JCL Coaching

Online Sommarkurs 4 veckor Intensiv – Livsbalans & Återhämtning

Utbildningsform

Kompetensutveckling

Längd

Anpassat

Start

Löpande

Ämnesområde

Coaching, Personlig & Individuell utveckling

Upplägg

Företagsanpassat, Öppen utbildning

Ort

Distans
Skurup

Omdöme

0/5 baserat på 0 recensioner
Lämna ett omdöme!

Livsbalans & Återhämtning

– Online Sommarkurs 4 veckor Intensiv

Sommaren är en underbar tid för ledighet, återhämtning av energi och att bara vara. Kanske känner du att du behöver inspiration och stöd för att skapa en hållbar tillvaro när hösten och vardagslunken sätter igång igen? Att få ihop vardagen och vad denna innebär med familjeliv, arbetsliv och privatliv är inte alltid enkelt och vi behöver en balans mellan dessa sfärer för att känna harmoni. Varför inte ta dig tid under sommarens härliga månader att reflektera på djupet kring vad du behöver för att skapa livsbalans i ditt liv och tillvaro?

Under sommarens intensivkurs kommer vi att utnyttja alla möjligheter som sommaren ger oss för att du som deltagare ska kunna reflektera, lära dig mer om ditt livspussel och applicera ditt lärande till detta samtidigt som du njuter av sommaren. Utifrån olika moduler får du som deltagare tips och övningar för att öka ditt lärande.

Syfte

Kursen syftar till att öka kursdeltagarens förståelse om sitt eget livspussel för att utveckla relevanta gränsdragningsstrategier som passar individens livsmål för en ökad livsbalans och en minskad livskonflikt. Genom att diskutera och reflektera om varje sätt att dra gränser och genom individuell coachning ökar deltagaren sin förmåga att hantera sitt liv.

Målgrupp

Onlinekursen vänder sig till alla människor som vill uppnå livsbalans och vill lära sig att hantera gränser mellan sina livsdomäner. Kursen är begränsad till 4 deltagare.

Kursinnehåll

Efter kursen ska deltagarna kunna:

 • förstå sina livsdomäner och hur olika dessa kan vara för varje individ
 • förstå olika sätt att hantera gränser mellan livsdomänerna
 • förstå innebörden av balans, konflikt och berikning som komplement i livet
 • förstå hur olika gränsdragningar kan bidra till att hantera konflikter, uppnå balans och berikning och i vilken utsträckning man har kontroll över sin egen gränsdragning
 • utveckla nya strategier och taktiker för att dra relevanta gränser i livet

Kursupplägg

Kursen består 4 moduler under 4 veckor. Varje modul inkluderar 3 timmar diskussion och 1h 45 min individuell coachning för eget lärande och utveckling. Under varje vecka får du som deltagare tips och övningar för att på egen hand reflektera, lära dig mer om ditt livspussel och applicerar ditt lärande till ditt livspussel samtidigt som du njuter av sommaren!

Vecka 1: Min balans idag och i morgon
Vecka 2: Mina gränser och strategier
Vecka 3: Mina värderingar för en balanserad livsbalans
Vecka 4: Att vara och att göra, nyckel till ett balanserat livspussel

  Gruppdiskussionerna (på svenska), totalt 12 timmar, ges på måndagar 10:00-11:30 och torsdagar 10:00-11:30 via Zoom. En del kurslitteratur kan vara på engelska. Individuell coachning (på svenska, engelska eller franska), totalt 8 timmar ges vid 2 bestämda tidpunkter under den veckan via Zoom. En session är 1 timme; den andra är 45 min.

  Gruppdiskussion och individuell coachning ges på distans genom Zoom. Gruppdiskussionerna äger rum på måndagar 10:00-11:30 och torsdagar 10:00-11:30 och tider för de individuella coachningssessionerna bestäms gemensamt i början av kursen.

