Teambuilding

Teambuilding är för dig som arbetar i grupp på en arbetsplats. När ni jobbar tillsammans är gruppens resultat beroende av både era individuella prestationer och ert samspel gentemot varandra. Under en utbildning i teambuilding lär du dig att utveckla ett framgångsrikt team genom att få samspel i en grupp. Styrkan finns i era olikheter!

Skickar...

Låt oss hitta en utbildning i teambuilding åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Utveckla team & medarbetare - Företagsanpassad grupputbildning

  Affärskraft i Skandinavien AB

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  -

  Kommunikation med budskap & struktur - Företagsanpassad grupputbildning

  Affärskraft i Skandinavien AB

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  -

  Utveckla ditt team

  Är du inte säker på om du letar efter teambuilding, grupputveckling eller teamutveckling? Oroa dig inte, dessa tre ord innebär samma sak. Ett framgångsrikt team skapar tillsammans en sund arbetsmiljö. Det ska vara roligt att gå till jobbet, för alla! Oavsett vilken bransch du arbetar inom är det ett faktum att välutvecklade och sammansvetsade team får bättre resultat.

  I dag finns det många sätt att stärka ditt team. Kick-offen är ett socialt sätt för dig och dina kollegor att lära känna varandra på en annan nivå än vad som man hinner med under arbetsdagen. Ett par andra varianter av teambuilding är olika sorter av föreläsningar och grupputvecklande aktiviteter. Vi på studier.se samarbetar med många utbildningsanordnare som erbjuder olika former av arrangemang inom team & grupputveckling.

  Sammanhållning och gemenskap är alltså viktiga faktorer för medarbetarens välmående. Kanske är en psykosocial arbetsmiljöutbildning något för er?

  FIRO står för Fundamental Interpersonal Relations Orientation

  FIRO togs fram i slutet av 50-talet av en amerikansk psykolog vid namnet Will Schutz. Utbildningen handlar om relationer mellan individer och i grupper. I utbildningen talar man om tre stadier. De tre stadierna kännetecknas av gruppmedlemmarnas vilja att tillhöra den specifika gruppen, att finna sin plats i den nya gruppen och att vara öppna för varandra inom den mogna gruppen.

  Nedan förklaras de tre stadierna tydligare:

  1. Tillhörandefasen: Här fokuserar man på individens frågeställningar, om man tillhör den nya gruppen eller inte. Personen i gruppen är artig och försöker finna sin plats i gruppen och orientera sig. Personen vill tillföra nytta i gruppen och vara en betydande beståndsdel.
  2. Kontrollfasen: Personen har frågeställningar om vilken roll och position de har i gruppen. Individen i fråga bevakar både sig själv och övriga medlemmar i gruppen. Personen behöver känna att den har tillräckligt inflytande för att kunna påverka gruppen.
  3. Öppenhetsfasen: Individens frågeställningar belyser relationen med de andra gruppmedlemmarna. Personerna är öppna och delger sina känslor och tankar med varandra. I denna fasen har gruppen den bästa effekten för att utföra sina uppgifter och arbete.

  En konferens eller kick-off ger er tid att umgås

  Ibland är det nödvändigt för teamet att få tillfälle att fokusera enbart på era inbördes relationer. Konferensen och kick-offen låter er göra just det. Vill ni göra en kvällsaktivitet eller vara borta under ett par dagar? Åka bort eller stanna på kontoret? Teambyggande aktiviteter kan ofta skräddarsys efter era behov.

  Ambitionen med en kick-off är att motivera gruppen och stärka det personliga ledarskapet. Ni ökar trivseln på kontoret genom att ha kul tillsammans. En kick-off eller konferens låter er skapa gemensamma värdegrunder och bli bättre på att kommunicera inom gruppen.

  Lär tillsammans på en föreläsning

  Att lära tillsammans är ett sätt att lära känna varandra på ett nytt sätt. Genom att bjuda in en föreläsare som talar om gruppdynamik kan ni få svar på era frågor om hur gruppen fungerar. Har du trista minnen från skoltiden och känner att du inte vill sätta dig framför en lärare igen? Våga utmana dina fördomar. Många föreläsare erbjuder dynamiska workshops där ni gör mycket mer än att sitta still och lyssna.

  Medarbetarskap

  Är du chef och beredd att avstå lite av din formella makt för att få en bättre arbetsmiljö? Medarbetarskap innebär att arbetstagarna får ta större plats i arbetsplatsens makthierarki. Om ni går en kurs i medarbetarskap kommer ni framförallt att titta på hur medarbetarna hanterar olika relationer på arbetsplatsen. Hur skapar ni de bästa förutsättningarna för att bygga upp en stark organisation? Var finns ditt företags frirum?

  Är du chef och vill gå en kurs specifikt för dig som befinner dig i ledarposition? Vi har specialiserade informationssidor om såväl chefsutbildning som ledarskapsutbildning.

  Teambuilding finns över hela landet. Läs mer om teambuilding i Stockholm, teambuilding i Göteborg och teambuilding i Malmö.

  Läs mer om fler populära utbildningar

  Grupputveckling

  Gå en UGL-kurs för grupputveckling, personlig utveckling och ledarskap! Utbildningen är hämtad ur erfarenheter från försvarsmakten och är en...

  Teambuilding i Malmö

  Är du ute efter att gå teambuilding i Malmö? I ett framgångsrikt team faller alla pusselbitar på plats. Tillsammans...

  Teambuilding i Stockholm

  Teambuilding vänder sig till dig som arbetar i någon form av grupp på arbetsplatsen. När man arbetar tillsammans är...

  Fallskyddsutbildning i Stockholm: Säkerhet på högsta nivå

  Arbetar du på höjd över 2 meter i Stockholm? Eller driver du ett företag där höghöjdsarbete är vardag och...

  AMA utbildning: Allt du behöver veta

  En AMA utbildning (Allmän Material och Arbetsbeskrivning) är en grundläggande kurs som ger dig en omfattande förståelse för hur...

  Betongkurs

  Att delta i en betongkurs är nyckeln till att förvärva djupgående kunskap och färdigheter inom betongarbeten. Oavsett om du...

  Vad är skillnaden mellan BAM och SAM?

  Du kanske har hört talas om BAM och SAM, men vad är egentligen skillnaden mellan BAM och SAM? Att...

  PDV - utbildning

  En PDV – utbildning som riktar sig framförallt yrkesverksamma personer som jobbar med att skydda varje individ i samhället....

  Boka heta arbeten idag

  Jobbar du redan eller planerar du på att jobba inom Heta arbeten? Heta Arbeten är ett skadepreventionskoncept som man...

  Taxiutbildning

  Vill du utbilda dig till taxiförare? För att arbeta som taxiförare i Sverige krävs det att du har en...