Självledarskap Kurs

Vill du utvecklas personligt och lära dig leda dig själv? Då är en självledarskap kurs något för dig. Här kan du söka och jämföra bland Sveriges hetaste kurser i självledarskap från Sveriges bästa utbildningsanordnare. Här finns utbildningar på distans, som anpassas helt efter ditt behov eller som sker vid öppna tillfällen på olika orter i Sverige. En utbildning i självledarskap riktar sig till dig som vill ta kontrollen över ditt eget professionella såväl som ditt privata liv. Du kommer lära dig att hantera komplexa situationer som tillhör vardagen och därmed behärska tankar och metoder som påverkar dig själv.

Nedan kan du läsa på mer om kurser i självledarskap, om ämnet självledarskap och även ta del av professionella utbildningsföretag som kan hjälpa dig. Du kan även låta oss hjälpa dig hitta rätt coach eller utbildning genom att fylla i dina uppgifter så matchar vi dig samman med någon passande aktör som vi samarbetar med.

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt självledarskapsutbildning!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Hållbart självledarskap

  Learning Leader

  Kompetensutveckling
  1 dag
  1/2 - 1 dag
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Flera orter (6 st)
  3600 SEK

  Webbaserad kurs i självledarskap 10 träffar, 15 min/tillfälle

  LENZO Utveckling & Rekrytering AB

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Distans
  Göteborg
  4900 SEK

  Effektivitet och självledarskap vid distansarbete

  Lexicon

  Kompetensutveckling
  1 dag
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Distans
  Rikstäckande
  4500 SEK

  Personlig effektivitet - självledarskap

  Mindset

  Kompetensutveckling
  1 dag
  Företagsanpassat
  Kurser
  Löpande
  Flera orter (5 st)
  -

  Leda Mig Själv

  Leader Evolve

  Kompetensutveckling
  3 dagar
  Öppen utbildning
  Löpande
  Nyköping
  Rikstäckande
  Södermanlands län
  23 900 SEK

  GTD® Fundamentet: Personlig produktivitet - Onlinekurs

  Centigo

  Kompetensutveckling
  3 dagar
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Distans
  5 995 SEK

  Grundkurs i personlig utveckling och självledarskap

  Confidenca Academy

  Kurser
  2 dagar
  Kurser
  Löpande
  Distans
  3 990 SEK

  Distanskurs i Självledarskap

  HumaNova

  Kompetensutveckling
  4 dagar
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  1 495 SEK

  Kurs i Självledarskap

  HumaNova

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Stockholm
  Stockholms län
  -

  Självledarskap Kurs

  Självledarskap handlar om på vilket sätt du styr dig själv både i vardagen och i arbetslivet. Det handlar om att lära känna sig själv, sina tankebanor och sitt omedvetna agerande. Självledarskap handlar om högre självkännedom och djupare självmedvetenhet, det kan också handla om högre personlig effektivitet. Så som att sätta mål, stresshantering och att sätta gränser.

  Ledarskapsutbildning

  Det finns många olika typer av ledarskapsutbildningar som tar upp självledarskap. Vissa kurser går man i grupp, själv eller så finns det även nätbaserade kurser. Alla handlar de om att ta kommandot över sitt liv och leda sig själv med självmedvetenhet och självförtroende. Kurserna handlar om att vilja växa och utvecklas personligen. Vissa kurser innehåller också hur man blir bättre på att förstå och leda andra.

  Vill du hellre gå en grundkurs i ledarskap så erbjuder vi även det.

  Personlig utveckling

  Självledarskap handlar mycket om personlig utveckling och under en kurs i detta kan du se fram emot att lära dig saker så som;

  • Kontrollera dina egna reaktioner
  • Sätta personliga mål
  • Djupare självinsikt
  • Hantera tidstjuvar
  • Stresshantering
  • Planering och prioritering
  • Sätta gränser
  • Effektivt utveckla goda vanor
  • Förstå och nyttja hjärnans belöningssystem
  • Upptäcka och bli trygg i dina personliga värderingar

  Självledarskap övningar

  Självledarskap övningar finns det många av. I dag ställs det många krav på att du som anställd tar eget ansvar och egna initiativ, inte bara på jobbet utan även i privatlivet. Att öva på sitt självledarskap och göra självledarskapsövningar kan ta dig ett steg närmre dit du vill. Man behöver inte födas med alla ledarskapsegenskaper – många går att träna upp för att förbättra din självkännedom och kontroll. Självledarskap är en av grundstenarna i om du vill bli en bra ledare, både i arbetsliv och privat. I en kurs i ledarskap får du göra övningar och får de verktyg som får dig att utvecklas som ledare.

