Vad kan du göra i Stockholm efter gymnasiet?

Grattis till studenten! Nu har du hela livet framför dig och du kan göra precis vad du vill! Vad kan du göra i Stockholm efter gymnasiet? Det finns massa roliga saker du kan utbilda dig till i Stockholm efter gymnasiet. Varför inte utbilda dig till Diplomerad HomestylistInredning Akademin eller kanske Hundmassör hos Hundens Hus? Möjligheterna är oändliga! Sök och jämför olika utbildningar för att hitta den som passar just dig.

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt utbildning!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Miljösamordnare - hållbara byggnader - Göteborg

  KYH

  Yrkeshögskola
  2 år
  HT 2022
  Göteborg
  CSN-berättigad & kostnadsfri

  Miljösamordnare - hållbara byggnader

  KYH

  Yrkeshögskola
  2 år
  HT 2022
  Flera orter (6 st)
  CSN-berättigad & kostnadsfri

  Ta livet med storm..

  …och utbilda dig till det du alltid drömt om, eller det du inte hade en aning om ens fanns! Att utbilda sig är det mest värdefulla man kan göra med sin tid – tycker vi! Därför har vi gjort jobbet åt dig och tagit fram flera olika typer utbildningar. Luta dig tillbaka och välj och vraka.

  Program

  Är du redo att hoppa på en utbildning så finns det många alternativ för dig.

  • Copywriting Forsbergs skola. Detta är en tvåårig yrkesutbildning för blivande copywriters, storytellers och scriptwriters. Programmet har till syfte att ge en professionell yrkesutbildning som kreatör. Ca 97% av alla studenter inom detta programmet har arbete i branschen inom ett år efter examen.

  • Spaterapeut & hudterapeutGilda Skolan. Här lär du dig allt om hudens uppbyggnad, olika hudsjukdom, hudproblem samt att rekommendera och utföra rätt behandlingar. Du lär dig också att ge skönhetsrelaterade behandlingar för händer och fötter, samt att lägga makeup, färga fransar och ögonbryn och mycket mera. Utbildningen är på ett år, i Stockholm finns även ett alternativ på 18 månader där du gör ett halvår extra praktik.

  • Paralegal utbildning på Påhlmans Handelsinstitut. Övergripande mål för YH-utbildningen Paralegal är att ge kunskaper för att kunna utföra arbetsuppgifter motsvarande en juristassistent vid en advokatbyrå, eller specifika juridiska arbetsuppgifter vid ett större företag eller offentlig förvaltning, dock utan krav på juridisk examen från högskolan. Utbildningen pågår i 80 veckor där 22 veckor består av LIA- praktik.

  Förberedande kurser

  Att läsa en kurs i förebyggandesyfte är optimalt för många. Här ges du tillfället till att vassa till ditt cv, öka chansen att komma in på en utbildning i framtiden eller om du inte är helt säker på vad du vill syssla med i framtiden kan du prova på olika kurser för att ta redo på vad du gillar.

  • Futuregames – Preparerandekurs på Changemaker Educations AB. Här ökar du chansen att bli antagen till Futuregames 2-åriga yh-utbildningar Game Design och 3D Graphics. Kursens ger dig möjlighet att förbereda ditt arbetsprov. Du får även en överblick över spelbranschen och våra spelutbildningar. Kursen pågår i 3 veckor.

  • Excel Excelspecialisten XLS AB. Här lär du dig att hantera kalkylbladet och du får lära dig att skriva egna formler och att formatera celler och flera av Excels mest användbara inbyggda funktioner.. Kursen pågår under 2 dagar.

  • Affärsretorik hos Nordic Supply Chain Advice. Kursens mål är att förmedla kunskaper om retoriska strategier, utveckla nya färdigheter i affärskritisk argumentation samt skapa förståelse för den egna ”kommunikationsstilen”. Detta är en intensiv tvådagars kurs där dagarna består av föreläsningar som varvas med diskussioner, övningar och presentationer.

  Distans

  I Stockholm efter gymnasiet vore det rätt fantastiskt om man bara kunde glida runt bland olika parker och fik hela dagarna. Men varför inte göra det samtidigt som du studerar på distans?

  • CopywritingBergh School of Comunication. Kursen lär dig bland annat att skriva målgruppsanpassat och ger dig en förståelse för hur språket kan användas för att skapa effektiv kommunikation. I övningarna får du träning i att skriva så att andra vill läsa.

  • Hundskötarutbildning hos Sommenbygdens folkhögskola. Under ett års tid så lär du dig grundläggande hundkunskaper. Vill du driva hunddagis och/eller hålla egna hundkurser? Då är detta utbildningen för dig.

  • PT & kostrådgivare hos PT-Distans. Som Personlig tränare och kostrådgivare är du den hjälpande handen, stödet, vännen, kost- och träningsexperten, stöttepelaren och motivatorn samt den drivna entreprenören. Kursen pågår i 6 veckor.

  Vet du vad ska du göra i Stockholm efter gymnasiet nu?

  Ja, nej, kanske? I vilket fall så hjälper vi dig att ta fram upp till 5 förslag på utbildningar inom just det området du brinner för! Det enda du behöver göra är att fylla i intresseformuläret så sköter vi resten.