Matlagningskurser

Vill du pröva på något nytt tillsammans med dina vänner? Då kan du överväga att anmäla er till en matlagningskurs. Att laga god mat är ett hantverk. På en kurs får ni tillsammans med en skicklig kock chansen att skapa rätter helt väsensskilda från de som brukar stå på ditt köksbord. På studier.se har vi samlat flera olika matlagningskurser för att du ska kunna jämföra och hitta en som passar dig!

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt matlagningskurs!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Vegansk matlagning

  Yogistic Health

  Kurser
  E-learning
  Kurser
  Online
  Löpande
  Distans
  575 SEK

  Näringsterapeut

  Nordiskt Näringscenter

  Kurser
  Anpassat
  Kurser
  Löpande
  Distans
  Stockholm
  36 200 SEK

  Kockutbildning - Kandidatexamen

  Culinary Arts Academy Switzerland

  Högskola/Universitet
  Program
  Utomlands

  Vegetarisk kockutbildning - Kandidatexamen

  Culinary Arts Academy Switzerland

  Högskola/Universitet
  Program
  Utomlands

  Gå en matlagningskurs

  Vill du pröva på något nytt tillsammans med dina vänner? Då kan du överväga att anmäla er till en matlagningskurs. Att laga god mat är ett hantverk. På en kurs får ni tillsammans med en skicklig kock chansen att skapa rätter helt väsensskilda från de som brukar stå på ditt köksbord. Resultatet äter ni sedan upp tillsammans. Även misstag smakar gott!

  Att laga mat tillsammans är en utmärkt aktivitet för teambuilding. Att tillsammans med kollegorna skapa något är ett bra tillfälle för er alla att arbeta med hur ni bäst samarbetar, att förbättra er psykosociala arbetsmiljö och att lära er mer om livsmedel & kost.

  Åk på matresa

  Är du intresserad av andra matkulturer? I sådana fall har du möjlighet att åka iväg på spännande matresor. På en matresa får du uppleva andra länders matkultur samtidigt som du utvecklar dina egna kunskaper i köket. Du vässar dina smaklökar och får lära dig mer inte bara om det land du besöker, utan också om dig själv. Att resa är ett äventyr som inte sällan innebär livsutveckling. Om du kombinerar resande med dina intressen kommer du att komma hem med många nya insikter.

  Öppna kurser

  Många utbildare erbjuder öppna kurser inom olika matlagningsområden. Genom en öppen kurs kan du välja att fördjupa dig inom till exempel brödbakning, korvstoppning och matlagning på proffsnivå. Det finns också kurser för dig som är novis i köket. Har du svårt att komma ifrån för en öppen utbildning så erbjuder flera utbildningsanordnare även skräddarsydda kurser efter kundens önskemål.

  Kursernas upplägg

  En matlagningskurs brukar oftast inledas med att ni går igenom dagens meny. Då talar ni om vilka råvaror och vilken teknik ni kommer att använda för att laga mat. Beroende på vilken utbildare du har valt kan upplägget variera. Det finns specialiserade matlagningskurser med fokus på olika områden. Till exempel kan du välja att fördjupa dig inom vegetarisk matlagning. Är du intresserad av att läsa hitta matlagningskurser i Göteborg, Stockholm eller Malmö har vi särskilda informationssidor om det. Befinner du dig utanför storstadsregionerna behöver du inte oroa dig för den sakens skull – det finns många utbildningsaktörer som erbjuder rikstäckande utbildningar.

  Låter detta intressant? Skicka en intresseanmälan till någon av utbildarna för mer information!