Yogakurser i Stockholm

Vill du gå en kurs i yoga? Hitta en balans i kroppen, både som träning men även som avslappning och meditation. Få en paus i den stressiga vardagen med en yogakurs. Vi har samlat massor av yogakurser från olika utbildare för att du ska kunna hitta och jämföra passande yogakurser i Stockholm!

Skickar...

Låt oss hitta rätt yogaklass åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Yogalärarutbildning fortsättning Yogalärarutbildning Yin Yoga 50 tim nivå 2

  Helsingborgs Yoga center

  Kurser
  1-3 månader
  Kurser
  VT 2023
  Flera orter (4 st)
  7850 SEK

  6-dagarskur Levande föda

  Levande Föda Skeppsgården

  Kurser
  6 dagar
  Kurser
  Löpande
  Valdemarsvik
  Östergötlands län
  7990 SEK

  Bli Balans Inspiratör!

  Balans Institutet

  Kurser
  Anpassat
  Kurser
  Löpande
  Stockholm
  5200 SEK

  12-dagarskur grundkurs Levande föda

  Levande Föda Skeppsgården

  Kurser
  1-2 veckor
  Kurser
  Löpande
  Valdemarsvik
  13795 SEK

  Vad är yoga?

  Yoga handlar om att skapa balans mellan kropp och sinne. Yoga är så mycket mer än träning för kroppen i fysisk ställningar. Det har visat stor effekt på stressminskning och ger än ro i vardagen. Många söker sig till yogan för att få släppa vardagliga problem och stress. Man kan säga att det är en blandning av träning och meditation. Förut hade yogan mer fokus på andlighet och mindfulness, men i dagens samhälle har den blivit mer förknippad med fysisk träning.

  Vill du bli yogalärare? Hitta en yogalärarutbildning här på studier.se!

  Olika typer av yoga

  I Stockholm finns det många aktörer som erbjuder stärkande klasser i medicinsk yoga. Medicinsk yoga introducerades av yogainstruktör Göran Boll i slutet av 1990-talet. Träningsformen är en terapeutisk form av yoga, framtagen för att passa alla oavsett ålder och fysiska förutsättningar. Yogan har många fördelar. Genom att träna yoga blir du mer uthållig, minskar dina stressymptom och ökar din livslust. Yogan kommer dessutom att öka ditt medvetande och balansera din kropp för att öppna upp dig för andliga insikter. Är du särskilt intresserad av andejagets utveckling rekommenderar vi att du kombinerar dina yogakurser med en kurs i mindfulness eller klassisk meditation.

  Egenskaper yoga för med sig:

  • Ger dig vila och återhämtning
  • Lär dig lyssna på ditt inre och kroppens signaler
  • Balanserar ditt nervsystem
  • Minskar stress
  • Mjukar upp muskelspänningar

  Gå en kurs i Stockholm

  I mitten av augusti varje år kan du besöka Stockholms Kulturfestival. Festivalen äger rum mellan Sergels torg och Kungliga Slottet. Varje år lockas 300 000 personer till ungefär 500 programpunkter. När du deltar i festivalen har du möjlighet att uppleva en kulturell mångfald inom musik, teater, spex och teater. En enda aktivitet kostar pengar under festivalen; det är den arrangerade stadsvandringen som kostar det facila priset på 20 kronor per person. I övrigt är festivalens sex dagars aktiviteter gratis.

  För dig som är i Stockholm och som känner för att besöka ett spa kan vi rekommendera Sturebadet. På Sturebadet kan du njuta och koppla av i inspirerande miljöer från slutet av 1800-talet. Passa på att pröva turkiskt bad, raw food eller någon av anläggningens skönhetsbehandlingar.

  Bor du i Stockholm och känner att du vill åka bort? Då kan vi varmt rekommendera att du besöker någon av våra informationssidor om yogakurser i Göteborg eller yogakurser i Malmö.

  Kanske är du intresserad av att åka på retreat? En yogahelg med fokus på bara dig själv.