Brandskyddsutbildning Göteborg

Genom att gå en brandskyddsutbildning Göteborg får ni kunskap i hur man ska agera om en brand skulle uppstå. För att skapa en trygg arbetsplats med rutiner för krisande situationer bör man låta alla anställda gå en brandskyddsutbildning och lära sig de grundläggande reglerna.

Hos oss kan ni söka och jämföra brandskyddsutbildningar som passar er verksamhet. Våra utbildare är auktoriserade och professionella aktörer på marknaden som erbjuder säkerhetsutbildningar för alla typer av arbetsplatser.

Skickar...

Låt oss hitta rätt brandskyddsutbildning åt er!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Grundläggande brandskydd

  Albacon

  Kompetensutveckling
  4 dagar
  Löpande
  Distans
  Rikstäckande
  21 900 SEK

  Grundläggande Brandskydd

  HLR Center

  Kompetensutveckling
  1-3 timmar
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Göteborg
  Västra Götalands län
  -

  Brandskyddsansvariga - Borås

  Anticimex Borås

  Kompetensutveckling
  3-7 timmar
  Kurser
  Löpande
  Borås
  2800 SEK

  Brandskyddsutbildning Göteborg

  Vet du hur du ska agera när brandlarmet går? Eller vad du ska göra om en person blir skadad i brand? Om inte, så är det bra att gå en brandskyddsutbildning Göteborg i förebyggande syfte för att få rätt kunskap om olyckan är framme där du arbetar. Du eller ditt företag kan också gå en utbildning kring brandfarliga arbeten.

  I en brandskyddsutbildning i Göteborg kan du bland annat få:

  • Redskap och övningar i hur man ska agera vid brand
  • Lära dig vilka krav lagstiftningen har på arbetsplatser gällande bränder
  • Ta del av erfarenheter av hur det sett ut i tidigare fall av bränder och hur anställda agerat samt följder och konsekvenser av detta

  I utbildningen ingår ofta både praktiska och teoretiska delar och många utbildare kan anpassa utbildningen till just det som din arbetsplats har behov av.

  Brandskyddsutbildning krav

  Brandskydd utbildning krävs för att din verksamhet ska ha ett välplanerat brandskyddsarbete. Enligt Lagen om skydd mot olyckor måste varje arbetsplats ha ett fungerande brandskydd. Arbetsplatsens skyddsombud är ofta den som är ansvarig för brandskyddsarbetet på arbetsplatsen. Men oavsett behöver alla anställda vara medvetna om vad som gäller vid brand för att öka säkerheten. Vi har även skyddsombud utbildning och dataskyddsombud utbildning om det fattas på din arbetsplats.

  Brandsäkerhet i Göteborg

  Bor du i Göteborg och vill ha en större kunskap om brandsäkerhet och skapa en tryggare arbetsplats så tveka inte att gå en brandskyddsutbildning Göteborg. Det finns flera arbeten som har andra utmaningar och större risker och därför kräver andra slags utbildningar. Har du ett arbete där risk för bränder finns kan du behöva gå en heta arbeten kurs och om du ska arbeta på höga höjder kan en fallskyddsutbildning vara passande för dig.

  Första hjälpen vid brand

  Vid svåra bränder kan man behöva ge första hjälpen, men först och främst är det viktigt att ringa 112. Medan hjälp är på väg är det viktigt att stanna vid personen och se till att luftvägar och andning fungerar. Vid misstanke om hjärtstillestånd eller andningsuppehåll är det viktigt att ha rätt kunskap om hur man hanterar situationen och kan rädda ett liv. Få rätt kunskap och verktyg genom att gå en utbildning i hjärt och lungräddning HLR. Man kan även gå första hjälpen och HLR i Göteborg, första hjälpen och HLR i Malmö eller första hjälpen och HLR i Stockholm.

  Låter denna utbildningen som något för dig?

  Fyll enkelt i formuläret här ovan så får du kontakt med upp till fem utbildare inom brandskydd i Göteborg.