Hitta en karriärcoach

Vill du hitta en karriärcoach? Vi har samlat Sveriges bästa karriärcoacher från hela Sverige så du kan jämföra och hitta den bästa! Vi samarbetar med 100-tals professionella och diplomerade coacher runt om i Sverige och hjälper dig som mitt i karriären eller står inför olika livsutmaningar att hitta rätt typ av coach.

En karriärcoach borde vara en självklarhet för alla. Det ger dig nya perspektiv och lär dig hantera livets olika utmaningar och möjligheter. En karriärcoach passar dig oavsett om du är en ledande befattning inom näringslivet eller just påbörjat din karriär. Här kan du läsa mer vad en karriärcoach kan göra för dig och du kan jämföra mellan mindre konsulter eller ett större företag som kan hjälpa dig. Uppläggen kan arrangeras på distans, online eller i mötesformer.

Skickar...

Vi hittar Sveriges bästa karriärcoach! Spar tid & pengar!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Livsbalans personlig co-active coaching för privatpersoner, 3 till 12 månaders program

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Workshop
  Öppen utbildning
  Löpande
  Skurup
  Skåne län
  3350 SEK

  Livspusslet för ett bättre liv - 2 dagars kurs/workshop

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Workshop
  Löpande
  Flera orter (6 st)
  7650 SEK

  En karriärcoach hjälper dig till nya höjder

  Känner du att karriären stagnerat? Att du inte kommer vidare? Att ta hjälp av en karriärcoach blir allt vanligare för att ta nya kliv framåt i karriären. Coachens jobb är att ställa frågor som frigör kreativitet, låsningar och inre kunskap som tar dig vidare.

  Coachning kommer hjälpa dig att sätta upp tydliga mål samt guida dig till hur du ska nå dina mål.

  Dagens stressade samhälle

  I dagens samhälle är det ovanligt med samtal där någon aktivt lyssnar på dig, någon som ställer de tuffa frågorna. Dagens samhälle är ett stressat samhälle, många har inte den tiden för sig själv, och än mindre för andra. Hitta en karriärcoach som hjälper dig stanna upp, reflektera och diskutera dina utmaningar. Coachens jobb är att hjälpa dig hitta svaren inom dig. För det är faktiskt så, att det är du som sitter på svaren på alla dina utmaningar.

  Meningsfullhet

  Att känna meningslöshet inför sin arbetssituation är inte ovanligt. Våra liv fylls snabbt av allt som förväntas av oss, jobb, familj, träning mm. När ska du hitta tiden till personlig utveckling? Eller att hitta en djupare mening med livet? Att anlita en karriärcoach kan vara den bästa investeringen du gör i livet. Kanske har du låst dörren till din egen oändliga potential? Kanske besitter du en fantastisk gåva till världen som bara väntar på att frigöras? En karriärcoach hjälper dig hitta nyckeln som låser upp dina innersta drömmar, och drömmar skapar mening.

  För få timmar på dygnet?

  Har du svårt att få tiden att räcka till? Många gånger kan det vara så att du satt för höga krav på dig på för många olika områden. Du vill prestera på topp på 5 olika områden på jobbet, fast egentligen har du bara tid och energi för 3 arbetsuppgifter. Du börjar tumma på tiden med familjen, men det ger dig dåligt samvete. Samtidigt vill du hinna med att träna, sätter upp mål även på denna arena som du inte lever upp till. En karriärcoach hjälper dig sortera tankarna och inse på vilka område du behöver sänka prestationskraven, och hitta vad som gör ditt arbetsliv meningsfullt.

  Många coacher erbjuder dessutom coaching på distans för att underlätta för dig och i din vardag

  Övervinn dina utmaningar

  Utmaningar på arbetet kan kännas helt omöjliga att överstiga. Hitta en coach som kan hjälpa dig komma fram till lösningar, som låter dig se det stora hindret mer som en tröskel, fullt möjlig att ta sig över.

  Vill du utveckla ditt ledarskap? Då kan du även hitta ledarskapsutbildning och kurser för coachande ledare hos oss.

  Inre kontroll

  Vad säger du till dig själv? Är du snäll mot dig själv? Vår inre röst, våra tankar, är sällan sanning. En karriärcoach hjälper dig skaffa perspektiv, hjälper dig se vilka tankar som är produktiva och vilka som håller dig tillbaka. Du kan välja vilka tankar du tillåter plats, och vilka tankar du snabbt lämnar. På så sätt ger du dig själv makten och kontrollen att påverka ditt arbetsliv i positiv riktning.

  Kom ihåg att ett rikare liv skapas inifrån och ut. Vill du hitta en livscoach eller ledarskapscoach hittar du dem på studier.se!