Chefsutbildning i Göteborg

Gå en chefsutbildning i Göteborg! Har du nyss blivit utnämnd till chef eller har du en kollega som behöver gå en chefsutbildning? Att byta rollen som medarbetare mot rollen som chef innebär stor förändring. Kanske får du ett ekonomiskt ansvar, ett budgetansvar och ett övergripande ansvar med en mer komplex roll som inkluderar medarbetaransvar och organisationsutveckling.

Här har vi samlat 100-tals chefsutbildningar och chefskurser i Göteborg från Sveriges bästa ledarskapsföretag så du kan jämföra och hitta den utbildning som passar dig eller din kollega bäst. Våra samarbetsföretag erbjuder öppna chefsutbildningar eller anpassar utbildningen efter ert behov. På distans, i kurslokaler eller ute hos er. Boka en chefsutbildning redan idag!

Skickar...

Låt oss hitta chefsutbildning åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Ny som chef

  Aktivt Ledarskap Sverige AB

  Kompetensutveckling
  4 dagar
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Helsingborg
  Stockholm
  29 900 SEK

  Som chef måste du ha många sorters kompetens

  En viktig del i att vara chef är att leda medarbetarna. Du måste hela tiden väga resultat mot relationer – en ekvation som inte nödvändigtvis är så enkel. En ledarskapsutbildning kan ge dig verktyg för att styra din personal på ett sätt som är både empatiskt och effektivt. Ofta utgår utbildarna från någon form av metodik för ledarskapsutbildningar. Några vanliga metoder är FIRO, The Human Element och UGL.

  Är du nyfiken på UGL ledarskapsutbildning eller ledarskapsutbildning? Läs mer om det här!

  Innehåll i en chefskurs

  Även om ledarskap förmodligen är det allra första folk kommer att tänka på när de hör ordet ”chef” så är ledarskap långt ifrån det enda som ingår i chefsrollen. Varje chefsuppdrag har sina specifika förutsättningar och innehåll. Gemensamt för de allra flesta är dock att chefsarbetet förutom ledarskap också innefattar:

  • Personalansvar
  • Budget
  • Verksamhetsplanering
  • Arbetsmiljöansvar
  • Administration

  Känner du dig i dagsläget osäker på om du har tillräckligt med kompetens för att axla chefsansvaret? Det är lätt åtgärdat. Genom att gå en kompetensutvecklande kurs kan du snabbt utveckla dina kunskaper och lära dig vad du behöver veta för att känna dig trygg i din yrkesroll. Här på studier.se har vi samlat våra kompetenshöjande kurser i olika ämneskategorier. Många av våra besökare med chefspositioner hittar sina kompetenshöjande kurser inom kategorierna Chef & Ledarskap, Ekonomi och Kommunikation & Förhandling.

  Chefs och ledarskapsutbildningar i Göteborg

  Här kan du hitta fler relevanta ämnen och utbildningsområden inom chef och ledarskap.

  Göteborg är en stad med historiska anor

  Det har bott människor i flera tusen år i det område där Göteborg nu breder ut sig. 1603 grundades den första stad vid Göta älvs mynning som fick namnet Göteborg. Denna stad brändes dock ner till grunden av danskarna redan 1611. År 1621 grundade Gustav II Adolf det Göteborg som vi känner. Det är en stad som alltid har varit präglat av sin handel och närheten till havet. Det är också en stad som har växt till sig. Från att 1635 varit bebott av 1150 personer har Göteborg idag en halv miljon invånare.

  Vill du lära dig mer om Göteborgs historia? I sådana fall kan vi på studier.se rekommendera att du besöker Göteborgs Stadsmuseum. Stadsmuseet är centralt beläget och visar i sina basutställningar 12 000 år av Göteborg och Västsveriges historia. Målsättningen är att skapa sammanhang mellan Göteborgs dåtid, nutid och framtid. Ett besök är prisvärt – en årsbiljett kostar bara fyrtio kronor!

  Låter detta intressant? Eller kanske är en grundkurs i ledarskap något för dig? Skicka en intresseanmälan till någon av utbildarna på studier.se för mer information!