ADR utbildning i Stockholm

Planerar du att börja arbeta med transportering av farligt gods? Då behöver du gå en ADR utbildning i Stockholm! Oavsett om du är förare eller delaktig i transporten utan att vara förare, måste du ha genomfört utbildningen. Sök, hitta och jämför olika utbildare som erbjuder en ADR utbildning i Stockholm hos oss.

Skicka en intresseanmälan nu genom formuläret här på sidan och beskriv vilken ADR-utbildning du vill gå och vart så får du direkt kontakt med rätt utbildare.

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt ADR utbildning i Stockholm!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Truckutbildning

  TUA

  Kompetensutveckling
  3-7 timmar
  Öppen utbildning
  Stockholm
  Stockholms län
  Kontakta TUA SEK

  Eco Driving

  TUA

  Kompetensutveckling
  1 dag
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Rikstäckande
  Stockholm
  Stockholms län
  Kontakta TUA SEK

  ADR

  TUA

  Kompetensutveckling
  3 dagar
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Rikstäckande
  Stockholm
  Stockholms län
  från 2 380 SEK

  ADR

  Gr Truck & Utbildning

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Hallands län
  Rikstäckande
  Skåne län
  -

  Vad är ADR?

  ADR är en utbildning du behöver för att få transportera farligt gods, oavsett om du är förare eller passagerare. Farligt gods är alla produkter som kan innebära en hälsorisk, säkerhetsrisk eller miljörisk. Med en ADR utbildning i Stockholm får du kunskapen och erfarenheten för att minimera risker, samt hur du hanterar farligt gods på ett korrekt sätt. Du får sedan behörighet att transportera farligt gods i 5 år innan du behöver ett nytt intyg. Det finns olika nivåer på behörighet beroende på vad du ska transportera. För att transportera explosiva ämnen, radioaktiva ämnen och tankar, krävs en specialutbildning.

  ADR utbildning

  Grundkursen för en ADR utbildning i Stockholm går igenom villkoren och förutsättningarna för att transportera farligt gods. Grundkursen brukar vara i 3 dagar där det även ingår ett skriftligt prov. Det finns olika typer av ADR utbildningar i Stockholm där ADR 1.3 är en mindre utbildning som vänder sig till dem som inte transporterar farligt gods. Denna utbildningen vänder sig istället till lager och butikspersonal som kommer i kontakt med farligt gods på arbetsplatsen.

  Utbildningen erbjuds av flest utbildare i Stockholm men erbjuds även på andra platser runt om i Sverige. Du kan exempelvis gå en ADR utbildning i Göteborg eller läsa mer om vart ADR utbildning erbjuds.

  Lärdomar

  • Risker med farligt gods
  • Hur man lastar och märker gods
  • Första hjälpen
  • Brandbekämpning på olika sätt
  • Skriv mer här..

  Efter avslutad ADR utbildning i Stockholm

  Efter du avklarat grundutbildningen tillsammans med ditt skriftliga prov, får du ett intyg som gäller i 5 år både nationellt och internationellt. Intyget går att förnyas närsomhelst under det sista året för giltighetstiden, dessutom skickas en påminnelse 6 månader innan intyget upphör. Du kan nu arbeta med att transportera farligt gods på väg där det finns möjlighet att fortsätta utbilda dig genom att gå specialutbildningen.

  Med en ADR utbildning i Stockholm där du får ditt ADR intyg, kan du börja arbeta som lastbilschaufför. Enligt lönestatistik.se tjänar en lastbilschaufför i snitt 24,000 kr i månaden beroende på erfarenhet.

  Är du intresserad?

  Sök, hitta och jämför utbildningar på studier.se. Vill du inte leta upp utbildningarna själv så kan vi hjälpa dig att hitta rätt utbildningar för dig. Fyll i formuläret nu så löser vi resten! Du kommer att få kontakt med upp till fem företag som har utbildningar inom Arbete på väg.

  Läs mer om fler populära utbildningar