Teambuilding i Malmö

Är du ute efter att gå teambuilding i Malmö? I ett framgångsrikt team faller alla pusselbitar på plats. Tillsammans skapar ni en sund arbetsmiljö där alla har samma värderingar. Det ska vara roligt att gå till jobbet, och självklart ska du veta att kollegorna känner samma sak! Hos oss kan du hitta och jämföra hundratals kurser i teambuilding från Sveriges ledande utbildningsaktörer.

Skickar...

Låt oss hitta en kurs i teambuilding åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  UGL - Utveckling av grupp och ledare

  Aktivt Ledarskap Sverige AB

  Kompetensutveckling
  5 dagar
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Torekov
  29 100 SEK

  Utveckla team & medarbetare - Företagsanpassad grupputbildning

  Affärskraft i Skandinavien AB

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  -

  Stärk sammanhållningen med teambuilding

  Behöver du eller ditt företag gå en utbildning i teambuilding i Malmö? I ett framgångsrikt team faller alla pusselbitar på plats. Tillsammans skapar ni en sund arbetsmiljö där alla har samma värderingar. Det ska vara roligt att gå till jobbet, och självklart ska du veta att kollegorna känner samma sak! Oavsett vilken bransch du arbetar inom jobbar välutvecklade och sammansvetsade team bättre. Det kan vara nyttigt för alla grupper att gå en utbildning i teambuilding för att förbättra gruppens sammanhållning och lagkänsla.

  För arbetsgrupper

  En kedja är aldrig starkare än dess svagaste länk. Teambuilding vänder sig till dig som jobbar i någon typ av grupp på arbetsplatsen. När man arbetar tillsammans är gruppens resultat beroende av individernas samverkan med varandra. Genom en utbildning i team och grupputveckling lär du dig att utveckla ett framgångsrikt team, att få samspel i en grupp och att nyttja människor olikheter. Viktigt är förstås också att ha roligt tillsammans. Varför inte gå en fotoutbildning eller välja en av våra utbildares matlagningskurser?

  Gå en utbildning i teambuilding i Malmö

  Malmö är en underbar stad med högt tempo och nära till mysiga parker och härlig grönska. Är du i Malmö under sommaren: passa på att gå på Malmöfestivalen. Malmöfestivalen är en gratisfestival med något för alla åldrar. Varje år lockar denna festival till sig över 1,4 miljoner personer. Här får du möjlighet att njuta av såväl ny musik som att imponeras av svindlande akrobatik.

  När du väl är i Malmö kan du passa på att ta en dagsutflykt till Danmark. Det man kan göra är att äta pölse eller avnjuta en Tuborg. Fördelen med att åka till vårt grannland är att du slipper stora bagage och att tänka på avgångstider hem. Tåget mellan Malmö och Köpenhamn tar bara 35 minuter!

  Vill du läsa mer om teambuilding? Gör det här!