Idrott & Träning | studier.se | Hitta och jämför yrkesutbildningar

Idrott & Träning

Vill du arbeta med Idrott & Träning? De senaste åren har en hälsovåg svept genom Sverige. Allt…... Läs vidare

Filtrera din sökning:

Filtrera ditt sök ytterligare:

Visar 1-4 av 4 träffar

Visar 1-4 av 4 träffar

Idrott & Träning

Idrott & Träning

Vill du arbeta med Idrott & Träning? De senaste åren har en hälsovåg svept genom Sverige. Allt fler människor vill träna och leva nyttigt. Du som brinner för idrott och träning kan ska skapa en karriär i att hjälpa andra människor leva hälsosammare. Genom att gå en yrkesutbildning får du dessutom goda möjligheter till arbete direkt efter din avslutade utbildning! Du kan både plugga på distans såväl som på plats. Hitta och jämför din nästa yrkesutbildning bland Sveriges populäraste utbildningsanordnare!

Yrkesutbildning i Idrott & Träning

Det finns flera möjliga vägar att gå när du ska studera inom idrott och träning. Du kan exempelvis arbeta som personlig tränare där du får bistå med exempelvis träningsupplägg kost. Förutom PT utbildning kan du även gå utbildning kostrådgivare. Du kan dessutom plugga till kostrådgivare på distans. I varje utbildning får du lära dig att hjälpa dina kunder att leva nyttigare, friskare liv.

Vi tillhandahåller även PT utbildningar som är rikstäckande! Läs gärna mer om personlig tränare i Stockholm, personlig tränare i Göteborg eller personlig tränare i Malmö. När du går en yrkesutbildning får du lära dig de verktyg och den kompetens du behöver för att kunna arbeta inom ditt drömyrke.

Lärande i arbete (LIA)

I alla utbildningar brukar det ingå praktik (LIA) vilket innebär att delar av utbildningen sker på en arbetsplats tillsammans med en handledare. Den praktiska erfarenheten är högt efterfrågad på arbetsmarknaden och ger dig goda möjligheter till anställning efter avklarad utbildning. Genom praktiken får du också en fot in hos företaget och många får anställning direkt efter sin avslutade praktikperiod.

Utbildningarna och kurserna inom idrott och träning är av varierande omfattning och karaktär. Därför blir det svårt att fastställa kostnader för en utbildning då dessa skiljer sig. Se istället under respektive utbildningar och kurser för att se och jämföra kostnader. Många av utbildningarna är CSN-berättigade. Läs gärna mer om hur du kan finansiera dina studier.

Vidare läsning och liknande ämnesområden

Studier.se erbjuder flera olika typer av utbildningar, både för privatpersoner och företag. Andra relevanta kurser för dig som vill utbilda dig inom idrott och träning kan du exempelvis hitta i kategorierna hälsocoach utbildning, yogalärarutbildning och yogakurser

Om du är intresserad av att få en yrkesexamen med hög chans till anställning efter dina avslutade studier kan du också studera på yrkeshögskola. Läs gärna vidare i våra artiklar om ansökan yrkeshögskolayrkeshögskola distans och yrkeshögskola i Göteborg. Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp med att hitta en utbildning som passar just dig. Du kan även kika in på vilka som är Sveriges bästa yrkesutbildningar eller Sveriges bästa YH-utbildningar för mer inspiration!

Jämför utbildningar