Personlig utveckling i Göteborg

Vill du gå en kurs i personlig utveckling i Göteborg? Ta steget och utveckla dig själv som person! Här på studier.se har vi listat flera olika kurser i personlig utveckling från Sveriges populäraste utbildare som ska passa just dig!

Skickar...

Låt oss hitta en kurs i personlig utveckling åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Mental träning för maximal prestation

  Sqarp AB

  Kompetensutveckling
  Öppen utbildning
  Göteborg
  -

  Träna ditt sinne

  I Göteborg finns det många utbildningsanordnare som med kurser och utbildningar inom personlig utveckling. Sedan 70-talet har många toppidrottare arbetat hårt med mental träning för att uppnå sina mål inom idrotten. Det är ingen slump att de som utövar mental träning i sin vardag når sina mål. Eftersom man jobbar mot uppsatta mål och visualiserar sig att nå målen gör att man jobbar hårdare. Hjärnan tenderar att ha negativa tankar. En kurs i mental träning hjälper dig att slå bort dessa negativa tankar och hjälper dig att bli mer positiv i ditt tankesätt och beteende.

  Personlig utveckling i olika former

  Det kan skilja sig otroligt mycket från till person vilken typ av kurs som är rätt för just den. Men gemensamt för kurser i personlig utveckling är att man som deltagare behöver vara accepterande, öppen och ärlig mot sig själv. En förutsättning är också att du vill utveckla dig själv och kan göra det även om det kan kännas blottande och läskigt. Ett mål med en kurs i personlig utveckling kan vara att få mer självinsikt och förbättra din självkänsla.

  Kurser i personlig effektivitet i Göteborg

  Är du ute efter en kurs i personlig effektivitet och bor i Göteborg med omnejd? Då kan vi rekommendera några utbildningsanordare i Göteborgs stad. En kurs i personlig effektivitet kommer hjälpa dig i hur du håller koll på både dig och ditt dagliga arbete. Du kommer lära dig hur du lagrar dokument och hur du enkelt kan hitta information när du väl behöver den. Resultatet kommer göra dig mindre stressad och känna att du har koll på läget.

  Prova gärna någon av våra yogakurser för att hitta ett träningssätt som ger dig inre ro och samtidigt reducera din stress. På studier.se har vi samlat många yogakurser i Göteborg.

  Om Göteborg

  Göteborg erbjuder något för alla. Staden präglar ett högt tempo och har ett brett utbud av kultur och nöjen med mycket konst, film och musik. På stan kan du ofta stöta på gatumusikanter som spelar medryckande melodier. I mitten på augusti varje år arrangeras Göteborgs Kulturkalas. Kulturkalaset är en kostnadsfri festival som bjuder på bland annat konserter, upplevelser och evenemang. Hit kommer såväl göteborgare som turister för att uppleva en härlig festival i mitten av augusti.

  Relativt centralt i Göteborg ligger Liseberg, nordens största nöjesfält. Under sommaren drar Liseberg till sig mängder av turister som roas av de fartfyllda attraktionerna. Under vintern är nöjesfältet ett mysigt vinterland med små kiosker och en mysig julstämning. Passa på att promenera i den vackra parken eller åk en spännande attraktion på Liseberg när du är i Göteborg.

  Vill du gå en utbildning i personlig utveckling på annan ort? Vi har informationssidor även om personlig utveckling i Stockholm och personlig utveckling i Malmö!