JCL Coaching

Online Sommarkurs 4 veckor Intensiv – Livsbalans & Återhämtning

Utbildningsform

Kompetensutveckling

Längd

Anpassat

Start

Löpande

Ämnesområde

Coaching, Personlig & Individuell utveckling

Upplägg

Företagsanpassat, Öppen utbildning

Ort

Distans
Skurup

Omdöme

0/5 baserat på 0 recensioner
Lämna ett omdöme!

Livsbalans & Återhämtning

– Online Sommarkurs 4 veckor Intensiv

Sommaren är en underbar tid för ledighet, återhämtning av energi och att bara vara. Kanske känner du att du behöver inspiration och stöd för att skapa en hållbar tillvaro när hösten och vardagslunken sätter igång igen? Att få ihop vardagen och vad denna innebär med familjeliv, arbetsliv och privatliv är inte alltid enkelt och vi behöver en balans mellan dessa sfärer för att känna harmoni. Varför inte ta dig tid under sommarens härliga månader att reflektera på djupet kring vad du behöver för att skapa livsbalans i ditt liv och tillvaro?

Under sommarens intensivkurs kommer vi att utnyttja alla möjligheter som sommaren ger oss för att du som deltagare ska kunna reflektera, lära dig mer om ditt livspussel och applicera ditt lärande till detta samtidigt som du njuter av sommaren. Utifrån olika moduler får du som deltagare tips och övningar för att öka ditt lärande.

Syfte

Kursen syftar till att öka kursdeltagarens förståelse om sitt eget livspussel för att utveckla relevanta gränsdragningsstrategier som passar individens livsmål för en ökad livsbalans och en minskad livskonflikt. Genom att diskutera och reflektera om varje sätt att dra gränser och genom individuell coachning ökar deltagaren sin förmåga att hantera sitt liv.

Målgrupp

Onlinekursen vänder sig till alla människor som vill uppnå livsbalans och vill lära sig att hantera gränser mellan sina livsdomäner. Kursen är begränsad till 4 deltagare.

Kursinnehåll

Efter kursen ska deltagarna kunna:

 • förstå sina livsdomäner och hur olika dessa kan vara för varje individ
 • förstå olika sätt att hantera gränser mellan livsdomänerna
 • förstå innebörden av balans, konflikt och berikning som komplement i livet
 • förstå hur olika gränsdragningar kan bidra till att hantera konflikter, uppnå balans och berikning och i vilken utsträckning man har kontroll över sin egen gränsdragning
 • utveckla nya strategier och taktiker för att dra relevanta gränser i livet

Kursupplägg

Kursen består 4 moduler under 4 veckor. Varje modul inkluderar 3 timmar diskussion och 1h 45 min individuell coachning för eget lärande och utveckling. Under varje vecka får du som deltagare tips och övningar för att på egen hand reflektera, lära dig mer om ditt livspussel och applicerar ditt lärande till ditt livspussel samtidigt som du njuter av sommaren!

Vecka 1: Min balans idag och i morgon
Vecka 2: Mina gränser och strategier
Vecka 3: Mina värderingar för en balanserad livsbalans
Vecka 4: Att vara och att göra, nyckel till ett balanserat livspussel

  Gruppdiskussionerna (på svenska), totalt 12 timmar, ges på måndagar 10:00-11:30 och torsdagar 10:00-11:30 via Zoom. En del kurslitteratur kan vara på engelska. Individuell coachning (på svenska, engelska eller franska), totalt 8 timmar ges vid 2 bestämda tidpunkter under den veckan via Zoom. En session är 1 timme; den andra är 45 min.

  Datum

  Startdatum 1: 08 juni, kl:10:00

  Startdatum 2: 06 juli, kl:10:00

  Startdatum 3: 03 augusti, kl:10:00

  Gruppdiskussion och individuell coachning ges på distans genom Zoom. Gruppdiskussionerna äger rum på måndagar 10:00-11:30 och torsdagar 10:00-11:30 och tider för de individuella coachningssessionerna bestäms gemensamt i början av kursen.