  Mer information och kontakt

  För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

  JCL Coaching

  Ledarskapsutveckling med individuell coachning

  Ledarskaps- och personlig utveckling med individuell coachning för livsbalans

  Som Co-Active ackrediterad Coach, Certified Cultural Transformation Tools Consultant och work-life forskare och föreläsare tar jag välbefinnandet och balansen mellan det professionella och det personliga livet till nästa nivå för individer och organisationer. Jag jobbar utifrån ett holistiskt sätt genom mina mångsidiga kunskaper inom Work-life management, Human resources, Ledarskap, Strategi, Organisationsteori och Hållbarhet.

  Min vision handlar om att stärka individers och organisationers förmåga till ökat ansvar och kapacitet för autentiskt och kunnigt agerande, i strävan mot ett välbefinnande i relationen mellan arbetsliv och privatliv, vilket i sin tur leder till ett hållbart samhälle.

  Mina utbildningar

  • Individuell Co-Active Coachning program för privatpersoner, ledare, chefer samt studenter så att varje individ kan skapa sin ultimata livsbalans
  • Utbildningar i Livsbalans för både privatpersoner och företag. Dessa inkluderar onlineutbildningar, retreats, webinars och workshops som fokuserar på samspelet mellan arbete och andra delar av livspusslet
  • Företagsanpassade utbildningar inom work-life management för HR-chefer, ledare och ansvariga för att utrusta dessa med nya verktyg att förstå komplexiteten av medarbetares livsbalans i och utanför arbetet
  • Öppna föreläsningar och ledningsanförande om Livsbalans och livspusslet.

  Genom alla mina tjänster utrustar jag och gör det möjligt för alla individer att ta steget och bli autentiska och kunniga huvudrollsinnehavare i sina egna hållbara liv. Jag utrustar och gör det möjligt för organisationer att utveckla anpassade strategier för just deras medarbetares behov och relationer mellan arbetsliv och privatliv.

  Alla utbildningar, retreats och workshops inkluderar individuell coachning för att fördjupa varje individs förståelse samt gruppdiskussion för att öppna upp deltagarna till nya perspektiv. Alla utbildningar, retreats och workshops är begränsade till ett fåtal platser för att ge just Er individuella uppmärksamhet och stöd.

  Jag erbjuder även Business Consulting med holistiskt och anpassat program, från utvärdering till utveckling av unika strategier och practices samt utveckling av en anpassad lärandeplattform med coachning, utbildning och workshops. Business Consulting program är co-utvecklat för att stärka livsbalans, ledarskapskapacitet och värderingskapital hos dina medarbetare och din organisation. Kontakta mig för vidare information om Business Consulting.

  Om utbildaren

  Jag är en ackrediterad Co-Active Coach och forskare inom Work-life balance. En av de metoder jag arbetar med är Cultural Transformation Tool, vilket innebär att individen eller organisationen som jag arbetar med är den aktiva aktören för att skapa en hållbar framtid. Jag har doktorsexamen i företagsekonomi från Internationella Handelshögskolan i Jönköping, en Ekonomie Masterexamen från Karlstads universitet med fokus på Företagsekonomi och Service Management, samt en examen från Dijon Bourgogne Business School i Frankrike.

  Mitt intresse för personlig och mänsklig utveckling samt för ledarskap med fokus på livsbalans i arbetsliv och privatliv, kopplas till rollerna jag har som forskare, föreläsare, coach, konsult och rådgivare.

  Som forskare inom området arbetsliv och privatliv är jag intresserad av de underliggande komplexa processerna bakom vad, hur och varför individer segmenterar och integrerar sina liv i olika domäner för att nå ett harmoniskt och hållbart liv.

  • Som företagsekonom undervisar jag i Ledarskaps-, Personal- och Arbetslivsfrågor, Strategisk Human Resources, Tjänstemarknadsföring, Service Management, International Management samt Organisationsteori. Utöver detta tillämpar jag en hållbarhetsfokus i vart och ett av dessa fält.
  • Som Co-Active coach och konsult stärker jag individers, medarbetares och framtida ledares förmåga att vara huvudrollen i sitt livspussel, samt stödjer organisationer i hållbarhets relaterat arbete.

  Genom min bakgrund inom forskning och undervisning, som ackrediterad Co-Active Coach samt HR- konsult vill jag ta välbefinnandet och balansen mellan arbetsliv och privatliv till nästa nivå för såväl individer som organisationer. Jag ser organisationer och individer som en helhet och överför därför denna kunskap på flera nivåer. JCL Coaching ägs av JCL Humanistic Consulting AB.

