Bästa chefsutbildningen

Gå en chefsutbildning för att bli en framgångsrik ledare och få ett djup i ditt ledarskap. Vilken som är den bästa chefsutbildningen för dig beror på vart du befinner dig i livet, vilka arbetsuppgifter och yrkesroll du har samt vad du upplever för utmaningar inom ledarskapet i dag. Kanske har du ingen eller liten erfarenhet av ledarskap och behöver gå en grundkurs i ledarskap, eller så är du en erfaren ledare/chef och behöver vässa särskilda kunskaper inom området och är mer intresserad av Försvarsmaktens egen grupputveckling – UGL?

Det finns en uppsjö av ledarskapsutbildningar – du hittar de bästa chefsutbildningarna här på studier.se då vi samarbetar med Sveriges bästa ledarskapsutbildare. Se topplistor på chefsutbildningar längre ned på denna sida och sök, jämför och boka någon av de 300 olika chefskurser och ledarskapskurser som finns här.

Vill du hellre ha förslag på de bästa chefsutbildningarna kan du snabbt fylla i formuläret här på sidan så matchar vi dina behov med upp till 5 st chefsutbildningar.

Skickar...

Få förslag på de bästa chefsutbildningarna i Sverige!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Ny som chef (Chefs- och ledarskapsutbildning)

  Elerno

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  E-Learning
  Löpande
  Distans
  9 995 SEK

  Chefshandledning och mentorskap

  Addera Hållbar HR AB

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Flera orter (4 st)
  -

  Entreprenadingenjör

  KYH

  Yrkeshögskola
  2 år
  HT 2024
  Göteborg
  Malmö
  CSN-berättigad & kostnadsfri

  Ny som chef

  Aktivt Ledarskap Sverige AB

  Kompetensutveckling
  4 dagar
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Helsingborg
  Stockholm
  29 900 SEK

  UGL - Utveckling av grupp och ledare

  Aktivt Ledarskap Sverige AB

  Kompetensutveckling
  5 dagar
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  31 400 SEK

  Ledarskapsprogram - Ny som chef

  Consensus

  Kompetensutveckling
  1-2 veckor
  Öppen utbildning
  Löpande
  Örebro
  Örebro län
  41 500 SEK

  ONLINEKURS - Att få ihop livspusslet för att bli en bättre ledare – 15 VECKOR

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Skurup
  12 750 SEK

  Bästa Chefsutbildningen

  Om du vill gå en chefsutbildning och undrar vilken som är den bästa chefsutbildningen för dig, då har du kommit rätt! Den bästa ledarskapsutbildningen för dig beror på vad du är i behov av att lära dig eller vilka delar av ledarskapet du vill träna upp och förbättra. En bra ledarskapsutbildning är den som får dig att utvecklas och växa, både personligt och professionellt. Här på Studier.se kan du söka, jämföra över 300 ledarskapsutbildningar och hitta rätt ledarskapsutbildning/chefsutbildning för dig. Du kan även läsa mer om olika ledarskapsutbildningar/ledarskapskurser nedan.

  10 Bra Ledarskapsutbildningar

  I listan nedan ser du tio varianter av bra ledarskapsutbildningar som vi rekommenderar.

  1. Grundkurs i ledarskap
  2. Leda utan att vara chef
  3. Självledarskap
  4. Chefsutbildning
  5. Ny som chef
  6. Coachande Ledarskap
  7. UGL – Utveckling av grupp och ledare
  8. Lågaffektivt bemötande
  9. Konflikthantering
  10. Arbetsmiljö

  För dig som arbetar inom den internationella marknaden eller har engelsktalande medarbetare kan en kurs i affärsengelska vara en bra väg till bättre ledarskap och ett starkare företag.

  Chefsutbildningar

  Gå den utbildning som gör just dig till en bättre ledare! Arbetet för dig som bra ledare är krävande med mängder av komplexa situationer. Att gå en utbildning har varit lösningen för många framgångsrika ledare och ger dig rätt kunskap och nya perspektiv. Oberoende av om du är ledare, chef eller anställd är nästa steg för att förbättra ditt ledarskap att gå en ledarskapsutbildning. Bli en bättre ledare idag än du var igår.

  Utmaningar i ledarskapet

  Lönesamtal, uppsägningar och coachingsamtal – du ställs varje dag inför utmaningar som chef. Det finns därför även många olika typer av chefsutbildningar, för att säkerställa att du har rätt kunskap och verktyg som ledare. Det finns både allmänna grundläggande chefsutbildningar där du får lära dig lite av varje av det viktigaste som är bra att kunna som chef, samt mer specifika chefsutbildningar där du får djupare kunskap i de olika delarna som ingår i ett chefskap. Dessa kan vara till exempel chefsutbildningar inom lönesamtal, lågaffektivt bemötande, grupp och ledarskapsutveckling, hot och våld, arbetsmiljö eller coaching.

  Ledarskapskurs

  Som tidigare nämnt behöver du inte inneha yrkestiteln chef för att kunna gå en ledarskapskurs. En ledarskapsutbildning kan stärka dig som person både i vardagen och i din nuvarande yrkesroll. Du kan genom en ledarskapskurs lära dig att bli mer säker i dig själv eller till exempel bli bättre på att tala inför en större grupp och bli mer övertygande i det du säger. Det är vanligt idag att medarbetare önskar få gå en grundkurs i ledarskap. Att få möjligheten att utvecklas i arbetet och personligen är något många anställda värderar väldigt högt. En ledarskapskurs är en väl värd investering för såväl dig själv som din personal.

  Chefsutbildning i Stockholm, Göteborg eller Skåne

  Här på Studier.se finner du hundratals ledarskapsutbildningar över hela Sverige. Om du önskar läsa mer om chefsutbildningar i Stockholm, Göteborg eller Skåne kan du läsa mer om dem nedan:

  Fyll snabbt i formuläret och beskriv dina önskemål så matchar vi dem med rätt utbildare!