Fastighetsmäklarutbildning i Luleå

Vill du utbilda dig till fastighetsmäklare? Gå en fastighetsmäklarutbildning i Luleå! Att jobba som fastighetsmäklare är ett väldigt socialt och utmanande jobb där du träffar nya människor och utvecklar dig själv!

Plugga till fastighetsmäklare

Idag bör du ha en riktigt bra utbildning för att kunna arbeta som fastighetsmäklare. Kraven från både kunder och fastighetsbranschen har ökat. Denna utveckling har Luleå tekniska universitet format sig efter. Efter 120 hp fastighetsmäklarutbildning i Luleå är du redo att möta både fastighetsmäklarinspektionens krav för certifiering och branschens krav på kompetens.

En fastighetsmäklare behöver stor kunskap inom försäljning och en säljutbildning kan göra stor skillnad på slutpriserna.

Kunskap och Innehåll i Fastighetsmäklarutbildning i Luleå

Förutom kunskaper inom försäljning av fastigheter får du genom utbildningen också en bred kompetens inom marknadsföring, skatterätt, redovisning, värderingsteknik och byggteknik. De tio veckors praktik som certifieringen kräver ingår inte i utbildningen, men går att kombinera med studierna.

En utbildning till fastighetsmäklare innehåller även ekonomi och juridik. På vissa utbildningar kan du välja till en valbar del, som ska beröra något av de övriga ämnena.

Vill du veta mer om hur det är att plugga till fastighetsmäklare? Kika vidare här!

LTU

Den höga kvalitén på utbildningarna är inte det enda skälet att läsa på LTU. Skandinaviens nordligaste universitet presterar på flera punkter. I Luleå har du nära till allt. Du får uppleva en stark gemenskap mellan studenterna, en riktig vinter och att leva i närhet till fjäll och vintersport. LTU erbjuder också en forskningsmiljö som är internationellt attraktivt samt god kontakt med näringslivet. Vill du inte läsa på LTU finns det fastighetsmäklarutbildningar på andra orter. Du kan till exempel välja att läsa din fastighetsmäklarutbildning i Gävle.

Efter utbildningen

Efter avslutad utbildning kliver du ut på en spännande arbetsmarknad. Om du redan under din studietid har satsat på att bygga ett bra nätverk och bli en riktigt duktig mäklare har du stor möjlighet att bli en framgångssaga. Ditt ansvar är att skydda både köparens och säljarens intressen, hitta spännande objekt och kanske fördjupa dig inom ekonomi, bygg, anläggning och fastighet, home-styling eller något annat närliggande område.

Låter detta intressant? Läs mer på respektive kurser eller skicka en intresseanmälan för mer information!

Utbildningar inom fastighetsbranschen

Vi har samlat andra intressanta utbildningar som kan locka dig som är intresserad av fastighetsbranschen. Spana in fastighetsförvaltare utbildning. Fastighetsförvaltare är mycket eftertraktade på arbetsmarknaden.

Läs mer om fler populära utbildningar

Mäklare utbildning

Drömmer du om en framgångsrik karriär som mäklare? För att kunna arbeta som fastighetsmäklare behöver du som minst en...

Hantverksutbildning

En hantverksutbildning är för dig som inte har tummen mitt i handen och ett gott öga för detaljer. Det...

Kyl och värmepumpstekniker

Är du teknikintresserad? Ser du lösningar snarare än problem och vill gärna jobba praktiskt? Då passar du som en...

Yrkeshögskola distans

Vill du komma in i arbetslivet snabbt efter en relativt kort utbildning på distans? Då passar en yrkeshögskola distans...

Utbildningar som ger jobb med lön över 40 000 kronor i månaden

Vill du gå en utbildning som leder till ett välbetalt jobb? På studier.se kan du hitta flera utbildningar som...

Yrkeshögskola Örebro

Vill du studera på yrkeshögskola i Örebro? Det finns flera yrkeshögskolor i Örebro att välja mellan. Att studera på...

VVS-ingenjör utbildning

Vill du gå en VVS-ingenjör utbildning? Utbildningen passar dig som med ett tekniskt intresse som vill arbeta med projektledning,...

YH-utbildningar som ger bra lön

Vill du veta vilka YH-utbildningar som ger bra lön? Har du någon gång ställt dig frågan vad ska jag...

Kort utbildning som ger jobb

Vill du gå en kort utbildning som ger jobb? Vi har samlat flera riktigt bra utbildningar som ger jobb...

Elingenjör utbildning

Intresserar du dig för el-och energiteknik är en elingenjör utbildning definitivt något för dig! Som elingenjör finns det stora...