  Mer information och kontakt

  För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

  Fler utbildningar från JCL Coaching

  Visar 1 till 10 av 13

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  3 veckors ONLINE-kurs inklusive coachning: Upptäck ditt livspussel och din livsbalans på dina egna villkor

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Skurup
  7 950 SEK

  Att få ihop livspusslet för att bli en bättre ledare – Företagsanpassad

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  1-3 timmar
  Workshop
  Löpande
  Distans
  Rikstäckande
  -

  Balansera ditt liv i det gränslösa samhället - Företagsanpassad

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Skurup
  Skåne län
  -

  Ditt livspussel och din livsbalans - 1 dags retreat

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Flera orter (5 st)
  -

  Gratis webinarier om Livsbalans, Livspussel & Ledarskap

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Webinarium
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Skurup
  -

  Livsbalans personlig co-active coaching för privatpersoner, 3 till 12 månaders program

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Workshop
  Öppen utbildning
  Löpande
  Skurup
  Skåne län
  3350 SEK

  Livsbalans personlig co-active coachning för chefer och medarbetare

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Löpande
  Skurup
  Skåne län
  -

  Livspusslet för ett bättre liv - 2 dagars kurs/workshop

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Workshop
  Löpande
  Flera orter (6 st)
  7650 SEK

  Online 4 veckor Intensiv – Att jobba på distans, Livsbalans & Återhämtning

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Webinarium
  Löpande
  Distans
  Skurup
  -

  ONLINEKURS - Att få ihop livspusslet för att bli en bättre ledare – 15 VECKOR

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Skurup
  12 750 SEK

  Visa all 13 kurser

  Liknande utbildningar

  Visar 1 till 10 av 72

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Coachande Ledarskap

  CoachMastery

  Kompetensutveckling
  6 dagar
  Företagsanpassat
  Löpande
  Malmö
  Skåne län
  -

  Diplomerad Coach

  CoachMastery

  Kompetensutveckling
  3-4 månader
  Öppen utbildning
  Löpande
  Malmö
  Skåne län
  36 000 SEK

  Transformerande Coaching

  CoachMastery

  Kompetensutveckling
  3 dagar
  Öppen utbildning
  Löpande
  Malmö
  Skåne län
  16 000 SEK

  3 veckors ONLINE-kurs inklusive coachning: Upptäck ditt livspussel och din livsbalans på dina egna villkor

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Skurup
  7 950 SEK

  Balansera ditt liv i det gränslösa samhället - Företagsanpassad

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Skurup
  Skåne län
  -

  Bli en vassare Företagsledare - MBA-utbildning Online

  Attitude Academy Stockholm

  Kompetensutveckling
  Onlineutbildning
  Starta när du vill
  Distans
  Rikstäckande
  11 497 SEK

  Bli vassare på Marknadsföring

  Attitude Academy Stockholm

  Kompetensutveckling
  Onlineutbildning
  Starta när du vill
  Distans
  Rikstäckande
  2 995 SEK

  Bli Vassare på Sälj - MBA-utbildning Online

  Attitude Academy Stockholm

  Kompetensutveckling
  Onlineutbildning
  Starta när du vill
  Distans
  Rikstäckande
  11 497 SEK

  Certifierad Spirituell Coach

  Love it

  Kompetensutveckling
  6-12 månader
  Öppen utbildning
  Klippan
  Skåne län
  15 800 SEK

  Coachande Handledning

  CoachMastery

  Kompetensutveckling
  6 dagar
  Kurser
  Öppen utbildning
  Löpande
  Malmö
  Skåne län
  39 000 SEK

  Visa alla 72 kurserna

  Skickar...

  Visa ditt intresse

  Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, har frågor eller vill boka. JCL Coaching hör av sig inom kort! En intresseanmälan är ingen bokning av kursen och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

   Kontaktuppgifter

   Adress

   JCL Coaching
   Ekarp 916
   27492 Skurup

   Telefon (visa nummer)

   Besök webbplats

   Omdömen

   Kursen saknar omdömen

   Skickar...

