Yogakurser i Malmö

I många delar av världen används yoga och meditation som friskvård. I Malmö har du möjlighet att gå kurser i yoga där friskvården står i centrum. Syftet är dels att förebygga förslitningsskador, dels att öka din kroppskännedom.

Skickar...

Låt oss hitta rätt yogaklass åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Träning för kropp och sinne

  Yoga är inte bara ett utmärkt sätt att fysiskt träna din kropp. Det är även ett sätt för dig att koppla av och få återhämtning. Det är lika viktigt att sinnet mår bra, som att kroppen gör det. I yoga får du just det, avkoppling och träning i ett! Precis som all fysisk aktivitet kräver det träning för att man ska bli riktigt bra på det. Men oavsett erfarenhet så kan alla utöva det! Myter om yoga är att man måste vara vig, det är något man tränar upp. Genom yoga tränar du även upp förmågan att kunna slappna av, vilken är en viktig egenskap i dagens samhälle.

  Åk på retreat

  En särskild form av yogakurser är retreater. Retreater ger dig chansen att få träna upp dina yogakunskaper samtidigt som du arbetar med mindfulness. Retreats kan sträcka sig från en dagskurs och upp till en vecka. I en vacker miljö får du utföra praktiska övningar samtidigt som du tränar på att fokusera inåt. Genom en kurs i mindfulness får du möjlighet att utforska din medvetna närvaro.

  Låter mindfulness som något för dig? Lär mer om vad en kurs i mindfulness innebär.

  Yoga och meditation

  I många delar av världen används yoga och meditation som friskvård. I Malmö har du möjlighet att gå kurser i yoga där friskvården står i centrum. Syftet är dels att förebygga förslitningsskador, dels att öka din kroppskännedom. Med tiden kommer du att känna hur din kropp blir både rörligare och starkare. Yogan är ett perfekt medel för att minska stress och stressrelaterade sjukdomar.

  Vill du veta mer om yogakurser? Eller söker du en yogalärarutbildning? Kika vidare här!

  Koppla av i Malmö

  Turning Torso ligger i Västra Hamnen i Malmö. Byggnaden är 190,4 meter hög och är en av Nordens högsta skyskrapor. Den var färdigställd år 2005 och är i dag ett landmärke i Öresundsregionen. Turning Torso är hela 54 våningar högt och med sina 190 meter är den det tredje högsta bostadshuset i Europa.

  Vi på studier.se rekommenderar varmt att du besöker den centralt belägna Malmö Opera. Operan är en öppen mötesplats för artister och konstnärer som utvecklar vår tids musikdramatik. På Malmö Opera strävar medarbetarna för att utveckla högkvalitativ musikteater för barn, ungdomar och vuxna. Operan är helt klart ett måste för den som är intresserad av musik och sång!

  Befinner du dig på annan ort? Läs mer om yogakurser i Stockholm och yogakurser i Göteborg!

  Låter detta intressant? Skicka en intresseanmälan till någon av utbildarna för mer information!