Om studier.se

Sveriges ledande utbildningssajt

Studier.se ingår i gruppen Framtidsutveckling, som är det gemensamma samlingsnamnet för GymnasieGuiden.se, Studier.se, Framtid.se, YHguiden.se och FrågaSYV.se. Tillsammans inspirerar och hjälper vi närmare 8 miljoner människor varje år till val av studier, kompetensutveckling och framtida karriärval. Framtidsutveckling ingår i AcadeMedia Edtech och AcadeMedia som är norra Europas största utbildningsföretag med över 17 000 medarbetare.

Idag finns över 6 600 utbildningar tillgängliga på Studier.se, från över 400 utbildningsanordnare. Varje år hjälper vi närmare 1 miljon besökare som är på jakt efter en utbildning eller kurs.

Med visionen att samla landets alla studier, kurser och utbildningar på ett och samma ställe vill vi erbjuda en digital samlingsplats för att göra det lättare för människor att hitta en utbildning oavsett om man ska söka in till gymnasiet, hitta studier på universitet eller gå en fristående utbildning för att berika sin yrkeskompetens.

Vår styrelse

Christer Hammar

Styrelseledamot

Marcus Strömberg

Styrelseledamot, Ordförande

Katarina Wilson

Styrelseledamot

Jonas Nordström

Styrelseledamot

…..

Ledning

Per Andersson

Commercial Manager
per@studier.se

…..

Utmärkelser

Vi är stolta över att vid flera tillfällen blivit uppmärksammade och fått flera fina utmärkelser. Nedan följer några av dem:

Veckans Affärer

Utsedda till en av Veckans Affärers 101 Supertalanger.

IDG.se & Internetworld

Utsedda till en av Sveriges vassaste entreprenörer.

Shortcut

Utsedda till en av Sveriges 100 mest inspirerande entreprenörer.