matlagningskurs-e1494839962735

Matlagningskurser

Vill du pröva på något nytt tillsammans med dina vänner? Då kan du överväga att anmäla er till en matlagningskurs. Att laga god mat är ett hantverk. På en kurs får ni tillsammans med en skicklig kock chansen att skapa rätter helt väsensskilda från de som brukar stå på ditt köksbord.

Utbildare Utbildning Utbildningsform/Typ Start Ort Jämför

Grundläggande Livsmedelshygien

Anticimex Kristianstad

Grundläggande Livsmedelshygien För alla livsmedelshanterande verksamheter är grundläggande kunskap om livsmedelshygien A och O. Rätt…
Kompetensutveckling
Kurser
Löpande Kristianstad
Jämför

Helgkurs: Vegetarisk matlagning

Soul of Yoga

Helgkurs: Vegetarisk matlagning Har du fastnat i gamla fotspår? Vill du ha inspiration på mer…
Kurser
Kurser
Löpande Göteborg
Jämför

Gå en matlagningskurs

Vill du pröva på något nytt tillsammans med dina vänner? Då kan du överväga att anmäla er till en matlagningskurs. Att laga god mat är ett hantverk. På en kurs får ni tillsammans med en skicklig kock chansen att skapa rätter helt väsensskilda från de som brukar stå på ditt köksbord. Resultatet äter ni sedan upp tillsammans. Även misstag smakar gott!

Att laga mat tillsammans är en utmärkt aktivitet för teambuilding. Att tillsammans med kollegorna skapa något är ett bra tillfälle för er alla att arbeta med hur ni bäst samarbetar, att förbättra er psykosociala arbetsmiljö och att lära er mer om livsmedel & kost.

Åk på matresa

Är du intresserad av andra matkulturer? I sådana fall har du möjlighet att åka iväg på spännande matresor. På en matresa får du uppleva andra länders matkultur samtidigt som du utvecklar dina egna kunskaper i köket. Du vässar dina smaklökar och får lära dig mer inte bara om det land du besöker, utan också om dig själv. Att resa är ett äventyr som inte sällan innebär livsutveckling. Om du kombinerar resande med dina intressen kommer du att komma hem med många nya insikter.

Öppna kurser

Många utbildare erbjuder öppna kurser inom olika matlagningsområden. Genom en öppen kurs kan du välja att fördjupa dig inom till exempel brödbakning, korvstoppning och matlagning på proffsnivå. Det finns också kurser för dig som är novis i köket. Har du svårt att komma ifrån för en öppen utbildning så erbjuder flera utbildningsanordnare även skräddarsydda kurser efter kundens önskemål.

Kursernas upplägg

En matlagningskurs brukar oftast inledas med att ni går igenom dagens meny. Då talar ni om vilka råvaror och vilken teknik ni kommer att använda för att laga mat. Beroende på vilken utbildare du har valt kan upplägget variera. Det finns specialiserade matlagningskurser med fokus på olika områden. Till exempel kan du välja att fördjupa dig inom vegetarisk matlagning. Är du intresserad av att läsa hitta matlagningskurser i GöteborgStockholm eller Malmö har vi särskilda informationssidor om det. Befinner du dig utanför storstadsregionerna behöver du inte oroa dig för den sakens skull – det finns många utbildningsaktörer som erbjuder rikstäckande utbildningar.

Låter detta intressant? Skicka en intresseanmälan till någon av utbildarna för mer information!

Läs mer om fler populära utbildningar

Se alla populära utbildningar
Jämför utbildningar