Coachutbildning

Brinner du för kontakten med andra människor och vill driva dem till att nå sina mål är en coachutbildning definitivt något för dig. Att utbilda dig till coach ger dig en kunskap av att hjälpa människor i både deras privata-och yrkesverksamma roll.

Vi har samlat några av Sveriges bästa utbildare inom coachning för dig att jämföra. Fyll enkelt i formuläret så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt utbildare inom det ämne som du vill bli coach inom.

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt coachutbildning

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Diplomerad Visualiseringscoach - online

  Grundstenar Education

  Kompetensutveckling
  Löpande
  Distans
  68 000 SEK

  Diplomerad Föräldracoach - Online

  Grundstenar Education

  Kompetensutveckling
  Löpande
  Distans
  39 000 SEK

  Diplomerad Affärscoach

  Solid AffärsCoaching

  Kompetensutveckling
  3-6 månader
  Coaching
  Öppen utbildning
  HT 2025
  Distans
  Rikstäckande
  23 900 SEK

  Certified ICF coach step 1 and 2 English

  CoachCompanion

  Kompetensutveckling
  2-4 veckor
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  -

  Diplomerad Soul Manifestation Coach® & Mindfulnessinstruktör

  Love it

  Kompetensutveckling
  1 år
  Öppen utbildning
  HT 2024
  VT 2024
  Distans
  18 900 SEK

  Diplomerad Coach

  CoachMastery

  Kompetensutveckling
  3-4 månader
  Öppen utbildning
  Löpande
  Malmö
  Skåne län
  36 000 SEK

  Transformerande Coaching

  CoachMastery

  Kompetensutveckling
  3 dagar
  Öppen utbildning
  Löpande
  Malmö
  Skåne län
  16 000 SEK

  Coachande Handledning

  CoachMastery

  Kompetensutveckling
  6 dagar
  Kurser
  Öppen utbildning
  Löpande
  Malmö
  Skåne län
  39 000 SEK

  Coachande Ledarskap

  CoachMastery

  Kompetensutveckling
  6 dagar
  Företagsanpassat
  Löpande
  Malmö
  Skåne län
  -

  Coaching av ledare och medarbetare

  Addera Hållbar HR AB

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Coaching
  Flera orter (4 st)
  -

  Diplomutbildning i Coaching (Steg 1)

  CoachCompanion

  Kompetensutveckling
  1-2 veckor
  Anpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Malmö
  Stockholm
  29000 SEK

  Diplomerad Coachutbildning

  Akademi Coachstjärnan

  Kompetensutveckling
  1-2 veckor
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Göteborg
  Stockholm
  28 500 SEK

  Vad är coachning

  För att hitta rätt coachutbildning kan det vara bra att veta vad coachning är och vad det innebär. Coachning är en tydlig och kraftfull samtalsmetodik där syftet är att hjälpa grupper och individer att sätta upp mål men även planera deras väg för att nå målen. Idag kan man använda sig av coachning både i sin karriär men även för sin egna livsstil. Coachning handlar mycket om att utveckla och lyfta det friska, starka och positiva i din professionella eller privata roll. En coach är utbildad för att ge personer de verktyg som dem behöver och på ett professionellt sätt vägleder och pushar personer i rätt riktning framåt.

  Coachutbildning på distans

  Har du ett intresse över att bli coach och är på jakt efter en coachutbildning på distans? Kanske har du inte tid för en klassrumsutbildning utan behöver ta en utbildning helt i din egna takt? Då finns möjligheten att gå en coachutbildning på distans! Det finns ju ingen som missat hur hett det är med utbildningar på distans och en coachutbildning på distans håller en lika hög kvalitet som en fysisk. En coachutbildning på distans är både tidseffektivt, flexibel och enkelt anpassad efter dig.

  Är du intresserad av att veta hur det är att efter avslutad utbildning coacha på distans? Klicka på länken coachning på distans så får du värdefull information om hur det faktiskt är.

  Coachutbildning pris

  Vad kostar en coachutbildning är en fråga man kan ställa sig och det är väldigt olika beroende på vilket ämne du vill rikta in dig på. Coachyrket kan finnas i flera olika branscher och därför varierar även priset. Priset för en utbildning till diplomerad coach ligger runt 13 000 kronor medan priset för en certifierad mental coachutbildning ligger runt 20 000 kronor. Viktigt att komma ihåg är att priserna skiljer sig åt beroende på utbildning men för att göra det enkelt för dig kan du söka och jämföra bland olika utbildningar och priser här på Studier.se.

  Utbildningar inom coachning

  Coachutbildning är ett brett ord och det finns flera olika typer av coachning. Inför ditt val av utbildning är det viktigt att du tar reda på vad som intresserar dig mest och vad du ser dig själv jobba inom. Kanske jobbar du redan på ett företag men har ett intresse för ledarskap, då kan det vara en bra idé för dig att även läsa om coachande ledarskap.

  Här listar vi populära ämnen inom coachning:

  • Livscoach
  • Jobbcoach
  • ICF coach
  • Träningscoach
  • Chefscoach
  • Familjecoach
  • Affärscoach
  • Starta eget-coach
  • Mindfulness coach
  • Teamcoach
  • Hälsocoach

  Visst är det spännande och roligt att se hur många möjligheter det finns för dig som intresserar dig för coachning. Vill du bli en livscoach kan du gå en livscoach utbildning och intresserar du dig mer för träning och hälsa kan du gå en hälsocoach utbildning.

   Bli certifierad coach

   Hur blir man certifierad coach? Certifierad coach blir du genom att genomföra en utbildning som resulterar i en certifiering efter att du avklarat de test som uppfyller rätt kompetensnivå inom ämnet. Den certifiering som du erhåller kan du sedan använda ut mot kommande kunder, kollegor eller för ditt egna varumärke som coach. Därför är de flesta kurser som går att söka certifierade. Genom certifierade utbildningar erhåller du inte bara en hög kvalitet i utbildning utan även i praktisk kunskap.

   Jobba som coach

   Hur är det att jobba med coachning? Gillar du kontakten med andra människor är coachning definitivt ett yrke för dig. Genom att jobba som coach bemöter du olika människor utifrån en livssituation och med hjälp av olika metoder samt verktyg leder du dem framåt i antingen arbete eller i deras personliga liv. Genom att förenkla vardagen för dina klienter bidrar du till en mindre stressad tillvaro vilket är något som många människor strävar efter idag. Du kan hjälpa alltifrån familjer, enskilda individer, grupper eller chefer på ett företag.

   Här listar vi fem bra egenskaper som gör dig till en bra coach:

   • Visa uppmuntran
   • Se möjligheterna
   • Prioritera rätt
   • Var nyfiken
   • Se situationer från olika perspektiv

   Coach lön

   Vad tjänar en coach? Vad du som utbildad coach tjänar är en fråga som kan variera helt utifrån bransch och ämne. Enligt Unionen ligger marknadslönerna för till exempel en jobbcoach mellan 31 000 kronor och 38 000 kronor. Viktigt att ha med sig i frågan om vad en coach tjänar är att det finns faktorer som spelar in i form av erfarenhet, bransch och befattning.

   Coaching eller coachning

   Vad är skillnaden mellan coaching och coachning är det många som undrar. För att håll svaret på frågan enkelt så är coaching det engelska ordet för coachning och orden har därmed samma betydelse. I Sverige gillar vi att försvenska ord och coachning är därför ett försvenskat ord av coaching. Kort och gott funkar det att säga både coaching och coachning!