteenden blir förstärkta, medan tankar som inte är till nytta försvinner och blir ersatta med mer produktiva tankar. När du har kontroll över tanken kan du fatta bättre beslut, och bättre beslut ger bättre resultat.
  Söker du en grundkurs i ledarskap? På studier.se finns flera kurser som du kan jämföra.

  Ledare sätter upp mål

  Att sätta mål är en förutsättning för att du ska leva ditt liv på ett medvetet och produktivt sätt, inte reaktivt och slumpmässigt. Att skriva ner sina mål med penna och papper är förespråkade i många ledarskapskurser. Varför? När du skriver ner dina mål blir du tvingad till att formulera dem för dig själv och göra dem mer verkliga. Ditt undermedvetna får en tydlig bild av det du eftersträvar. Implementera dina mål genom affirmationer eller genom att bildligt visualisera dem för dig själv med hjälp av en ”vision board”.

  Ledare gör inte misstag

  En chef behöver vara modiga i sitt sätt att agera. De är medvetna om att vägen till framgång är kantad av misslyckanden och snedsteg. Skillnaden mellan dem och andra som låter sig bli nedslagna av misstag är att de tar lärdom av alla sådana händelser. Varje misslyckande ses som en möjlighet till utveckling. Ledare formulerar vad som gick bra, vad som gick mindre bra och hur de ska agera nästa gång för att nå bättre framgång. På samma sätt analyserar man situationer som gick riktigt bra, vad var nyckeln till framgång och hur kan du använda dig av det framåt?

  En stark ledare är en ”team player”

  Du som har en ledande roll ser till gruppens bästa och sätter andra i främsta rummet. Ledare visar ett genuint intresse för andra människor. De ser möjligheter att skapa team där alla starka sidor kommer till sin rätt. På det sättet kommer varje individs kompetens och erfarenhet till nytta för teamet.

  Lyft andra

  En ledare håller tillbaka egot, visar respekt och väljer att lyfta fram individens starka sidor och bedrifter inför andra. Beröm och komplimanger till dina medarbetare bör vara en del av vardagen, det är en så liten ansträngning som kan göra så stor skillnad för mottagaren.

  Att tiga är guld

  Att lyssna är en fin egenskap som kan göra stor skillnad. Lär dig lyssna och känn in vilka känslor och behov som finns bakom orden. Sammanfatta det personen sagt och inge förtroende och skapa en plattform för öppen kommunikation.

  Utvecklas som grupp

  Söker du en ledarskapskurs med inriktning grupputveckling eller en UGL ledarskapsutbildning hittar du många utbildningar att jämföra på studier.se

  Sammanfattningsvis, ALLA har verkligen nytta av en ledarskapskurs. En ledare har egenskaper som är eftertraktade på arbetsmarknaden, oavsett position och titel.

  Sök en ledarskapsutbildning och förverkliga det det bästa inom dig!