Ledarskapskurs i Västerås

Söker du efter en ledarskapskurs i Västerås? Gå en ledarskapskurs och lär dig leda, oavsett om du är chef eller inte! Att utveckla ledarskapet är ett steg i rätt riktning om du vill nå framgång i karriären. Hitta och jämför mellan hundratals ledarskapskurser från Sveriges ledande utbildningsaktörer.

Skickar...

Låt oss hitta ledarskapskursen åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Utveckla dig som ledare - Företagsanpassad grupputbildning

  Affärskraft i Skandinavien AB

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  -

  Ledarskapskurser i närheten av Västerås

  I listan ovan hittar du utbildningar för dig som vill gå en ledarskapskurs i Västerås. För kurser på andra orter, se även ledarskapskurs i Borås och ledarskapskurs i Malmö.
  Du behöver inte vara chef eller ha en formell titel för att dra nytta av en ledarskapskurs. Ledaregenskaper har organisationer nytta av oavsett position i företaget. Det handlar om att förverkliga det bästa inom dig och göra något meningsfullt för dig själv och andra.

  Ledarskap börjar inom dig

  Vi ser inte världen som den är utan som vi själva är. Om någon säger något om dig så säger det mer om den personen än vad det säger om dig. Hur du väljer att reagera på vad personen säger om dig definierar vem du är. En ledare är medveten om detta, känner sig själv och sina värderingar, och känner sig inte utmanad av yttre faktorer. En person i ledande befattning väljer att se möjligheter där andra ser stora utmaningar, och är inte rädda för misslyckande.

  Styr dina tankar

  Våra tankar skapar vår verklighet. Du kommer ofrånkomligen att få mer av det du fokuserar på. En ledare är medveten om sina tankar och sorterar dem i sunda och osunda tankar. Tankar som gynnar önskade beteenden kan bli förstärkta, medan negativa tankar får ta mindre plats och bli ersatta med mer produktiva tankar. När du har kontroll över tanken kan du fatta bättre beslut, och bättre beslut ger bättre resultat.

  Målsättning är A och O

  Att sätta mål är en förutsättning för att du ska leva ditt liv på ett medvetet och produktivt sätt, inte reaktivt och slumpmässigt. Att skriva ner sina mål med penna och papper är förespråkade i många ledarskapskurser. Varför? När du skriver ner dina mål tvingas du formulera dem för dig själv och göra dem mer verkliga. Ditt undermedvetna får en tydlig bild av det du eftersträvar. Implementera dina mål genom att upprepa dem för dig själv ofta, gärna varje dag.

  Lär dig för framtiden

  En chef behöver vara modiga i sitt sätt att agera. De är medvetna om att vägen till framgång är kantad av misslyckanden och snedsteg. Skillnaden mellan dem och andra som låter sig nedslås av misstag är att de tar lärdom av alla sådana händelser. Varje motgång ses som en möjlighet att ta lärdom och är en nyckel till utveckling. Ledare analyserar vad som gick mindre bra och hur de ska agera nästa gång för att nå bättre resultat. På samma sätt analyserar man situationer som gick riktigt bra, vad var nyckeln till framgång och hur kan du använda dig av det framåt?

  Skapa starka team

  Du som har en ledande roll ser till teamets bästa och sätter andra i främsta rummet. Ledare visar ett äkta intresse för andra människor. De ser möjligheter att skapa team där alla starka sidor får utrymme att blomstra. På det sättet kommer varje individs kompetens och erfarenhet till nytta för gruppen.

  Agera osjälviskt

  En ledare trycker ner egot, visar respekt och berömmer andras starka sidor och bedrifter inför andra. Komplimanger och pepp till dina medarbetare bör vara en del av vardagen, det är en så liten ansträngning som kan göra så stor skillnad för mottagaren.

  Visa uppmärksamhet

  Att lyssna är en värdefull egenskap som kan göra stor skillnad. Lär dig lyssna empatiskt och känn in vilka känslor och behov som finns bakom orden. Sammanfatta det personen sagt och inge förtroende och skapa en plattform för öppen kommunikation.

  Ledare och grupper

  Söker du en ledarskapskurs med inriktning grupputveckling eller en UGL ledarskapsutbildning hittar du många utbildningar att jämföra på studier.se

  Sammanfattningsvis, ALLA har verkligen nytta av en ledarskapskurs. En ledare har egenskaper som är eftertraktade på arbetsmarknaden, oavsett position och titel.

  Sök en ledarskapsutbildning och förverkliga det det bästa inom dig!