Företagscoach

Hur kan ni som företag utvecklas så att ni når era mål? Med en företagscoach får ni hjälp med den personliga utvecklingen hos både medarbetare och ledare. Det leder i sin tur till ett mer motiverat och effektiviserat arbetslag. Hur bra det går för ert företag avgörs helt av hur motiverade och strukturerade de anställda är!

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt företagscoach för ert företag!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Strategi & Organisation - Företagsanpassad grupputbildning

  Affärskraft i Skandinavien AB

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  -

  Kommunikation med budskap & struktur - Företagsanpassad grupputbildning

  Affärskraft i Skandinavien AB

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  -

  Nå dina mål med en Företagscoach!

  Anledningarna till att anlita en företagscoach är många och behovet kan skilja sig åt mycket från företag till företag.

  Ibland behövs ett bollplank för att se saker ur ett bredare perspektiv. Eller nya verktyg för att motivera anställda som ledare på företaget. Det kan handla om hur företaget ska kunna hantera olika situationer för att nå sina mål, samt hur man ska arbeta med kommunikation och organisationens sammanhållning.

  Det kan vara individuella ledare, grupper av medarbetare samt bolaget i stort som behöver hjälpen från en företagscoach.

  Innehåll för att bli Företagscoach

  Utbildningarna kan skilja sig tidsmässigt väldigt mycket. Det kan dessutom handla om allt från en dag till flera månader. En coachningsprocess kan innehålla behovsinventering samt förstudier, utbildning och träning, för att avsluta med åtgärdsprogram samt en uppföljning. Ett coachningsuppdrag kan även vara väldigt skräddarsytt och anpassat till företagets behov. Det är vid behovsinventeringen som man kartlägger vad som behöver göras samt hur man ska genomföra det. Inget företag är den andra lik, så därför behövs olika tillvägagångssätt!

  Coachning av ledare

  Ledaren påverkar resten av medarbetarna och ska kunna leda dem i rätt riktning. Ibland kan det vara bra att ta in en ny person för att få ett annat perspektiv på saker och ting. Ledaren får på så sätt hjälp och stöd i att motivera styra teamet för att nå målen. Det är viktigt att man som ledare kan vara öppen för förändring och se potentiella förbättringsåtgärder.

  En coach kan även hjälpa till med att sätta mål för ledaren och företaget. Att ha tydliga mål och delmål är en viktig del för att en arbetsplats ska vara välfungerande. Detta är något som alla kan behöva hjälp och vägledning i. I coachande ledarskap får du på så sätt lära dig hur man motiverar en grupp och är en bra ledare. Det är en konst och behöver tränas in som allt annat!

  Andra typer av ledarskapsutbildningar

  Det finns även mer traditionella ledarskapsutbildningar där du som ledare går kursen på annan plats, istället för att det kommer en coach till ditt företag. Här kan du läsa mer om den typen av ledarskapsutbildning.

  Ett utbildningskoncept som blivit allt mer populär är UGL-utbildningar. Där ligger fokus även på hur olika gruppkonstinstallationer fungerar och din personliga utveckling. Låter UGL som något för dig? Här kan du läsa vidare om UGL Ledarskapsutbildning!

  Coachutbildningar och andra relaterade kurser

  Coachning av medarbetare

  Det viktigaste i ett företag kan vara dess anställda. Fungerar inte arbetssättet för medarbetarna kommer det bli svårt för företaget att gå i rätt riktning. Med en företagscoach skapar man en gemensam värdegrund samt en hållbar vision. Det bidrar även till att man kommer ur gamla vanor och roller som kanske inte längre är effektiva.

  Det går både att använda sig av en coach för en hel arbetsgrupp, men även individuellt för att var och en ska känna att de utvecklas. Satsningar på sina medarbetare är dessutom en viktig investering. Det leder i sin tur till en ökad omsättning och lönsamhet för företaget. Att investera i sina medarbetares utveckling är ett effektivt sätt att nå affärsmålen, och bidrar dessutom till företaget blir en attraktiv arbetsgivare som värnar om sina anställda.

  Vill du veta mer om grupputveckling? Kika vidare här!

  Effekter av företagscoachning

  • Nå dina mål
  • Strukturerat arbete
  • Bättre sammanhållning
  • Tydliga yrkesroller
  • Motiverade medarbetare
  • Bättre resultat
  • Ökad lönsamhet

  Låter detta intressant? Läs mer under respektive kurs och skicka en intresseanmälan till någon av utbildarna för mer information!

  Läs mer om fler populära utbildningar