  Mer information och kontakt

  För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

  JCL Coaching

  Ledarskapsutveckling med individuell coachning

  Ledarskaps- och personlig utveckling med individuell coachning för livsbalans

  Som Co-Active ackrediterad Coach, Certified Cultural Transformation Tools Consultant och work-life forskare och föreläsare tar jag välbefinnandet och balansen mellan det professionella och det personliga livet till nästa nivå för individer och organisationer. Jag jobbar utifrån ett holistiskt sätt genom mina mångsidiga kunskaper inom Work-life management, Human resources, Ledarskap, Strategi, Organisationsteori och Hållbarhet.

  Min vision handlar om att stärka individers och organisationers förmåga till ökat ansvar och kapacitet för autentiskt och kunnigt agerande, i strävan mot ett välbefinnande i relationen mellan arbetsliv och privatliv, vilket i sin tur leder till ett hållbart samhälle.

  Mina utbildningar

  • Individuell Co-Active Coachning program för privatpersoner, ledare, chefer samt studenter så att varje individ kan skapa sin ultimata livsbalans
  • Utbildningar i Livsbalans för både privatpersoner och företag. Dessa inkluderar onlineutbildningar, retreats, webinars och workshops som fokuserar på samspelet mellan arbete och andra delar av livspusslet
  • Företagsanpassade utbildningar inom work-life management för HR-chefer, ledare och ansvariga för att utrusta dessa med nya verktyg att förstå komplexiteten av medarbetares livsbalans i och utanför arbetet
  • Öppna föreläsningar och ledningsanförande om Livsbalans och livspusslet.

  Genom alla mina tjänster utrustar jag och gör det möjligt för alla individer att ta steget och bli autentiska och kunniga huvudrollsinnehavare i sina egna hållbara liv. Jag utrustar och gör det möjligt för organisationer att utveckla anpassade strategier för just deras medarbetares behov och relationer mellan arbetsliv och privatliv.

  Alla utbildningar, retreats och workshops inkluderar individuell coachning för att fördjupa varje individs förståelse samt gruppdiskussion för att öppna upp deltagarna till nya perspektiv. Alla utbildningar, retreats och workshops är begränsade till ett fåtal platser för att ge just Er individuella uppmärksamhet och stöd.

  Jag erbjuder även Business Consulting med holistiskt och anpassat program, från utvärdering till utveckling av unika strategier och practices samt utveckling av en anpassad lärandeplattform med coachning, utbildning och workshops. Business Consulting program är co-utvecklat för att stärka livsbalans, ledarskapskapacitet och värderingskapital hos dina medarbetare och din organisation. Kontakta mig för vidare information om Business Consulting.

  Om utbildaren

  Jag är en ackrediterad Co-Active Coach och forskare inom Work-life balance. En av de metoder jag arbetar med är Cultural Transformation Tool, vilket innebär att individen eller organisationen som jag arbetar med är den aktiva aktören för att skapa en hållbar framtid. Jag har doktorsexamen i företagsekonomi från Internationella Handelshögskolan i Jönköping, en Ekonomie Masterexamen från Karlstads universitet med fokus på Företagsekonomi och Service Management, samt en examen från Dijon Bourgogne Business School i Frankrike.

  Mitt intresse för personlig och mänsklig utveckling samt för ledarskap med fokus på livsbalans i arbetsliv och privatliv, kopplas till rollerna jag har som forskare, föreläsare, coach, konsult och rådgivare.

  Som forskare inom området arbetsliv och privatliv är jag intresserad av de underliggande komplexa processerna bakom vad, hur och varför individer segmenterar och integrerar sina liv i olika domäner för att nå ett harmoniskt och hållbart liv.

  • Som företagsekonom undervisar jag i Ledarskaps-, Personal- och Arbetslivsfrågor, Strategisk Human Resources, Tjänstemarknadsföring, Service Management, International Management samt Organisationsteori. Utöver detta tillämpar jag en hållbarhetsfokus i vart och ett av dessa fält.
  • Som Co-Active coach och konsult stärker jag individers, medarbetares och framtida ledares förmåga att vara huvudrollen i sitt livspussel, samt stödjer organisationer i hållbarhets relaterat arbete.

