Karriärcoach i Göteborg

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Då kan en karriärcoach i Göteborg hjälpa dig! En coach ökar chansen för dig att finna en ny inriktning för din yrkesutveckling, såsom utveckling inom befintlig roll, nytt arbete eller att starta eget. Vi har samlat utbildningar från några av Sveriges bästa utbildare inom karriärcoachning i Göteborg. Hitta och jämför den utbildning som passar dig bäst!

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt karriärcoach!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Behöver du nya utmaningar eller känner att du vill utvecklas i din yrkesroll? Att ta kontakt med en karriärcoach i Göteborg kan då vara något för dig! Med hjälp av en karriärcoach får du insikt i vad du kan åstadkomma i livet. Det kanske är att påbörja en helt ny yrkesroll eller varför inte starta eget företag? Ibland kan det vara bra att få en annan persons objektiva syn på dina möjligheter och förutsättningar i framtiden för att lyckas så bra som möjligt med dina drömmar.

  Ifall du hellre vill ha coaching på distans så finns det flera coacher som erbjuder detta.

  Är du orolig för att byta karriär? Att våga byta karriär vid 40 kan vara skrämmande för många, vi har därför skrivit en artikel om fördelarna med att byta karriär och ger dig tips på vad man kan vidareutbilda sig till.

  Varför ska du anlita en karriärcoach?

  Kanske har du låst dörren till din egen oändliga potential eller besitter en fantastisk gåva till världen som bara väntar på att frigöras? En karriärcoach hjälper dig hitta nycklarna som låser upp dina innersta drömmar.

  Coachning är något som kan hjälpa och vägleda dig i rätt riktning. En coach hjälper dig att sätta upp tydliga mål och hur du ska målen.

  Kursinnehåll

  • Individuella coachande samtal
  • Nulägesanalys
  • Självinventering (styrkor, kompetens, intressen, värderingar)
  • Omvärldsanalys (hur ser möjligheterna och marknaden ut?)
  • Mål, delmål
  • Handlingsplan

  Kostnad

  En karriärcoach kostar cirka 600-2000 kr per timme.

  Jobba som karriärcoach

  Vill du jobba som karriärcoach? Kanske bli karriärcoach i Göteborg? Det finns många möjligheter till detta! I de flesta fall utbildar man sig till diplomerad coach och sedan vidareutbildar man sig till certifierad coach. Privata utbildningsanordnare har många utbildningar inom detta.

  Låter denna utbildningen som något för dig?

  Fyll i formuläret här ovan så skickar vi upp till 5 förslag på utbildningar inom karrärcoach i Göteborg till dig inom 2 timmar!