Styrelse | studier.se

Styrelse

Vi driver Sveriges självklara digitala söktjänst för utbildningar & kurser

Med visionen att samla landets alla studier, kurser och utbildningar på ett och samma ställe vill vi erbjuda en digital samlingsplats för att göra det lättare för människor att hitta en utbildning oavsett om man ska söka in till gymnasiet, hitta studier på universitet eller gå en fristående utbildning för att berika sin yrkeskompetens.

per

Per Andersson

VD/Grundare

Bakgrund:
Har varit entreprenör och verksam inom segmentet för digital marknadsföring sedan 2005. Är även grundare för rekryteringsföretaget Jobway.

niclas

Nicklas Thorstenson

Grundare & Ledamot

Bakgrund:
Har varit entreprenör och verksam inom segmentet för digital marknadsföring sedan 2005. Är idag VD för rekryteringsföretaget Jobway.

johan

Johan Lagercrantz

Styrelseordförande

Bakgrund:
Är idag VD för MatHem som är en av Sveriges ledande mataffärer på nätet uppackade av Kinnevik och AMF. Innan dess VD på Randstad och Proffice samt aktiv inom telekomsektorn med ledande befattning på Telenor. Är även privat investerare.

Robin Westerlundh

Styrelseledamot

Bakgrund:
Teknisk rådgivare och ansvarig för backend-utvecklingen på studier.se. Driver bland annat den digitala produktionsbyrån West Agency och programmerare för nordens ledande e-handel inom skönhet, Eleven.

 

Utmärkelser

Entreprenörerna bakom studier.se har vid flera tillfällen blivit uppmärksammade och fått flera fina utmärkelser. Nedan följer några av dem:

Veckans Affärer

Utsedda till en av Veckans Affärers 101 Supertalanger 2012.

 

IDG.se & Internetworld

Utsedda till en av Sveriges vassaste entreprenörer 2009.

 

Shortcut

Utsedda till en av Sveriges 100 mest inspirerande entreprenörer 2009.