Lokalvårdare utbildning

Söker du jobb som lokalvårdare? Eller jobbar du idag och behöver förnya eller skaffa certifiering? Om du har exempelvis ett städbolag är det viktigt att era anställda har rätt utbildning. Här på studier.se kan du hitta lokalvårdare utbildning som ger certifikat och rätt förutsättningar för arbetet. Sök, hitta och jämför utbildningar från några av Sveriges bästa utbildningsanordnare inom lokalvård.

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt Lokalvårdare utbildning!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Kvalitetssäkring av städtjänster

  Städakademin

  Kompetensutveckling
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  2900 SEK

  PRYL Lokalvårdsutbildning (Spanska)

  Städakademin

  Kompetensutveckling
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  4900 SEK

  PRYL 2.0 Lokalvårdsutbildning

  Städakademin

  Kompetensutveckling
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  4900 SEK

  Grundutbildning Lokalvård (Arabiska)

  Städakademin

  Kompetensutveckling
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  1790 SEK

  Grundutbildning Lokalvård (Engelska)

  Städakademin

  Kompetensutveckling
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  1790 SEK

  Grundutbildning Lokalvård (Svenska)

  Städakademin

  Kompetensutveckling
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  1790 SEK

  Att tänka på som lokalvårdare

  När man jobbar som lokalvårdare finns det främst två saker att tänka på. Det första är såklart kvalitet, att man har kunskap inom området, vilka produkter som ska användas på olika ytor osv. Detta för att uppfylla myndigheternas och kundernas krav, förväntningar och behov så att du kan leverera städning med rätt kvalitet genom ett fackmannamässigt utförande.

  Det andra som man bör tänka på är miljö. Historiskt sett har städprodukter innehållit farliga ämnen som kan skada både miljön och den som städar. Därför är det extra viktigt att ha kunskap inom området, detta för att säkerställa såväl den som städar men också skydd av miljön genom att restprodukter återtas eller återvinns samt en effektiv resursanvändning.

  För att säkerställa att man har koll på dessa punkter kan det vara en god idé att gå lokalvårdare Utbildning / städutbildning och även komplettera med en arbetsmiljökurs.

  Lediga jobb för lokalvårdare

  Ett jobb som städare kan variera mycket beroende på vilken arbetsplats man har. Antingen jobbar man på en fast arbetsplats som kan vara allt ifrån en skola till hotell eller större organisation. Det finns också alternativ där du jobbar på en mer varierande arbetsplats, det kan vara kontorsstädning ena dagen och städning av ett privat hem dagen efter. Detta gör att ingen dag är den andra lik.

  Att städa kan innebära allt ifrån fönsterputs, moppa golv eller damma till att tömma papperskorgar, men även arbetsplanering och ergonomi. Det kan handla om städ på vårdcentral, kontor, trapphus, kapprum, flyttstäd osv. Allt detta kräver olika typer av produkter och redskap därför är det extra viktigt att ha koll på vad som ska användas när med hjälp av en lokalvårdare utbildning / städutbildning. Olika material och lokaler kräver väl insatt kunskap om kemikalier och dess påverkan. Det finns lagar och regler som man måste följa. Detta lär du dig på en lokalvårdsutbildning /lokalvårdare utbildning.

  Enligt Arbetsförmedlingen är marknaden stabil för jobb som lokalvårdare. Det innebär lite konkurrens bland jobben under en 1 års sikt och balans på marknaden inom 5 år. Därför är det en bra tid att gå en Lokalvårdare Utbildning redan nu.

  Lön som städare /lokalvårdare

  Lönen för lokalvårdare varierar såklart beroende på vilken arbetsgivare man har och vilket upplägg arbetet har. Men enligt SCB ligger den månatliga lönen på ca 23 700 kr per månad och det är innan skatt. Sedan 2014 har den genomsnittliga lönen för en lokalvårdare ökat med ca 2000 kr totalt. En städutbildning / Lokalvårdare Utbildning är första steget – Vi hjälper dig hitta rätt utbildare.

  Anmäl dig till en utbildning!

  Fyll enkelt i intresseformuläret och få kontakt med upp till 5 utbildare som har Lokalvårdare Utbildning /Städutbildning.

  Läs mer om fler populära utbildningar

  Hot och våld utbildning

  En hot och våld utbildning ger dig och din verksamhet dom rätta verktygen för att förebygga och hantera hot...

  Arbete i slutet utrymme

  Arbete i slutet utrymme är en av de största riskmomenten på arbetsplatser och en bristande kunskap kan komma att...

  Utrymningsledare utbildning

  Söker du en utrymningsledare utbildning för dig själv eller ditt företag? Har du blivit tilldelad utrymningsansvar på din arbetsplats...

  Hållbarhetsutbildning

  Brinner du för en hållbar framtid? Är du idag ansvarig för miljö och hållbarhetsfrågor i ert företag eller är...

  Kvartsdamm utbildning

  Behöver du eller dina anställda gå en kvartsdamm utbildning? Alla som arbetar med eller leder arbeten där kvartsdamm förekommer...

  Härdplastutbildning

  Hanterar du härdplaster på arbetsplatsen och behöver gå en härdplastutbildning? Från och med den 1 Juni 2015 ställs tydligare...

  Elsäkerhetsutbildning

  Arbetar du inom elbranschen och behöver gå en elsäkerhetsutbildning? En elsäkerhetsutbildning hjälper dig att få rätt kunskap i elsäkerhetsanvisningarna....

  Miljöcertifiering kurs

  Få en certifiering genom att gå en miljöcertifiering kurs och bidra till en bättre värld! Här kan du jämför...

  Risk- och krishantering utbildning

  Gå en utbildning inom riskhantering eller krishantering! Här har vi samlat flera av de bästa risk- och krishanteringsutbildningarna i...

  Brandskyddsutbildning

  Gå en brandskyddsutbildning och lär er hur man ska agera vid en brand. Alla anställda på en arbetsplats bör...