Första hjälpen och HLR i Malmö

Letar du efter kurser i första hjälpen och HLR i Malmö? Att gå en HLR-utbildning är en värd investering för alla företag! Det ger dig kunskapen om hur du kan rädda liv när det väl gäller. Varje år drabbas 12 000 personer i Sverige av hjärtstopp. En kurs informerar även om hur man ska agera i allmänhet i en kritiskt situation. Hos oss kan du hitta och jämföra mellan första hjälpen och HLR kurser hos Malmös ledande utbildningsanordnare.

Skickar...

Låt oss hitta en kurs i första hjälpen och hjärt - och lungräddning åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  HLR grundkurs med hjärtstartare

  Mårtenssons utbildningar

  Kompetensutveckling
  1-3 timmar
  Öppen utbildning
  Löpande
  Flera orter (7 st)
  -

  Hjärt och lungräddning HLR - Onlineutbildning

  Stockholm HLR och Hälsa AB

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Löpande
  Distans
  2 495 SEK

  Kurs i HLR

  I Malmö kan du gå en kurs i första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Du får lära dig hur du ska hantera olika scenarion med livshotande tillstånd. Kursen kombinerar teori och praktik för att du ska få ut så mycket som möjligt av din utbildning. För den som funderar på att närma sig yrkessektorn hälsa, vård & omsorg är en kurs i första hjälpen en bra början.

  Vill du läsa mer om första hjälpen och hjärt- och lungräddning? Kika vidare här! Du kan även hitta mer information om Barn HLR!

  En värd investering

  Visste du att 12 000 personer drabbas av hjärtstopp i Sverige varje år? När du gått en utbildning i HLR kommer du kunna hjälpa personer i nöd. Kursen kommer att lära dig hur du ska agera i kritiska situationer och använda dig av HLR. Du kan gå utbildningen som anställd på ett företag, som medlem i en idrottsförening eller som privatperson. Inga förkunskaper krävs.

  Certifikat

  Efter en avslutad HLR-utbildning kommer du få ett certifikat som intygar att du har gått en hjärt- och lungräddnings utbildning. Utbildningen kan vara ett komplement till en arbetsmiljöutbildning.

  Att göra i Malmö

  2012 öppnades portarna upp till Emporia. Emporia är ett shoppingcentrum som ligger i den sydvästra delen av Malmö. Här har du allt mellan himmel och jord på hela 93 000m² och tre våningar. Här finner du en takpark med sittplatser, kikare och trädgård. Du kan även hitta moderna inredningsbutiker till spännande restauranger. Hela 200 butiker som sagt, här har du allt under ett och samma tak!

  I mitten av augusti går Malmö Festivalen av stapeln och 2015 fyller festivalen hela 30 år. Hit kommer över 1,4 miljoner människor varje år, inte bara Malmöbor, men även turister från hela Sverige. Denna festival är (en av) skandinaviens största festival(er) i stadsmiljö. Här kan du hitta något för alla, från den yngsta till senioren. Malmö Festivalen har fritt inträde. Du kan uppleva massvis med evenemang och konserter.

  Befinner du dig på annan ort? HLR-utbildningar finns över hela Sverige. Här finner du även mer information om Hjärt-och lungräddning (HLR), första hjälpen och HLR i Stockholm och första hjälpen och HLR i Göteborg.

  Läs mer om fler populära utbildningar

  Barn HLR

  Behöver du eller er verksamhet få kunskap i hur man utför hjärt och lungräddning på barn? Gå en kurs...

  Hjärt- och lungräddning (HLR)

  Gå en kurs i hjärt- och lungräddning (HLR) och få rätt kunskaper hur du eller dina kollegor räddar liv....

  Första hjälpen och HLR i Göteborg

  Vill du gå en kurs i första hjälpen och HLR i Göteborg? Där får du bland annat lära dig...

  Första hjälpen och HLR i Stockholm

  I Stockholm kan du gå en utbildning i HLR och D-HLR. Utbildningen riktar sig till alla yrkesgrupper som i...

  Första hjälpen och hjärt- och lungräddning

  En utbildning i första hjälpen och hjärt- och lungräddning lär dig hur du ska agera i kritiska situationer. Utbildningen...

  Mastarbete

  Arbetar du i master, höga stolpar eller utför annat arbete på hög höjd? En mastutbildning riktar sig till dig...

  Red Hat utbildning och certifiering

  Söker du en Red Hat utbildning? Eller behöver du en Red Hat Certifiering? Från Linuxutbildning till DevOps-certifiering, hitta Sveriges...

  Anläggningsskötarutbildning

  Behöver du eller dina medarbetare gå en anläggningsskötarutbildning? Här kan du hitta och jämföra kvalitetssäkrade anläggningsskötarutbildningar för att få...

  Stressterapeut utbildning & diplomerad mindfulnessinstruktör

  Vill du gå en stressterapeut utbildning och vägleda dina klienter till en starkare mental hälsa som diplomerad stressterapeut? Eller...

  Hot och våld utbildning

  En hot och våld utbildning ger dig och din verksamhet dom rätta verktygen för att förebygga och hantera hot...