Om studier.se | studier.se

Om studier.se

Sveriges ledande utbildningssajt

Studier.se är en marknadsledande digital söktjänst för utbildningar och kurser i Sverige. Idag finns över 6 600 utbildningar tillgängliga från över 400 utbildningsanordnare. Varje år hjälper vi över 690 000 besökare som är på jakt efter en utbildning eller kurs.

Med visionen att samla landets alla studier, kurser och utbildningar på ett och samma ställe vill vi erbjuda en digital samlingsplats för att göra det lättare för människor att hitta en utbildning oavsett om man ska söka in till gymnasiet, hitta studier på universitet eller gå en fristående utbildning för att berika sin yrkeskompetens.

Studier.se ingår i en privatägd koncern som grundades 2007. Idag arbetar över 35 anställda inom bolaget som är ägt av grundare, ledning och privata investerare.

Vår styrelse

 

Per Andersson

CEO/Founder

Bakgrund:
Har varit entreprenör och verksam inom segmentet för digital marknadsföring sedan 2005. Är även grundare för rekryteringsföretaget Jobway. Är även grundare för rekryteringsföretaget Jobway. Är även grundare för rekryteringsföretaget Jobway. 

Johan Lagercrantz

Styrelseordförande

Bakgrund:
Är idag VD för MatHem som är en av Sveriges ledande mataffärer på nätet uppbackade av Kinnevik och AMF. Innan dess VD på Randstad och Proffice samt aktiv inom telekomsektorn med ledande befattning på Telenor. Är även privat investerare.

Nicklas Thorstenson

Ledamot/Founder

Bakgrund:
Har varit entreprenör och verksam inom segmentet för digital marknadsföring sedan 2005. Är idag VD för rekryteringsföretaget Jobway. .Är idag VD för rekryteringsföretaget JobwayÄr idag VD för rekryteringsföretaget Jobway. Är idag VD för………….-

Robin Westerlundh

Styrelseledamot

Bakgrund:
Teknisk rådgivare och ansvarig för backend-utvecklingen på studier.se. Driver bland annat den digitala produktionsbyrån West Agency och programmerare för nordens ledande e-handel inom skönhet, Eleven.

…..

Utmärkelser

Vi är stolta över att vid flera tillfällen blivit uppmärksammade och fått flera fina utmärkelser. Nedan följer några av dem:

Veckans Affärer

Utsedda till en av Veckans Affärers 101 Supertalanger.

IDG.se & Internetworld

Utsedda till en av Sveriges vassaste entreprenörer.

Shortcut

Utsedda till en av Sveriges 100 mest inspirerande entreprenörer.