physiotherapy-e1494577925226

Massageutbildning i Malmö

Vill du utbilda dig till massör i Malmö? Du kan börja med en grundutbildning för bli diplomerad massör. För dig som redan är massör och vill lära dig mer finns det flera vidareutbildningar du kan gå för att nischa dig!

Utbildare Utbildning Utbildningsform/Typ Start Ort Jämför

Hälsocoach

Hjälmared folkhögskola

Hälsocoach Reflektera – bemöta – agera Vi erbjuder en ettårig utbildning för dig som vill…
Folkhögskola
Kurser
Löpande Alingsås
Jämför

Bli massör

I Malmö finns det grundläggande massageutbildningar. Många väljer att gå en kurs i massage för hemmabruk. Om du har tillgång till en dator kan du göra kursen via e-learning, något som låter dig utföra kursen i ditt hem. Vill du inte plugga på distans kan du välja att gå en fysisk kurs tillsammans med utbildningsledare och andra kursdeltagare. I kursen får du grundkunskaper om den klassiska, svenska massagen. Perfekt för dig som vill kunna ge någon i din närhet en avkopplande massage!

Olika sorter massage

Det finns mängder med olika typer av massage som härstammar från hela världen. De kan fokusera på olika typer av kroppsdelar eller bara vara olika typer av behandling. För dig som redan är massör finns det därför mängder med nya områden att lära dig.

Här har vi listat några olika sorter massage:

Massagens effekter

Det finns många positiva effekter som massagen medför. Det gör så att musklerna blir mer avslappnade och får en chans att återhämta sig. Blodcirkulationen i kroppen blir bättre samtidigt som smärta i muskler och leder minskar. Det har även visat sig att stress och ångest minskar om man regelbundet går på massagebehandlingar. En djupgående massages effekt kan även hålla i sig i flera dagar.

Vill du läsa mer om massageutbildningar? In och kika här!

Om Malmö

Tycker du om djur, miljö & natur? I sådana fall kommer du att uppskatta ditt besök i Malmö. Malmö kallades länge för ”Parkernas stad”. Här kan du uppleva vackra grönområden inne i stan. Känner du för att strosa runt i en anrik park rekommenderar vi på studier.se att du åker till Beijers park. Beijers park är belägen i stadsdelen Kirseberg i östra Malmö och grundades redan 1885. Här kan du promenera, fika, fotografera eller beundra såväl änder som andra fågelarter. I parken finns det också ett utegym.

Befinner du dig på annan ort? Vi har informationssidor om massageutbildningar i Stockholm och Göteborg!

Läs mer om fler populära utbildningar

Se alla populära utbildningar
Jämför utbildningar