Restaurang, Turism & Service

Vill du utbilda dig inom restaurang, turism & service? Skulle du vilja arbeta direkt efter din avslutade utbildning? En yrkesutbildning inom restaurang, turism & service ger dig de kunskaper och den kompetens du behöver för att du ska kunna... Läs vidare

Visar 1 till 7 av 8

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Bartenderutbildning 2 veckor

Malmö Bartenderskola

Yrkesutbildning
1-2 veckor
Kampanj
Malmö
Skåne län
2395 SEK

Certificate in Food Service Management

Academy Online

Yrkesutbildning
Löpande
Distans
17 500 SEK

Certificate in Hotel Operations

Academy Online

Yrkesutbildning
Löpande
Distans
20 500 SEK

Certified Hotel Manager

Academy Online

Yrkesutbildning
Löpande
Distans
28 500 SEK

Certifierad Hotellreceptionist

Academy Online

Yrkesutbildning
Löpande
Distans
12 400 SEK

Certifierad Receptionist

Academy Online

Yrkesutbildning
E-Learning
Öppen utbildning
Löpande
Distans
10175 SEK

Certifierad Sommelier

Academy Online

Yrkesutbildning
E-Learning
Program
Löpande
Distans
Rikstäckande
29 950 SEK

Svårt att hitta det du söker? Låt mig och mina kollegor föreslå utbildningar åt dig. Helt gratis!

Vad vill du plugga?
Robin

Restaurang, Turism & Service

Restaurang, Turism & Service

Vill du utbilda dig inom restaurang, turism & service? Skulle du vilja arbeta direkt efter din avslutade utbildning? En yrkesutbildning inom restaurang, turism & service ger dig de kunskaper och den kompetens du behöver för att du ska kunna konkurrera om attraktiva tjänster inom branschen. Du kan välja att plugga på distans såväl som på plats. Vi hjälper dig hitta en yrkesutbildning hos Sveriges populäraste utbildare som passar just dig och dina mål!

Yrkesutbildning i Restaurang, Turism & Service

När du går en yrkesutbildning inom restaurang, turism & service finns det flera inriktningar att gå. Att arbeta inom restaurang, turism och service är kreativt, omväxlande och socialt. Det passar dig som gillar ett högt tempo, kontakt med andra människor och har en god samarbetsförmåga. Efter avslutad utbildning kan du exempelvis arbeta som exempelvis kallskänka, receptionist eller sommelier. Den gemensamma nämnaren är att du får både arbeta med att ge service och att skapa olika former av upplevelser för dina gäster.

Lärande i arbete (LIA)

I de flesta utbildningar ingår det praktik (LIA) vilket innebär att du utför en del av utbildningen på en arbetsplats tillsammans med en handledare. Den praktiska erfarenheten är högt efterfrågad på arbetsmarknaden och ger dig goda möjligheter till anställning efter avklarad utbildning. Genom praktiken får du också en fot in hos företaget och många får även anställning direkt efter sin avslutade praktikperiod.

Utbildningarna och kurserna inom restaurang, turism & service är av varierande omfattning och karaktär. Därför blir det också svårt att fastställa kostnader för utbildningarna eftersom dessa skiljer sig. Se istället under respektive utbildningar och kurser för att se och jämföra kostnader. Vissa av utbildningarna är även CSN-berättigade och ger dig möjlighet till att finansiera dina studier.

Vidare läsning och liknande ämnesområden

Vi tillhandahåller flera olika typer av utbildningar, både för privatpersoner och företag. Vi har många andra relevanta kurser för dig som är intresserad av att exempelvis jobba inom restaurangbranschen.

Om du är intresserad av att få en yrkesexamen med hög chans till anställning efter dina avslutade studier kan du också studera på yrkeshögskola. Läs gärna vidare i våra artiklar om ansökan yrkeshögskola, yrkeshögskola distans och yrkeshögskola i Göteborg. Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp med att hitta en utbildning som passar just dig. Du kan även kika in på vilka som är Sveriges bästa yrkesutbildningar eller Sveriges bästa YH-utbildningar för mer inspiration!