Yogaresa

Är du sugen på en yogaresa utomlands? Ta hand om dig själv och åk på ett retreat för både kropp och själ! Kom bort från vardagens stress och tillåt dig själv att varva ner i en varm och avslappnande miljö.

Här kan du söka och jämföra alla yogaresor från Sveriges bästa yogastudios. Jämför och hitta den yogaresa som passar just dig!

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt yogaresa utomlands!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Yogalärarutbildning fortsättning Yogalärarutbildning Yin Yoga 50 tim nivå 2

  Helsingborgs Yoga center

  Kurser
  1-3 månader
  Kurser
  VT 2024
  Flera orter (4 st)
  8 550 SEK

  Yogaresa utomlands

  Allt fler söker sig till lugnet och blickar inåt. En yogaresa utomlands ger dig ny kraft och energi. Ta en paus från vardagen och upplev yoga utomlands. En yogaresa innebär ofta yoga flera gånger om dagen, god och hälsosam mat och ett boende i en lugn oas. Vi erbjuder flera olika typer av yogaresor utomlands, kontakta oss via formuläret ovan för att få upp till 5 förslag på under 2 timmar.

  Vart kan du åka på yogaresa?

  Vi erbjuder yogaresor utomlands till bland annat:

  • Sri Lanka
  • Spanien
  • Kroatien
  • Grekland
  • Indien

  Träningsresa

  Vi erbjuder flera olika träningsresor utomlands, bland annat för att bli licensierad yogainstruktör. Det innebär en grundutbildning för dig som vill börja instruera, och vidareutbildningar för ökad kunskap och kreativitet. Kursinnehåll är bland annat: Yogans historia och filosofi, Solhälsningen steg för steg, meditation och flödesträning (flow).

  Yogaresa Sri Lanka

  Vi erbjuder en tolvdagars yogaresa till den fantastiska ön Sri Lanka. Där yogar du två gånger om dagen, får möjlighet att besöka en nationalpark, ett elefanthem och även åka på delfin och valsafari. Meditera, yoga och expandera både dina inre och yttre gränser.

  Söker du vägen tillbaka efter utmattningsdepression? Hitta fler intressanta kurser här.

  Yogaresa Bali

  I dagsläget erbjuder vi flera yogaresor utomlands, just nu erbjuder vi dock ingen yogaresa till Bali. Vårt kursutbud uppdateras dagligen så håll ett öga på denna sajt om du är intresserad av en yogaresa till Bali. Just nu erbjuder vi däremot en äventyrlig dykarresa till Bali. Läs mer under dykarkurser om du är nyfiken.

  Yogalärarutbildning utomlands

  Vi erbjuder inte bara yogaresor utomlands, utan även yogalärarutbildningar utomlands. Under en yogalärarutbildning lär du dig allt om yogan och dess tekniker. Du lär dig planera klasser och får redskapen till att lära ut. Du utvecklar dig själv, både personligen och i din lärarroll.

  Mer information om yogaresor utomlands

  Fyll i formuläret så skickar vi dig upp till 5 förslag på yogaresor utomlands inom 2 timmar!

  Är du intresserad av yoga och mindfulness så erbjuder vi även yogakurser och mindfulness helgkurs. För dig som vill utmana dig själv ytterligare och hitta en djupare mening kan även en kurs inom andlig utveckling vara utan intresse.