Matlagningskurser i Malmö

Vill du bli bättre på matlagning? Gå en matlagningskurs med dina kollegor eller för självutveckling. Bryt dig loss från gamla vanor och få ny inspiration i köket. Malmö erbjuder flera olika kurser med flertalet inriktningar!

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt matlagningskurs!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Bli bra på matlagning

  Vill du prova på något nytt tillsammans med dina vänner och kollegor? I Malmö finns matlagningskurser som låter er att ha roligt och skapa tillsammans. En matlagningskurs kan vara en bra aktivitet som teambuilding eller som kundevent. En kurs låter er komma närmare varandra och påverkar på så sätt er psykosociala arbetsmiljö till det bättre.

  Har du ett intresse för matlagning på hobbynivå? Då finns det kurser för dig med. Gå själv eller med en partner för en rolig och kreativ aktivitet. Oavsett vilken nivå du befinner dig i dagsläget kan du alltid utvecklas och bli bättre. Imponera på vännerna med en proffsig middag eller unna dig själv en uppgradering på matlagningen där hemma.

  Matsmart som student

  Som student kan matlagningen kännas som ett tid- och pengakrävande moment. Men det finns oändligt många rätter som varken behöver ta lång tid eller vara dyra. Du behöver inte äta nudlar för att lyckas med detta. Studentlivet är en tid då det kan vara lätt att slarva med näringsrik mat. Men för att orka med studierna och livet är det viktigt att tänka på varierad och energirik kost.

  Ofta kan problemet ligga i att man inte har någon fantasi och fastnar i gamla vanor. Då kan en matlagningskurs vara ett roligt alternativ för att få mer inspiration till matbordet. Ett annan vanlig orsak till snabbmaten är att man inte planerar sina måltider. Då är det lätt att man köper något snabbt för att snabbt bli mätt.

  Om Malmö

  Malmö är Sveriges tredje största stad. Genom närheten till Danmark och resten av Europa får staden kontinental känsla som är helt unik i Sverige. Mixen av kultur, affärsliv och utbildning gör Malmö till en särskild upplevelse både för besökare och Malmöiter.

  Besöker du Malmö tillsammans med barn så har du chans att överraska dem med något alldeles särskilt. Malmö har satsat på lekplatser med särskilda teman och det finns totalt ett tjugotal temalekplatser. I Västra Hamnen handlar det om ekologi, i Augustenborg om musik, i Slottsparken om sagor, i Lindeborg om rymdfärder och i Pildammsparken om teater.

  Befinner du dig på annan ort? Det finns även matlagningskurser i Stockholm och matlagningskurser i Göteborg!

  Låter en detta som något för dig? Läs mer om matlagningskurser eller skicka en intresseanmälan för mer information!