Jobba hos oss | studier.se

Jobba hos oss

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?

Vi är ständigt intresserade av att komma i kontakt med positiva, drivna och talangfulla människor som vill arbeta i ett entreprenöriellt och digitalt bolag som vill skapa den självklara söktjänsten för att hitta och jämföra utbildningar. Hos oss får du ditt livs utmaning och möjlighet att göra karriär inom digital marknadsföring.

När du gör karriär med oss får du arbeta med en produkt som gör skillnad i samhället. Vi hjälper människor att hitta en utbildning!

Studier.se ingår i en privatägd koncern som grundades 2007. Idag arbetar över 37 anställda inom bolaget som har kontor i Stockholm och Göteborg.

Var med och utvecklas tillsammans med drivna medarbetare

Vill du arbeta med digital marknadsföring eller brinner du för att göra affärer? Då kan du vara den vi söker efter!

På kontoret i Göteborg är vi 10 drivna och positiva kollegor i åldern 23 till 40 år. Vår bakgrund varierar från högskoleutbildning inom media och kommunikation, YH-utbildning till 2 års erfarenhet inom försäljning.

För oss är din personlighet, inställning och att du delar vår värdegrund det viktigaste.

Med fokus på digitala produkter och nöjda kunder

Vi arbetar mot den gemensamma målsättningen att bli den marknadsledande digitala söktjänsten för att jämföra utbildningar i Sverige.

Genom vår söktjänst gör vi det lättare för användare att hitta rätt utbildning och för skolor och privata utbildningsföretag skapar vi en attraktiv marknadsplats att nå ut till dem som är på jakt efter en utbildning.

Varje år söker drygt 690 000 människor sin utbildning via oss och vi har över 400 anslutna utbildningsföretag och skolor.

Sveriges bästa affärsskola

Som ett entreprenöriellt företag tror vi på kraften av att lära av varandra och att varje dag bli lite bättre än igår.  Alla som börjar sin karriär hos oss får en 5 dagars grundutbildning av såväl erfarna ledare som dina närmaste kollegor. Under utbildningen introduceras du i vår företagskultur, lär dig vårt koncept, får utbildning om sociala medier, vad som driver värden för våra kunder och användare och gör dig allmänt förbered för att hantera positionens utmaningar.

Löpande under din anställning ingår gemensamma workshops, föreläsningar och specialistutbildningar för att främja din kompetens.

Vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och månadsvisa utvecklingssamtal och karriärsamtal är ett stående inslag.

Förmåner under din karriär!

Eftersom vi jobbar med utbildningar vet vi att vidareutbildningar inspirerar din utveckling. Varje vecka hålls interna utbildningar och någon gång per år går vi på externa utbildningar om digitala medier, retorik eller försäljning.

Vi älskar våra jobb men att få gå på helg kl 16.00 en fredag är alltid lika trevligt.

Varje vecka har vi 1h gemensam friskvårdsaktivitet med cirkelträning på SATS, en fotbollsmatch i Lisebergshallen eller en löprunda i Slottsskogen.

Underskatta aldrig en fika. Studier visar att en fika gör dig lyckligare. Hos oss serveras kanelbullar eller en nyttigare variant – dadelbollar.

Lediga tjänster just nu

Sales & Business Trainee till digitalt tillväxtbolag!

Publicerad 31 maj 2021

Sales & Business Trainee innebär att du kommer att jobba med ett tydligt affärsfokus med budgetansvar och ansvara för affärsutveckling. Detta i form av ett fördelat fokus på försäljning mot utbildningsföretag och egna ansvarsområden/affärsutveckling som direkt är kopplat till företagets…

Läs vidare

Marketing assistant / Marketing coordinator

Publicerad 19 mars 2021

Vi söker nu förstärkning i marknadsteamet då en kollega ska gå på föräldraledighet och du kommer bli en nyckelperson på vår marknadsavdelning. Du kommer ingå i vårt team av 8 st härliga kollegor och arbeta nära vår VD. Nu har…

Läs vidare Ansök nu

Marketing and sales trainee - En unik möjlighet!

Publicerad 5 november 2020

I en nyinrättad tjänst söker vi efter en ambitiös, positiv och affärsdriven trainee som ska genomgå en intensiv utbildningsperiod på 12 månader fördelat med operativt arbete inom försäljning och marknadsföring. Du kommer få unik kunskap och erfarenhet som blir en…

Läs vidare Ansök nu

Projektledande säljare

Publicerad 24 juni 2020

Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i karriären! Som Project Manager på studier.se kommer du vara med på en spännande resa och ansvara för att göra affärer med skolor och privata utbildningsföretag! Låter det intressant? Tveka inte…

Läs vidare Ansök nu

Praktikant till marknadsavdelning

Publicerad 12 maj 2019

Vi söker nu en engagerad praktikant/LIA till vår marknadsavdelning som vill få erfarenhet inom digital marknadsföring och kommunikation. Du kommer praktisera på vårt kontor i centrala Göteborg och ingå i ett litet men kreativt team. Du kommer få insikt och…

Läs vidare Ansök nu