  Genom min bakgrund inom forskning och undervisning, som ackrediterad Co-Active Coach samt HR- konsult vill jag ta välbefinnandet och balansen mellan arbetsliv och privatliv till nästa nivå för såväl individer som organisationer. Jag ser organisationer och individer som en helhet och överför därför denna kunskap på flera nivåer. JCL Coaching ägs av JCL Humanistic Consulting AB.

  Mer information och kontakt

  För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

  Fler utbildningar från JCL Coaching

  Visar 1 till 10 av 13

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Att få ihop livspusslet för att bli en bättre ledare – Företagsanpassad

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  1-3 timmar
  Workshop
  Löpande
  Distans
  Rikstäckande
  -

  Balansera ditt liv i det gränslösa samhället - Företagsanpassad

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Skurup
  Skåne län
  -

  Ditt livspussel och din livsbalans - 1 dags retreat

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Flera orter (5 st)
  -

  Gratis webinarier om Livsbalans, Livspussel & Ledarskap

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Webinarium
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Skurup
  -

  Livsbalans personlig co-active coachning för chefer och medarbetare

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Löpande
  Skurup
  Skåne län
  -

  Livspusslet för ett bättre liv - 2 dagars kurs/workshop

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Workshop
  Löpande
  Flera orter (6 st)
  7650 SEK

  ONLINEKURS - Att få ihop livspusslet för att bli en bättre ledare – 15 VECKOR

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Skurup
  12 750 SEK

  ONLINEKURS - Balansera ditt liv i det gränslösa samhället – 10 VECKOR

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Skurup
  7500 SEK

  Puzzling & boundary making to reach a better life – 2 days retreat in ENGLISH

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Workshop
  Löpande
  Flera orter (5 st)
  7650 SEK

  Workshop - On the path towards Sustainable Work-Life Balance

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  1-3 timmar
  Workshop
  Löpande
  Distans
  Rikstäckande
  -

  Visa all 13 kurser

  Liknande utbildningar

  Visar 1 till 10 av 78

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  3 veckors ONLINE-kurs inklusive coachning: Upptäck ditt livspussel och din livsbalans på dina egna villkor

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Skurup
  7 950 SEK

  HBTQI-Certifiering

  RFSL Utbildning

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Workshop
  Löpande
  Flera orter (5 st)
  -

  Livsbalans personlig co-active coaching för privatpersoner, 3 till 12 månaders program

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Workshop
  Öppen utbildning
  Löpande
  Skurup
  Skåne län
  3350 SEK

  Online 4 veckor Intensiv – Att jobba på distans, Livsbalans & Återhämtning

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Webinarium
  Löpande
  Distans
  Skurup
  -

  ACT Steg 1-utbildning

  Kompetensutveckling
  2 år
  Kurser
  Löpande
  Lund
  Stockholm
  Stockholms län
  37 750 SEK

  Att Coacha

  Mindset

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Företagsanpassat
  Kurser
  Löpande
  Flera orter (5 st)
  -

  Avancerad hypnosterapi

  Kompetensutveckling
  3 dagar
  Flera orter (6 st)
  5900 SEK

  Balans mellan yrkesliv och privat liv - Saffranstid®

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Coaching
  Löpande
  Rikstäckande
  15 000 SEK

  Balansera ditt liv i det gränslösa samhället - Företagsanpassad

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Skurup
  Skåne län
  -

  Bli den du är – Personlig utveckling

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Kurser
  Löpande
  Flera orter (5 st)
  22 500 SEK

  Visa alla 78 kurserna

  Skickar...

  Visa ditt intresse

  Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, har frågor eller vill boka. JCL Coaching hör av sig inom kort! En intresseanmälan är ingen bokning av kursen och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

   Kontaktuppgifter

   Adress

   JCL Coaching
   Ekarp 916
   27492 Skurup

   Telefon (visa nummer)

   Besök webbplats

   Omdömen

   Kursen saknar omdömen

   Skickar...

