Yogakurser i Göteborg

Vill du ta hand om din kropp och må bra i vardagen? Yoga är ett bra sätt att få en paus från stress och släppa på spänningar. I Göteborg finns det många företag som erbjuder yogakurser. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogautövare finns det alltid utvecklingsmöjligheter! Vi har samlat flera yogakurser i Göteborg för att du ska kunna hitta en som passar dig!

Skickar...

Låt oss hitta rätt yogaklass åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Yogakurs Nivå 1-2

  Shiva Shakti Yoga

  Kurser
  1-2 veckor
  Kurser
  Löpande
  Göteborg
  Västra Götalands län
  800 SEK

  Yogalärarutbildning - Avancerad utbildning i klassisk yoga (200 timmar)

  Shiva Shakti Yoga

  Kurser
  1-2 veckor
  Kurser
  HT 2022
  Göteborg
  19200 SEK

  Yoga Privatklass

  Shiva Shakti Yoga

  Kurser
  Kurser
  Löpande
  Göteborg
  1200 SEK

  Yogakurs Nivå 2

  Shiva Shakti Yoga

  Kurser
  6 dagar
  Kurser
  HT 2022
  Göteborg
  800 SEK

  Yoga och meditation

  I Göteborg finns det många företag som erbjuder yogakurser. Ett exempel är I Hatha yogan där du lär dig att hitta rätt hållning och balans. Du står länge i varje position. Hatha yoga är en av de lugnare varianterna av yoga. Du kan utöva Hatha oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare.

  Du som känner att du behöver avsätta en stund för att fokusera på dig själv kan fundera på att åka på en retreat. I Göteborg finns det många utbildningsanordnare som anordnar retreater med fokus på yoga och meditation. Retreaten pågår i en eller flera dagar och ger dig möjlighet att samla stillhet. Vill du inte utöva yoga, men känner ändå ett behov att lära dig vara mer i nuet? Då kan vi tipsa om att läsa en specialiserad kurs i mindfulness. Perfekt för dig som vill lära dig mer om medveten närvaro.

  Du kan gå yogakurser eller varför inte en kurs i mindfulness för att se hur just du utvecklas!

  Utmana din kropp

  Det kan vara svårt att slappna av och hitta lugnet. Alla kan behöva få hjälp med att nå detta. Det finns olika sorters träning för att lugnet, exempelvis i form av yoga. Det är inte bara ett bra sätt att finna ro och slappna av utan även som träning för hela kroppen. För den lite mer erfarna finns poweryoga som är mer fysiskt utmanande.

  Vill du göra karriär inom yoga? Gå en yogalärarutbildning istället!

  Slappna av i Göteborg

  I Göteborg rekommenderar vi på studier.se att du besöker Botaniska trädgården. Botaniska ligger i Änggården, beläget i de södra delarna av Göteborg. Trädgården har mer än en halv miljon besökare varje år. Här kan du undersöka mer än 16 000 unika växtarter från jordens alla hörn. Botaniska är perfekt för kravlöst umgänge, promenader och yoga.

  Göteborg är storstaden med hög puls och hålligång. Oavsett om du gillar trevliga barer eller om du föredrar att ta det lugnt med förstklassig mat och dryck kan du i Göteborg hitta saker att göra. Har du tid över föreslår vi att du besöker Hagabadet. Hagabadet är en modern spaanläggning med mångåriga anor. Huset som anläggningen ligger i byggdes i slutet av 1800-talet. Här kan du njuta av exklusiva behandlingar, goda träningsmöjligheter och en superb restaurang.

  Är du intresserad av yoga och vill veta mer? Skicka en intresseanmälan!