Liftutbildning Malmö

Förekommer arbete med liftar på din verksamhet? Då kan du gå en liftutbildning Malmö! Det finns en hel del regler som man måste ha koll på för att få arbeta med liftar. Gå en liftutbildning i Malmö för att få de verktygen du behöver för att kunna arbeta med liftar. Våra utbildningsanordnare i Malmö har stenkoll på allt inom liftar! Hos oss kan du söka och jämföra mellan Sveriges bästa utbildare inom liftutbildning.

Skickar...

Låt oss hitta rätt kurs för dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Liftutbildning

  Tema Utbildning AB

  Kompetensutveckling
  1 dag
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Stockholm
  2300 SEK

  Liftutbildning

  Säkerhetsutbildarna

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Hudiksvall
  -

  Mobila arbetsplattformar

  Berrys Truck

  Kompetensutveckling
  1 dag
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Västra Götalands län
  1800 SEK

  Mobila Arbetsplattformar

  Kompetensutveckling
  1 dag
  Kurser
  Löpande
  Rikstäckande
  0 SEK

  Varför gå en liftutbildning i Malmö?

  Alla utbildningar inom kompetensutveckling är lönsamma på olika sätt. Därför finns det så otroligt många olika att välja mellan. Men varför skall man gå just en liftutbildning Malmö? – Det finns en hel del anledningen till varför denna utbildningen kommer gynna dig. Enligt arbetsmiljöverket krävs det en liftutbildning för att få manövrera och arbeta med liftar. Utbildningen kommer hjälpa dig att förhindra skador av både material och människor. En liftutbildning Malmö fokuserar på de praktiska och teoretiska delarna av säker hantering av liftar.

  Liftläroplanen

  En lift utbildning skall upprätthålla rätt standard och innehålla alla de avgörande momenten som är viktiga att kunna inom säker lifthantering. Därför finns Liftläroplanen, även kallad LLP. LLP beskriver de grundläggande delarna som bör vara med i en liftutbildning. Därför kan du vara säker på att din utbildning har bra kvalité! LLP sammanställs efter ISO-standarden för liftutbildningar.

  Arbetsmiljömässiga regler

  Som tidigare nämt så finns det en regler och förhållningssätt som måste följas vid användning av liftar. Dessa regler sammanställs av arbetsmiljöverket och du kommer lära dig med om dem när du påbörjar din liftutbildning Malmö. En väsentligt regler är att den som arbetar med lift skall vara mycket kompetent och självsäker inom både teoretisk och praktisk hantering av liftar. Arbetsgivaren skall även tillges dokumentation av arbetstagarens teoretiska och praktiska kunskaper. För att försäkra sig om att man följer de lagar och regler som arbetsmiljöverket har satt ut kan det vara en bra idé att även läsa en arbetsmiljökurs. Vi har även ett flertal skyddsombud utbildningar att välja mellan på vår plattform!

  Kunskaperna kontrolleras i form av ett prov. Vid godkänt provresultat tilldelas arbetstagaren ett certifikat som verkar som ett bekräftat utbildningsbevis. Certifikatet är sedan giltigt i fem år. Genom en repetitionsutbildning förnyas certifikatet ytterligare fem år. Med detta blir det enkelt för arbetsgivaren att kunna garantera sig om att arbetstagaren är kunnig inom säker lifthantering. Det underlättar även för arbetstagaren! De kan säkra sig om att arbetsgivaren är seriös och följer de lagar och regler som finns.

  Upplägg på liftutbildning Malmö

  De olika lift utbildningarna kan komma att skilja sig åt. Vissa utbildningar pågår under en halv- eller heldag medan andra i flera dagar. Därmed kan du hitta en som passar dina behov och preferenser. Priset på utbildningen är mestadels kundanpassat. Det innebär att utbildningsanordnaren anpassar priset utifrån exempelvis när och hur många som skall gå liftutbildningen.
  Ett tips är att vara ute i god tid när du skall ansöka om utbildningen. Det är för att försäkra dig om att få plats på utbildningen. Speciellt om ni är flera som vill gå utbildningen tillsammans! Då får ni även bättre förhandlings möjligheter och kan komma överens om ett pris som passar båda parter. Varför? Jo för priset går ofta ner om ni som företag begär en offert för flera anställda.

  Några delar som en liftutbildning Malmö består utav är, som tidigare nämnt, arbetsmiljölagen och arbetsmiljöverket samt liftens säkerhetsfunktioner. Även skötsel, daglig kontroll, symboler och förarplats. Den praktiska delen består främst utav övningskörning av liften.

  Liknande utbildningar

  Vi på studier.se tycker att kompetensutbildning är otroligt givande och viktigt för ens karriär! För att genom kontinuerlig stävan efter att öka sin egna eller sin personals kompetens, arbetar man samtidigt för att enklare ta sig an utmaningar och möjligheter i yrkeslivet. För dig som privat person innebär kompetensutveckling ökad attraktion på arbetsmarknaden.

  Det finns flera olika utbildningar vi rekommenderar att ta del utav om du är intresserad utav kompetensutveckling. Läs mer om mobila arbetsplattformar, BAS P BAS U Utbildning eller kanske fallskyddsutbildning.

  Vill du gå en liknande utbildning fast någon annanstans? Då kan du kan även läsa om liftutbildning Stockholm, liftutbildning Göteborg eller kanske saxlift utbildning.

  Är du intresserad av en liftutbildning Malmö?

  Fyll i formuläret så får du kontakt med upp till 5 utbildare som passa just dina behov och dina önskemål!

  Läs mer om fler populära utbildningar

  Truckutbildning

  Gå en truckutbildning och säkra ditt truckkörkort idag. Med ett truckkörkort öppnar du upp dörrarna till ett stort utbud...

  Truckkort Dalarna

  Ta ditt truckkort i Dalarna! Med ett truckkort blir du mer attraktiv för arbetsgivare och ökar samtidigt chanserna till...

  YKB utbildning Stockholm

  Hitta rätt YKB utbildning i Stockholm. Gå en YKB grundutbildning 140 timmar eller YKB intensiv fortbildning på 35 timmar....

  Lastbilschaufför utbildning

  Gå en lastbilschaufför utbildning och ta C-körkort. Med ett lastbilskörkort kommer du vara eftertraktad på arbetsmarknaden då bristen på...

  Hjullastarutbildning

  Gå en hjullastarutbildning! Vill du börja arbeta som hjullastare? Då behöver du först ta ett traktorkort eller B-kort. Utbildningar...

  Grävmaskinistutbildning

  För att få köra grävmaskin är kravet att du genomfört en grävmaskinistutbildning. Det är arbetsmiljöverket som ställer dessa krav...

  YKB intensiv fortbildning

  Dags att ta eller förnya ditt YKB för buss eller lastbil? Gå en YKB-utbildning intensiv på 35-timmar. En YKB...

  YKB fortbildning

  Söker du efter YKB fortbildning? Hitta rätt YKB utbildning för lastbil eller buss. YKB intensiv fortbildning 35 timmar. Vi...

  YKB-utbildning

  Hitta rätt YKB utbildning för lastbil eller buss. YKB grund 140 timmar eller YKB intensiv fortbildning 35 timmar. Vi...

  Truckkort Jönköping

  Truckkort i Jönköping är för dig som bor i Jönköping med omnejd och vill gå en truckutbildning. Ett truckkort...