Scrum Master utbildning

En Scrum Master utbildning är en investering i din karriär och kan hjälpa dig att utveckla färdigheter och kunskaper som är ovärderliga för att leda och hantera projekt på ett agilt och effektivt sätt. Som certifierad Scrum Master kommer du att vara eftertraktad inom branschen och ha möjlighet att ta på dig mer ansvar och ledarroller. Scrum Master-roller är vanligt förekommande inom IT-branschen, men kan också tillämpas på andra branscher och projekt.

Vill du spara tid? Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta rätt Scrum Master utbildning.

Skickar...

Svårt att hitta rätt? Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta rätt utbildning!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  SCRUM – Agil projektledning

  Kursakademin

  Kompetensutveckling
  E-Learning
  Online
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  4 900 SEK

  Professional Scrum Master

  ProAgile

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Öppen utbildning
  Flera orter (6 st)
  17 900 SEK

  Scrum Master utbildning

  Att gå en Scrum Master utbildning är en utmärkt investering i din karriär inom projektledning och agil utveckling eller som agil coach. Genom att bli en certifierad Scrum Master får du en djupare förståelse för Scrum-metoden, dess principer och värderingar. Du kommer att lära dig hur du kan coacha och stödja Scrum-teamet för att leverera högkvalitativa resultat på ett effektivt och flexibelt sätt.

  Vad är Scrum Master?

  Scrum Master är en ledarroll inom Scrum-metoden som ansvarar för att säkerställa att teamet följer Scrum-metoden och uppnår sina mål. Scrum Master fungerar som en coach för teamet, hjälper till att identifiera hinder och arbetar för att avlägsna dem så att teamet kan arbeta effektivt.

  Varför Scrum?

  Scrum-metoden är en populär agil projektledningsmetod som används i många branscher. Scrum är en ramverk för att hantera och leverera projekt på ett flexibelt sätt, vilket gör det möjligt att anpassa sig till ändrade omständigheter och leverera högkvalitativa resultat i tid.

  Bli certifierad scrum master

  Att bli en certifierad Scrum Master innebär att du har utvecklat kunskap och färdigheter som krävs för att coacha och stödja Scrum-teamet. En certifierad Scrum Master har visat sig ha förståelse för Scrum-metoden, dess principer och värderingar. Certifieringar som Certified Scrum Master (CSM) eller Professional Scrum Master (PSM) är eftertraktade och uppskattade inom branschen.

  Scrum Master utbildning distans

  Scrum Master utbildning online är en flexibel och bekväm metod för att lära sig Scrum-metoden och bli en certifierad Scrum Master. Utbildningen sker i realtid och ger interaktiv undervisning och praktisk träning för att säkerställa att du får en grundlig förståelse av Scrum-metoden.

  Scrum Master utbildning pris

  Scrum Master utbildning priset varierar beroende på vilken utbildningsleverantör du väljer och vilken typ av utbildning du vill ha. Vanligtvis kostar en Scrum Master utbildning mellan 10 000 och 20 000 kronor. Det är viktigt att välja en utbildningsleverantör som har hög kvalitet på undervisningen och ger dig den bästa möjliga förberedelsen inför din certifieringsexamen.

  Genom att fylla i formuläret här på sidan så hjälper Studier.se kan hjälpa dig att hitta rätt scrum master utbildning.

  Scrum Master utbildning Stockholm

  Det finns flera Scrum Master utbildare i Stockholm som erbjuder Scrum Master utbildning både online och på plats. Det är viktigt att välja en utbildningsleverantör som passar dina behov och som ger dig den bästa möjliga förberedelsen inför din certifieringsexamen. Att välja en utbildningsleverantör som ligger nära dig kan göra det enklare att delta i utbildningen och göra det lättare att organisera din tid och resa.

  Scrum Master utbildning Göteborg

  Du kan välja att gå en Scrum Master utbildning i Göteborg där du deltar fysiskt. Det finns även andra alternativ där du utför utbildningen på distans eller E-learning. Du har då en större möjlighet till flexibilitet och att studera ämnet i din egen takt.

  Andra utbildningar inom projektledning och ledning

  Projektledning handlar i enkelhet om att förbereda, planera, genomföra och utvärdera projekt. I rollen som projektledare behöver man kunna koordinera information och arbetsuppgifter samtidigt som man säkrar att tid och budget hålls. En projektledarutbildning ger dig den breda kunskapen som krävs för att förstå dom olika momenten samt hur varje steg bör genomföras på ett effektivt sätt.

  En kurs i Agil projektledning riktar sig till dig som arbetar som projektledare, ledare eller konsult och vill lära dig mer om hur du använder agila metoder som exempelvis Scrum, XP, Lean och SAFe för att leda projekt. Syftet med Agil projektledning är att dela upp projektet i mindre etapper för att möjliggöra ökad flexibilitet och prestanda för dig och ditt team.

  Utvecklande ledarskap är en ledarskapsstil som fokuserar på att främja medarbetarnas utveckling och tillväxt. Det handlar om att skapa en miljö där medarbetarna känner sig uppmuntrade att ta ansvar, vara självständiga och utforska nya idéer.

  Läs mer om fler populära utbildningar

  SAFe utbildning

  Vill du utveckla dina kunskaper inom SAFe (Scaled Agile Framework)? Då kan en SAFe utbildning vara rätt väg att...

  Agil projektledning

  En kurs i Agil projektledning riktar sig till dig som arbetar som projektledare, ledare eller konsult och vill lära...

  Produktägare utbildning

  Ta chansen och gå en produktägare utbildning! Är du verksam inom IT-branschen och produktutveckling? Kanske befinner du dig redan...

  Projektledarutbildning

  Behöver du eller din personal gå en projektledarutbildning? Är det dags att fördjupa din kunskap för att ta dig...

  Scrumutbildning

  Ska du ingå i ett Scrumteam men behöver specificera dig på en viss kunskap? Gå en Scrumutbildning! När det...

  Projektledarutbildning i Malmö

  Vill du utbilda dig till projektledare i Malmö? Utbildningen handlar om hur du som ledare tar ställning och leder...

  Entreprenadjuridik utbildning

  En entreprenadjuridik utbildning ger dig den kunskap och de färdigheter som krävs för att hantera juridiska frågor och minimera...

  Fallskyddsutbildning i Stockholm: Säkerhet på högsta nivå

  Arbetar du på höjd över 2 meter i Stockholm? Eller driver du ett företag där höghöjdsarbete är vardag och...

  AMA utbildning: Allt du behöver veta

  En AMA utbildning (Allmän Material och Arbetsbeskrivning) är en grundläggande kurs som ger dig en omfattande förståelse för hur...

  Betongkurs

  Att delta i en betongkurs är nyckeln till att förvärva djupgående kunskap och färdigheter inom betongarbeten. Oavsett om du...