Ledarskapscoach

Letar du efter en ledarskapscoach? Här har vi samlat ett rikstäckande utbud av professionella ledarskapscoacher i hela Sverige som kan hjälpa dig ta nästa kliv i karriären eller utveckla en erfaren ledare/chef till nästa nivå. Vi har 100-tals erfarna coacher för att du skall hitta en som passar dig, ditt företag eller din personal. Välj mellan anpassade upplägg i företagslokaler, på distans eller på plats hos dig. Hitta och jämför Sveriges bästa coacher på studier.se!

Skickar...

Vi hjälper dig med att hitta rätt coach för just dina behov!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Diplomerad Coach

  CoachMastery

  Kompetensutveckling
  3-4 månader
  Öppen utbildning
  Löpande
  Malmö
  Skåne län
  36 000 SEK

  Transformerande Coaching

  CoachMastery

  Kompetensutveckling
  3 dagar
  Öppen utbildning
  Löpande
  Malmö
  Skåne län
  16 000 SEK

  Coachande Handledning

  CoachMastery

  Kompetensutveckling
  6 dagar
  Kurser
  Öppen utbildning
  Löpande
  Malmö
  Skåne län
  39 000 SEK

  Coachande Ledarskap

  CoachMastery

  Kompetensutveckling
  6 dagar
  Företagsanpassat
  Löpande
  Malmö
  Skåne län
  -

  Säljcoaching, teamcoaching, livscoaching och Executive coaching

  Practor

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Coaching
  Löpande
  Rikstäckande
  1000 SEK

  En ledarskapscoach för dig som vill utvecklas

  Det pratas allt mer om personlig utveckling och hur en ledarskapscoach kan vara nyckeln. En ledarskapsutbildning i all ära, men det är något speciellt att få helt skräddarsydda råd och stöd i sin utveckling. Möjligheten att fokusera på just de områden som kommer få störst utväxling i din karriär.

  Vill du hitta en karriärcoach? Eller behöver du hitta en livscoach? På studier.se kan du direkt ta kontakt med coacher över hela Sverige!

  Integritet

  Att leva som man lär är inte alltid det lättaste. Det handlar om att leva efter sina värderingar och när man pratar om karriär behöver dessa värderingar också gå hand i hand med företagets värderingar och kultur. Men hur ska du agera om du inte vet vilka dina personliga värderingar som är? Det, och mycket annat, kan en ledarskapscoach hjälpa dig reda ut.

  Många ledarskapscoacher gör även DISC personlighetstest, läs mer om det här.

  Vem eller vilka vill du hjälpa idag?

  Du behöver inte vara chef för att vara ledare. Du kan dessutom ha en chefsposition utan att vara ledare. Har du svårt att få andra att lyssna eller göra som du vill? Som ledare behöver du byta fokus från andra till dig själv. Endast du kan påverka din egen situation. Du är bara ett beslut bort från en helt ny tillvaro. Låt en ledarskapscoach hjälpa dig hitta ”var skon klämmer”, och vilka områden där du behöver bli bättre. Ett arbete går i nästan alla fall ut på att hjälpa andra, så, vem hjälper du? Och hur kan du bli bättre på att tjäna både kunder och medarbetare?

  Vill du gå en grundkurs i ledarskap eller en självledarskap kurs? Du hittar flera kurser att jämföra på studier.se

  Om du vill förfina din retorik som ledare rekommenderar vi även en retorikkurs!

  Ledarskapscoach utbildningar och andra relaterade kurser

  Älska ditt arbete

  För att göra ett bra jobb behöver du älska ditt jobb. Du måste älska att ge av dig själv i alla situationer. Du måste ha en genuin känsla av att du och ditt arbete är värdefullt för andra.

  Tanken styr känslan

  Älskar du inte ditt jobb? Känner du kanske: ”Jo det är ok, MEN om bara bara chefen gjorde si, och min kollega gjorde så.”? En ledarskapscoach kan hjälpa dig få perspektiv på situationen och se lösningar du kan styra själv. Du kan faktiskt påverka detta med dina egna tankar och agerande. Känslornas ursprung är alltid våra tankar. Om du får verktyg som hjälper dig stanna upp och ”se” hur denna process påverkar dig, kan du istället ta kontroll över din situation.

  Skulle det vara värdefullt för dig och din karriär? Då har du hamnat helt rätt. På studier.se kan du hitta en coach över hela Sverige. Skicka din intresseanmälan redan idag så tar de kontakt med dig!