Jobba hos oss

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?

Vi är ständigt intresserade av att komma i kontakt med positiva, drivna och talangfulla människor som vill arbeta i ett entreprenöriellt och digitalt bolag som vill skapa den självklara söktjänsten för att hitta och jämföra utbildningar. Hos oss får du ditt livs utmaning och möjlighet att göra karriär inom digital marknadsföring.

När du gör karriär med oss får du arbeta med en produkt som gör skillnad i samhället. Vi hjälper människor att hitta en utbildning!

Studier.se ingår i AcadeMedia EdTech som skapar digitala utbildningstjänster för morgondagens skola. AcadeMedia EdTech är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag med 17 000 anställda.

Var med och utvecklas tillsammans med drivna medarbetare.

Vill du arbeta med digital marknadsföring eller brinner du för att göra affärer? Då kan du vara den vi söker efter!

På kontoret i Göteborg är vi 10 drivna och positiva kollegor i åldern 23 till 40 år. Vi är ett bolag inom AcadeMedia Edtech och AcadeMedia med 17 000 andra kollegor. Vi på Studier.se har bakgrund som varierar från högskoleutbildning inom ekonomi, media och kommunikation, YH-utbildning till operativ arbetserfarenhet inom försäljning.

För oss är CV viktigt, men din personlighet, inställning och att du delar vår värdegrund är det viktigaste.

Med fokus på digitala produkter och nöjda kunder.

Vi arbetar mot den gemensamma målsättningen att bli den marknadsledande söktjänsten för att jämföra utbildningar i Sverige.

Genom vår söktjänst gör vi det lättare för användare att hitta rätt utbildning och för skolor och privata utbildningsföretag skapar vi en attraktiv marknadsplats att nå ut till dem som är på jakt efter en utbildning.

Varje år söker drygt 1 miljon människor sin utbildning via oss och vi har över 400 anslutna utbildningsföretag och skolor som samarbetspartners.

En lärande arbetsplats med karriärmöjligheter.

Som ett entreprenöriellt företag tror vi på kraften av att lära av varandra och att varje dag bli lite bättre än igår. Alla som börjar sin karriär hos oss får en grundutbildning av såväl erfarna ledare som dina närmaste kollegor. Under utbildningen introduceras du i vår företagskultur, lär dig vårt koncept, får utbildning om marknadsföring och vinnande strategier, vad som driver värden för våra kunder och användare och gör dig allmänt förbered för att hantera positionens utmaningar.

Löpande under din anställning ingår gemensamma workshops, föreläsningar och specialistutbildningar för att främja din kompetens.

Vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och varierar speed feedback med månadsvisa utvecklingssamtal och karriärsamtal.

Då vi är ett växande bolag i en större börsnoterad koncern finns mycket goda möjligheter att avancera inom bolaget och ta nya karriärsteg.

Förmåner under din karriär.

Eftersom vi jobbar med utbildningar vet vi att vidareutbildningar inspirerar din utveckling. Varje vecka hålls interna utbildningar och någon gång per år går vi på externa utbildningar om digitala medier, retorik eller försäljning.

Vi älskar våra jobb men att få gå på helg kl 16.00 en fredag är alltid lika trevligt.

Varje vecka har vi 1h gemensam friskvårdsaktivitet med cirkelträning på SATS, en fotbollsmatch i Lisebergshallen eller en löprunda i Slottsskogen.

Underskatta aldrig en fika. Studier visar att en fika gör dig lyckligare. Hos oss serveras kanelbullar eller en nyttigare variant – dadelbollar.

Lediga tjänster just nu

Marketing Assistant

Publicerad 15 november 2022

Vi söker en driven och positiv person som är redo att ta sig an den viktiga rollen som Marketing Assistant! Du erbjuds ett omväxlande…

PROJECT AND MARKETING MANAGER - VI SÖKER EN DOER!

Publicerad 12 februari 2022

Vi söker efter en ambitiös, positiv och affärsdriven Project and Marketing Manager med operativt ansvar inom försäljning, projektledning och marknadsföring. Du kommer få unik…

SALES AND MARKETING TRAINEE - VI SÖKER EN DOER!

Publicerad 11 februari 2022

Vi växer och behöver nu fler drivna och glada kollegor. Tjänsten är placerad på kontoret på Östra Larmgatan 13 vid Kungsportsplatsen i centrala Göteborg.…