SAFe utbildning

Vill du utveckla dina kunskaper inom SAFe (Scaled Agile Framework)? Då kan en SAFe utbildning vara rätt väg att gå. SAFe är ett ledande ramverk för hantering av storskaliga agila projekt på organisatorisk nivå. Metoden är framtagen för skalning av agil utveckling och används primärt för hantering av komplexa system och projekt.

En SAFe-utbildning ger dig en fördjupad förståelse för ramverket och dess tillämpningsområden i praktiken. Som deltagare i en SAFe utbildning får du lära dig hur du använder SAFe för effektivare koordinering och hantering av projekt eller team i större skala, utan att brista i aspekter som kvalitet och leveranstider.

Sök och jämför bland olika SAFe-utbildningar eller fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig att komma i kontakt med utbildare som erbjuder det upplägg som du är ute efter.

Skickar...

Få förslag på SAFe-utbildningar som passar dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  SAFe® Product Owner / Product Manager

  Nitor

  Kompetensutveckling
  3 dagar
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  -

  Leading SAFe 6.0 på svenska

  Nitor

  Kompetensutveckling
  4 dagar
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Stockholm
  Stockholms län
  17 150 SEK

  SAFe® Lean Portfolio Management

  Nitor

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  -

  Leading SAFe® – utbildning med certifiering

  IDG Academy

  Kompetensutveckling
  Onlineutbildning
  Öppen utbildning
  Distans
  18 950 SEK

  SAFe® Agile Product Management training

  Nitor

  Kompetensutveckling
  3 dagar
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Flera orter (5 st)
  -

  SAFe utbildning

  Vill du utveckla dina kunskaper inom SAFe (Scaled Agile Framework) och lära dig hur du tillämpar ramverket i praktiken? Då är en SAFe utbildning ett utmärkt alternativ. Med en SAFe utbildning får du fördjupad förståelse för SAFe ramverket och hur ni kan tillämpa ett agilt förhållningssätt för effektivare processledning i er organisation. En SAFe utbildning täcker normalt alla aspekter av SAFe, exempelvis dess grundläggande principer, ramverkets uppbyggnad och olika verktyg.

  Som deltagare får du lära dig hur du kan använda SAFe för att effektivt hantera och koordinera agila projekt av större omfattning på organisatorisk nivå. Detta inkluderar kunskap om hur du hanterar och koordinerar flera team åt gången, samt hur du identifierar och minimerar risker i olika organisationsprocesser.

  Vad är SAFe (Scaled Agile Framework)?

  Scaled Agile Framework, förkortat SAFe, är ett övergripande ramverk som används av företag och organisationer som vill effektivisera sina agila processer och sin projekhantering. En av de stora fördelarna med SAFe är att det skalar upp det traditionella agila förhållningssättet och gör det applicerbart i större organisationer.

  Målsättningen med SAFe är att uppnå en flexibel och snabbrörlig organisation som fullt ut kan fokusera på kunders behov, produktutveckling, innovation och tillväxt. Läs mer om hur framgångsrika case från företag och organisationer som har tillämpat SAFe.

  För dig som vill lära dig mer om SAFe på grundläggande eller avancerad nivå rekommenderar vi en SAFe utbildning. Här på Studier.se kan du söka och jämföra olika SAFe utbildningar och välja det som passar din yrkesroll och din verksamhet bäst.

  Vem bör gå en SAFe utbildning?

  En SAFe utbildning vänder sig till dig som har hand om agila projekt eller är nyfiken på hur du implementerar agila metoder i större skala. En SAFe utbildning är en bra investering för dig som är verksam inom en rad olika befattningar. Detta inkluderar bland annat dig som arbetar i rollen som:

  Sammanfattningsvis är en SAFe utbildning en bra investering för dig som vill lära dig hantera agila projekt på organisatorisk nivå. Oavsett din roll eller tidigare erfarenhet så kan SAFe hjälpa dig leverera högkvalitativa produkter och tjänster snabbt och effektivt.

  Andra rekommendationer för dig som är intresserad av SAFe

  Är du intresserad av att utveckla dina kunskaper inom SAFe? Ta även en titt på några av dessa utbildningar.

  Läs mer om fler populära utbildningar