Projektledarutbildning i Malmö

Vill du utbilda dig till projektledare i Malmö? Utbildningen handlar om hur du som ledare tar ställning och leder dina medarbetare. Här fokuserar ni på teorier, tekniker och modeller som du kan tillämpa i ditt ledarskap! Hos oss kan du hitta och jämföra projektledarutbildningar från Sveriges populäraste utbildningsaktörer.

Skickar...

Låt oss hitta projektledarutbildning åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Certifierad Projektledare

  Academy Online

  Yrkesutbildning
  E-Learning
  Program
  Löpande
  Distans
  Rikstäckande
  18 400 SEK

  Utbildningar inom Projekt

  STQM Management AB

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Stockholm
  -

  Utveckla dig som ledare - Företagsanpassad grupputbildning

  Affärskraft i Skandinavien AB

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  -

  Bli en projektledare

  Du kommer lära dig hur du ska leda på bästa möjliga sätt i projektsituationer. Ni kommer behandla ämnen som konflikthantering, förhandlingsteknik och presentationsteknik, utöver rollen som projektledare. Som projektledare får du planera, leda och driva olika typer av projekt på arbetet. Din uppgift blir också att skapa ett kreativt arbetsklimat för de anställda. Mycket planering ingår i rollen och att vara innovativ och kreativ. Huvuduppgiften för en projektledare och den viktigaste egenskapen är att kunna leda. Den är en sak att kunna planera och strukturera, men en helt annan att faktiskt kunna leda och genomföra det.

  Projektledarutbildning i Malmö

  Nedan listar vi fler relevanta ämnen kopplade till projektledarutbildning att kika på.

  Utbildningar inom Lean

  Vi på studier.se samarbetar med flera Lean-utbildare som finns i Malmö. Lean är i själva verket ett samlingsnamn för verksamhetsutvecklingsstrategier. Lean bygger på tre olika grundprinciper: respekt för individen, flöde och transparens. Ambitionen med Lean är att ha möjligheten att kundanpassa och effektivisera verksamheten i organisationen och minska ledtiden. Läs mer om våra utbildningar och kurser för chef & ledarskap!

  Utbilda dig i Malmö

  I Malmö kan vi rekommendera att du besöker Malmö Opera som ligger i centrala Malmö. Operan är en öppen mötesplats för artister och konstnärer som utvecklar vår tids musikdramatik. Deras ambition är att utveckla musikteater med hög klass för för barn, ungdomar och vuxna. Operan presenterar verk från alla delar av det musikdramatiska biblioteket och är ett måste för den som är musikintresserad.

  I slutet av februari varje år går Malmö Games av stapeln. Malmö Games är en friidrottstävling på internationell nivå. Tävlingen är grundat av Bengt Bendéus i samarbetare med Rajne Söderberg som båda är insatta i idrotten. Till tävlingen är alla välkomnade, från de minsta till seniorerna. Är du i Malmö eller har vägarna förbi, så kan vi varmt rekommendera detta evenemang!

  Vill du plugga på annan ort? Du kan även gå projektledarutbildning i Stockholm och projektledarutbildning i Göteborg!

  Låter detta intressant? Ta reda på mer om vad som ingår i en projektledarutbildning!

  Läs mer om fler populära utbildningar