Personlig utveckling i Stockholm

Vill du utvecklas som person? Gå då en kurs i personlig utveckling i Stockholm! Hur man utvecklas bäst skiljer sig väldigt från person till person. Vi har listat flera olika typer av kurser med temat personlig utveckling. Allt från coachning, UGL-kurser och karriärutveckling!

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt personlig utveckling!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Kurs i Personlig utveckling

  I Stockholm kan du gå kurser i personlig utveckling. I en kurs behandlar ni frågor som hur du ska hitta struktur i ditt liv arbete och hur du ska hålla koll i vardagen. Du kommer få lära dig hur du håller ordning och skapar en struktur hos dig själv. Du kommer även lära dig hur du lättare hanterar arbetsuppgifter och prioriteringar i arbetet.

  Under hela livet blir man ställd inför utveckling och förändring. Det är därför viktigt att vi utvecklar oss med det. Genom att gå en kurs i personlig utveckling gör du just det. För att lyckas med detta måste du även våga gå utanför din bekvämlighetszon och ha viljan till personlig utveckling.

  Genom denna typ av kurs blir du även bättre på att fatta beslut och hantera konflikter bättre. Att bli självmedveten skapar i sig goda resultat och framgång.

  Låter detta intressant? Här kan du läsa mer om personlig utveckling!

  Gå en kurs tillsammans med dina kollegor

  Är du och dina kollegor intresserade av att tillsammans gå en kurs i mental träning? I Stockholm kan ni gå en kurs där ni lär er att sätta upp mål och att fullända dem genom att visualisera vart ni vill befinna er om ett eller tio år. Var är ni i dag och vart vill ni komma? Fokus ligger på att lära er slå bort negativa tankar som säger att det är omöjligt.

  Ni kommer att lära er hur ni ska bli mer positiva i ert tankesätt och beteende. Att gå en kurs tillsammans är en utmärkt aktivitet för teambuilding. Lär tillsammans och peppa varandra till att nå nya höjder, allt för att er arbetsgrupp ska bli så bra som någonsin är möjligt! Personer som främjar utveckling blir mer positiva, starkare, friskare och gör ett bättre jobb helt enkelt! Detta är såklart gynnsamt för hela företaget och skapar en stark lönsamhet, samt en mer inspirerande arbetsmiljö att jobba i!

  Vill du veta mer om teambuilding? Läs vidare här!

  Om Stockholm

  I Stockholm kan du hitta allt mellan himmel och jord. Är du intresserad av hästar eller gillar pampiga event kan du besöka Sweden International Horse Show. Detta evenemang går av stapeln under november/december varje år och är en tredagars show som täcker det mesta inom hästområdet. Evenemanget innehåller flera internationella tävlingar med deltagare från flera länder.

  I ytterdelarna av Stockholm hittar du Stockholms skärgård. Skärgården räknas som Sveriges största och består av över 30 000 enskilda öar. Omkring 10 000 personer är bosatta i skärgården. Skärgården täcker cirka 1 700 km² varav cirka 530 km² är land. Här hittar du öar som Vaxholm, Ingarö, Värmdö, Yxlan, Blidö, Ljusterö och Väddö. Stockholms skärholm är perfekt för dig som vill komma ut ur Stockholms storstadspuls och uppleva en naturskön miljö.

  Befinner du dig på annan ort? Läs mer om personlig utveckling i Göteborg och personlig utveckling i Malmö!

  Låter detta intressant? Skicka en intresseanmälan till någon av utbildarna för mer information!