   Lämna ett omdöme

   12345 (0/5)

   Fler utbildningar från JCL Coaching

   Visar 1 till 10 av 13

   Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

   Att få ihop livspusslet för att bli en bättre ledare – Företagsanpassad

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   1-3 timmar
   Workshop
   Löpande
   Distans
   Rikstäckande
   -

   Balansera ditt liv i det gränslösa samhället - Företagsanpassad

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Öppen utbildning
   Löpande
   Skurup
   Skåne län
   -

   Ditt livspussel och din livsbalans - 1 dags retreat

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Företagsanpassat
   Öppen utbildning
   Löpande
   Flera orter (5 st)
   -

   Gratis webinarier om Livsbalans, Livspussel & Ledarskap

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Företagsanpassat
   Webinarium
   Öppen utbildning
   Löpande
   Distans
   Skurup
   -

   Livsbalans personlig co-active coachning för chefer och medarbetare

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Företagsanpassat
   Löpande
   Skurup
   Skåne län
   -

   Livspusslet för ett bättre liv - 2 dagars kurs/workshop

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   2 dagar
   Workshop
   Löpande
   Flera orter (6 st)
   7650 SEK

   ONLINEKURS - Att få ihop livspusslet för att bli en bättre ledare – 15 VECKOR

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   E-Learning
   Öppen utbildning
   Löpande
   Distans
   Skurup
   12 750 SEK

   ONLINEKURS - Balansera ditt liv i det gränslösa samhället – 10 VECKOR

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   E-Learning
   Öppen utbildning
   Löpande
   Distans
   Skurup
   7500 SEK

   Puzzling & boundary making to reach a better life – 2 days retreat in ENGLISH

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   2 dagar
   Workshop
   Löpande
   Flera orter (5 st)
   7650 SEK

   Workshop - On the path towards Sustainable Work-Life Balance

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   1-3 timmar
   Workshop
   Löpande
   Distans
   Rikstäckande
   -

   Visa all 13 kurser

   Liknande utbildningar

   Visar 1 till 10 av 78

   Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

   3 veckors ONLINE-kurs inklusive coachning: Upptäck ditt livspussel och din livsbalans på dina egna villkor

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   E-Learning
   Öppen utbildning
   Löpande
   Distans
   Skurup
   7 950 SEK

   HBTQI-Certifiering

   RFSL Utbildning

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Företagsanpassat
   Workshop
   Löpande
   Flera orter (5 st)
   -

   Livsbalans personlig co-active coaching för privatpersoner, 3 till 12 månaders program

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Workshop
   Öppen utbildning
   Löpande
   Skurup
   Skåne län
   3350 SEK

   Online 4 veckor Intensiv – Att jobba på distans, Livsbalans & Återhämtning

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Företagsanpassat
   Webinarium
   Löpande
   Distans
   Skurup
   -

   ACT Steg 1-utbildning

   Kompetensutveckling
   2 år
   Kurser
   Löpande
   Lund
   Stockholm
   Stockholms län
   37 750 SEK

   Att Coacha

   Mindset

   Kompetensutveckling
   2 dagar
   Företagsanpassat
   Kurser
   Löpande
   Flera orter (5 st)
   -

   Avancerad hypnosterapi

   Kompetensutveckling
   3 dagar
   Flera orter (6 st)
   5900 SEK

   Balans mellan yrkesliv och privat liv - Saffranstid®

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Coaching
   Löpande
   Rikstäckande
   15 000 SEK

   Balansera ditt liv i det gränslösa samhället - Företagsanpassad

   JCL Coaching

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Öppen utbildning
   Löpande
   Skurup
   Skåne län
   -

   Bli den du är – Personlig utveckling

   Kompetensutveckling
   Anpassat
   Kurser
   Löpande
   Flera orter (5 st)
   22 500 SEK

   Visa alla 78 kurserna