Ledarskapskurs i Borås

Är du sugen på att gå en ledarskapskurs i Borås? En ledarskapskurs är en god investering både för dig själv och för företaget. Genom att utveckla ledaregenskaperna lär du känna dig själv och fördjupar relationen med andra. Hitta och jämför mellan hundratals ledarskapskurser runtom landet från Sveriges ledande utbildningsaktörer.

Skickar...

Låt oss hitta ledarskapskursen åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Utveckla dig som ledare - Företagsanpassad grupputbildning

  Affärskraft i Skandinavien AB

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  -

  Alla har användning av en ledarskapskurs

  I listan ovan hittar du ledarskapskurser i Borås.
  Du behöver inte ha en chefstitel för att dra nytta av en ledarskapskurs. Ledaregenskaper har företag nytta av oavsett position i företaget. Det handlar om att agera utifrån din bästa version och göra något meningsfullt för dig själv och andra.

  Hitta ditt ledarskap inom dig

  Som vi känner oss själva känner vi andra. Vi kan inte lära känna någon på ett djupare plan än vi känner oss själva. En sann ledare känner sig själv, lever och andar sina värderingar. En person i ledande befattning betraktar världen genom möjligheternas glasögon, istället för att se den ur rädslans synvinkel.

  Tanken spelar en avgörande roll i ledarskap

  Det din inre värld fokuserar på kommer du uppleva mer av i din yttre värld. Dina tankar skapar din verklighet. En ledare är medveten om sina tankar och sorterar dem i hälsosamma och ohälsosamma tankar. Tankar som gynnar önskade beteenden blir förstärkta, medan tankar som inte är till nytta blir minimerade och blir ersatta med mer produktiva tankar. När du har kontroll över tanken kan du fatta bättre beslut, och bättre beslut ger bättre resultat.

  Ledare har tydlig målsättning

  Att sätta mål är en förutsättning för att du ska leva ditt liv på ett medvetet och produktivt sätt, inte reaktivt och slumpmässigt. Att skriva ner sina mål med penna och papper är förespråkade i många ledarskapskurser. Varför? När du skriver ner dina mål blir du tvingad till att formulera dem för dig själv och ger dig ett nytt perspektiv. Först efter målsättning kan planering att nå målen börja bli formulerade. Ditt undermedvetna får en tydlig bild av det du eftersträvar. Implementera dina mål genom affirmationer eller genom att bildligt visualisera dem för dig själv med hjälp av en ”vision board”.

  Misstag är lärdomar

  En chef behöver vara modiga i sitt sätt att agera. Du behöver vara medveten om att vägen till framgång är kantad av misslyckanden och snedsteg. Skillnaden mellan dem och andra som låter sig bli nedslagna av misstag är att de tar lärdom av alla sådana händelser. Varje misslyckande ses som en möjlighet till utveckling. Ledare formulerar vad som gick bra, vad som gick mindre bra och hur de ska agera nästa gång för att nå bättre framgång. På samma sätt kan man analysera situationer som gick riktigt bra, vad var nyckeln till framgång och hur kan du använda dig av det framåt?

  Var en lagspelare

  Du som har en ledande roll ser till gruppens bästa och sätter andra i främsta rummet. Ledare visar ett genuint intresse för andra människor. De ser möjligheter att skapa team där alla starka sidor kommer till sin rätt. På det sättet kommer varje individs kompetens och erfarenhet till nytta för gruppen.

  Beröm andra

  En ledare håller tillbaka egot, visar respekt och lyfter fram individens starka sidor och bedrifter inför andra. Beröm och ge komplimanger till dina medarbetare ofta, det är en så liten ansträngning som kan göra så stor skillnad för mottagaren.

  Att tala är silver

  Att lyssna är en fin egenskap som kan göra stor skillnad. Lär dig lyssna och känn in vilka känslor och behov som finns bakom orden. Sammanfatta det personen sagt och inge förtroende och skapa en plattform för öppen kommunikation.

  Teamutveckling

  Söker du en ledarskapskurs med inriktning grupputveckling eller en UGL & ledarskapsutbildning hittar du många utbildningar att jämföra på studier.se

  Sammanfattningsvis, ALLA har verkligen nytta av en ledarskapskurs. En ledare har egenskaper som är eftertraktade på arbetsmarknaden, oavsett position och titel.

  Sök en ledarskapsutbildning och bli din bästa version!