  Självledarskap utbildningar och kurser

  Här på Studier.se har vi samlat ledarskapsutbildningar från Sveriges bästa ledarskapsutbildare. Genom att fylla i formuläret och beskriva dina behov får du kontakt med rätt utbildare som passar just dig. Du kan välja mellan allt i från ledarskapscoach, leda utan att vara chef, coachande ledarskap, UGL ledarskapsutbildning till en livscoach utbildning.

  Topp 10 mest populära ledarskapsutbildningarna

  Något som alla som haft fler en arbetsgivare/chef vet finns det olika bra ledare. En del ledare har gått en ledarskapsutbildning, en del har gått flera olika ledarskapsutbildningar och en del har inte gått några alls. Att få noga studerad kunskap och verktyg är en viktig del i ledarskapsrollen. Därför har vi här hjälpt dig som vill gå en ledarskapsutbildning /ledarskapskurs genom att samla de topp 10 mest populära ledarskapsutbildningarna just nu i listan nedan.

  1. Grundkurs i Ledarskap
  2. Leda utan att vara chef
  3. UGL Ledarskapsutbildning
  4. Coachande Ledarskap
  5. Ledarskapscoach
  6. Ny i Chefsrollen
  7. Självledarskapskurs
  8. Grupputveckling
  9. Chefsutbildning
  10. Projektledarutbildning

  Du kan boka in dig på flera av dem och gå dem parallellt eller efter varandra. Här på Studier.se kan du söka, jämföra och hitta dina nästa ledarskapsutbildningar inom samtliga ledarskapsområden.

   Andra relevanta utbildningar till ämnet självledarskap.

   Det finns möjlighet för alla att gå en ledarskapsutbildning oavsett om du är chef eller inte. Vi hjälper dig hitta en bra ledarskapsutbildning som passar oavsett om du vill förbättra dina personliga egenskaper eller behöver gå en chefsutbildning för att du är chef. Ett första steg för dig som vill bli chef kan vara att gå en utbildning i coachande ledarskap, eller leda utan att vara chef. En sådan kurs i ledarskap kommer visa din nuvarande eller framtida arbetsgivare att du har kvalifikationer och ambitionen att få ett större ansvar på arbetsplatsen.

   För dig som redan är chef kan en UGL ledarskapsutbildning eller chefsutbildning vara mer aktuellt. Det finns även delar i chefsutbildningar som tar upp andra viktiga delar i chefsarbetet – som till exempel konflikthantering, lönesamtal, arbetsmiljö samt hot och våld. Alla dessa utbildningsområden har vi samlade här på Studier.se så att du kan hitta rätt utbildning som passar just dig.

   Mindset

   Självledarskap handlar mycket om vilket typ av mindset man har och hur man kan lära känna sig själv för att utveckla det. Enkla övningar kan ge stora resultat! I de flesta kurser inom självledarskap ingår det någon typ av arbete med ditt mindset. Visste du att det går att ”träna om” din tankebana? Mindset hänger ihop med optimism och glädje, två livsviktiga faktorer för att må bra och prestera bra både i vardagen och i arbetslivet. Mindset hänger också ihop med vanor och beteenden, som ofta kan förändras till det bättre!

   Är det framförallt stressreducering och mindfulness du vill fokusera på erbjuder vi kurs i mindfulness samt mindulness helgkurs och kurser där du kan lära dig att hantera stress på jobbet.

   Fyll i formuläret så skickar vi dig upp till fem förslag på ledarskapsutbildningar inom två timmar!