   Lämna ett omdöme

   12345 (0/5)

   Fler utbildningar från JCL Coaching

   Visar 1 till 10 av 13

   Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

   3 veckors ONLINE-kurs inklusive coachning: Upptäck ditt livspussel och din livsbalans på dina egna villkor

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   E-Learning
   Öppen utbildning
   Löpande
   Distans
   Skurup
   7 950 SEK

   Att få ihop livspusslet för att bli en bättre ledare – Företagsanpassad

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   1-3 timmar
   Workshop
   Löpande
   Distans
   Rikstäckande
   -

   Balansera ditt liv i det gränslösa samhället - Företagsanpassad

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Öppen utbildning
   Löpande
   Skurup
   Skåne län
   -

   Ditt livspussel och din livsbalans - 1 dags retreat

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Företagsanpassat
   Öppen utbildning
   Löpande
   Flera orter (5 st)
   -

   Gratis webinarier om Livsbalans, Livspussel & Ledarskap

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Företagsanpassat
   Webinarium
   Öppen utbildning
   Löpande
   Distans
   Skurup
   -

   Livsbalans personlig co-active coaching för privatpersoner, 3 till 12 månaders program

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Workshop
   Öppen utbildning
   Löpande
   Skurup
   Skåne län
   3350 SEK

   Livsbalans personlig co-active coachning för chefer och medarbetare

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Företagsanpassat
   Löpande
   Skurup
   Skåne län
   -

   Livspusslet för ett bättre liv - 2 dagars kurs/workshop

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   2 dagar
   Workshop
   Löpande
   Flera orter (6 st)
   7650 SEK

   Online 4 veckor Intensiv – Att jobba på distans, Livsbalans & Återhämtning

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Företagsanpassat
   Webinarium
   Löpande
   Distans
   Skurup
   -

   ONLINEKURS - Att få ihop livspusslet för att bli en bättre ledare – 15 VECKOR

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   E-Learning
   Öppen utbildning
   Löpande
   Distans
   Skurup
   12 750 SEK

   Visa all 13 kurser

   Liknande utbildningar

   Visar 1 till 10 av 72

   Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

   Coachande Ledarskap

   CoachMastery

   Kompetensutveckling
   6 dagar
   Företagsanpassat
   Löpande
   Malmö
   Skåne län
   -

   Diplomerad Coach

   CoachMastery

   Kompetensutveckling
   3-4 månader
   Öppen utbildning
   Löpande
   Malmö
   Skåne län
   36 000 SEK

   Transformerande Coaching

   CoachMastery

   Kompetensutveckling
   3 dagar
   Öppen utbildning
   Löpande
   Malmö
   Skåne län
   16 000 SEK

   3 veckors ONLINE-kurs inklusive coachning: Upptäck ditt livspussel och din livsbalans på dina egna villkor

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   E-Learning
   Öppen utbildning
   Löpande
   Distans
   Skurup
   7 950 SEK

   Balansera ditt liv i det gränslösa samhället - Företagsanpassad

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Öppen utbildning
   Löpande
   Skurup
   Skåne län
   -

   Bli en vassare Företagsledare - MBA-utbildning Online

   Attitude Academy Stockholm

   Kompetensutveckling
   Onlineutbildning
   Starta när du vill
   Distans
   Rikstäckande
   11 497 SEK

   Bli vassare på Marknadsföring

   Attitude Academy Stockholm

   Kompetensutveckling
   Onlineutbildning
   Starta när du vill
   Distans
   Rikstäckande
   2 995 SEK

   Bli Vassare på Sälj - MBA-utbildning Online

   Attitude Academy Stockholm

   Kompetensutveckling
   Onlineutbildning
   Starta när du vill
   Distans
   Rikstäckande
   11 497 SEK

   Certifierad Spirituell Coach

   Love it

   Kompetensutveckling
   6-12 månader
   Öppen utbildning
   Klippan
   Skåne län
   15 800 SEK

   Coachande Handledning

   CoachMastery

   Kompetensutveckling
   6 dagar
   Kurser
   Öppen utbildning
   Löpande
   Malmö
   Skåne län
   39 000 SEK

   Visa alla 72 kurserna