Truckutbildning i Stockholm

I Stockholm finns det många möjligheter att ta truckkörkort! Att skaffa sig en truckutbildning kan öppna upp dörrarna till ett stort utbud av jobb. En truckutbildning är en relativt billig och kort utbildning som kan leda till ett jobb med bra lön. Vi på studier.se har samlat flera utbildningsföretag för att du som vill gå en truckutbildning i Stockholm ska hitta rätt. Jämför och hitta en truckutbildning som passar dig!

Skickar...

Låt oss hitta truckutbildning åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Truckutbildning

  Movant säkerhetsutbildningar

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Bokadirekt & betala
  Distansutbildningar
  Löpande
  Distans
  Rikstäckande
  5500 SEK

  Truckkörkort A+B

  Etai Sweden AB

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Bokadirekt & betala
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Stockholm
  Stockholms län
  1 990 SEK

  Traversförarutbildning

  ABUS Kransystem

  Kompetensutveckling
  1-2 dagar
  Kurser
  Löpande
  Rikstäckande
  -

  Krav på truckkörkort

  Oavsett om du kör truck på heltid eller bara några minuter då och då måste du ha en dokumenterad truckförarutbildning, ett truckkörkort. En truckförarutbildning är inte bara en skyldighet utan också en lönsam investering för ditt företag. Genom en utbildning ökar säkerheten på arbetsplatsen, vilket minskar risken för skador på personal, gods och inventarier. Med en truckutbildning från Truckverket får du en utbildning som sticker ut i ditt CV. Det är en bra merit och öppnar dörrar för dig som arbetssökande! Det är många yrken i olika branscher som kräver ett truckkörkort.

  Vill du ta nästa steg i din utveckling, gå en traversutbildning eller svetsutbildning för att prova en bransch fylld med heta arbeten och reparation. På en arbetsplats där det svetsas rekommenderar vi också en utbildning inom brandskydd och säkerhet. Det krävs även en Heta arbeten kurs för att bli certifierad hetarbetare.

  Vad är ett TYA-truckkort?

  Ett TYA-truckkort utges av TYA som är Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd. Det kan också förmedlas av en godkänd av TYA-truckinstruktör. Det är många arbetsgivare som kräver just denna typ av körkort för att man ska få jobba med att köra truck. Idag används många maskiner och truckar runt om i Sverige på många arbetsplatser. Det är viktigt att truckförarna är kompetenta inom området för att öka säkerheten, undvika personskador, förbättra effektiviteten och på så sätt sänka kostnaderna ute på arbetsplatserna.

  Truckutbildningar i Stockholm

  Här kan du hitta fler relevanta ämnen och utbildningsområden inom truck.

  Vill du utbilda dig hemifrån?

  Vissa utbildningar erbjuder även onlineutbildningar för truckkort. Det finns flera fördelar med att göra sin utbildning online. Teoriutbildningens längd kan anpassas efter elevernas förmåga. Utbildningen kan även göras vart som helst ifrån! Det finns inget krav på att du ska ha vanligt körkort för att skaffa tryckkort och åldersgränsen är 16 år.

  Befinner du dig på annan ort? Läs mer om truckutbildning i Göteborg och truckutbildning i Malmö!

  Låter detta intressant? Skicka en intresseanmälan för mer information eller läs vidare om truckutbildning!

  Läs mer om fler populära utbildningar