Svenska 2 komvux

Oavsett om du vill läsa Svenska 1, svenska 2 komvux eller svenska 3 så hjälper vi dig att hitta rätt utbildning. Helt oberoende på om ditt gymnasieprogram inte inkluderade den svenskakurs du behöver, eller om du skall plugga upp dina betyg så är komvux ett bra alternativ för dig, och är en värdefull investering för din utbildning och karriär.

Fyll i intresseformuläret nedan för vår hjälp att hitta rätt utbildning! Efter att du fyll i vårt intresse formulär får du direkt kontakt med utbildare som matchar din efterfrågan.

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt genom att fylla i formuläret här nedanför.

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Svenska 3

  Hermods Komvux

  Komvux
  Anpassat
  Kurser
  Löpande
  Rikstäckande
  CSN-berättigad & kostnadsfri

  Svenska 2

  NTI-skolan komvux

  Komvux
  Anpassat
  Kurser
  Löpande
  Distans
  CSN-berättigad & kostnadsfri

  Svenska 1

  NTI-skolan komvux

  Komvux
  Anpassat
  Kurser
  Löpande
  Distans
  CSN-berättigad & kostnadsfri

  Svenska på komvux

  Genom att förbättra dina betyg med svenska 2 komvux ökar du dina chanser att få drömjobbet och konkurrera framgångsrikt på arbetsmarknaden. Att ha goda betyg i svenska kan öppna dörrarna till vidare utbildning och högre studier. Det kan vara en viktig behörighet för att söka till universitet eller andra eftergymnasiala utbildningar så som YH (yrkeshögskolan). Att ha starka betyg i svenska kan vara till nytta oavsett vilken väg du väljer i framtiden. Det kan öppna dörrarna till olika yrken och karriärmöjligheter där kommunikation och språkkunskaper är viktiga. Genom att läsa upp dina betyg i Svenska 1, Svenska 2 eller Svenska 3 på Komvux kan du investera i din framtid. Skapa möjligheter för personlig och professionell tillväxt.

  Så söker du:

  Vill du läsa svenska 1, 2 eller 3 på komvux? Steg för steg kan du läsa hur du skall gå till väga för att skicka in din ansökan till komvux och ta dina svenska- kunskaper och framtid till nästa nivå.

  1. Identifiera vilken nivå av svenskakurs du är intresserad av och säkerställ att du uppfyller behörighetskraven för den kursen.
  2. Besök din kommuns webbplats eller kontakta din lokala Komvux-enhet för att få information om ansökningsperioder och processen.
  3. Fyll i ansökningsformuläret och ange tydligt att du är intresserad av att studera svenska 2. Se till att lämna all nödvändig information korrekt och fullständigt.
  4. Skicka in din ansökan enligt de angivna instruktionerna. Var noga med att följa eventuella tidsfrister för att säkerställa att din ansökan behandlas i tid.
  5. Vänta på besked om antagning. Komvux strävar efter att erbjuda plats till så många som möjligt, men var medveten om att vissa kurser kan vara populära och ha begränsat antal platser.
  6. Om du blir antagen till svenskakursen kommer du att få ytterligare information om kursstart, schema och eventuella studiematerial.

  Svenska 2 komvux distans

  Svenska på Komvux distans ger dig friheten att studera Svenska 1, 2 eller 3 när och var det passar dig bäst. Genom att välja Komvux distansutbildningar förbättra dina kunskaper samtidigt som du har möjligheten till att behålla flexibiliteten i ditt dagliga liv. När du väljer att studera svenska på distans-komvux får du tillgång till interaktiva digitala verktyg och resurser som hjälper dig att förstå och kommunicera mer effektivt. Du kan läsa kursmaterial, titta på föreläsningar och kommunicera med lärare och medstudenter via online-plattformar.

  Läs på komvux

  Vill du veta mer om utbildningar som ger flexibla jobb? Vi på studier.se hjälper dig att hitta rätt utbildning som passar just dina behov. Om du funderar på att gå en komvux vuxenutbildning kan du klicka dig vidare in på någon av våra utbildare i listan ovan eller läsa mer på Skolverkets hemsida för vuxenutbildningar.

  Du kanske även är intresserad av att läsa mer om komvux Göteborg, komvux Stockholm, barn och fritid komvux eller matematik komvux,

  Läs mer om fler populära utbildningar

  Brandman utbildning

  En brandman utbildning ger dig dem kunskaper och erfarenheter som behövs för att sedan kunna göra skillnad i samhället....

  Fysioterapeut utbildning

  Fysioterapeut utbildning är en av de mest givande och eftertraktade karriärvägarna inom hälso- och sjukvården. Denna utbildning ger dig...

  Kiropraktor utbildning

  En kiropraktor utbildning är ett spännande steg mot en karriär som hjälper människor att må bättre och förbättra deras...

  Cybersäkerhet utbildning

  En cybersäkerhet utbildning är perfekt för dig som brinner för teknikens framtid och vill vara i förarsätet för att...

  Ljud och musikproduktion utbildning

  Oavsett om du vill jobba som musikproducent, ljudtekniker eller vill skapa din egen musik, ger en ljud och musikproduktion...

  Cyber security utbildning

  En utbildning inom Cyber security utbildning är perfekt för dig som älskar problemlösning, analytiskt tänkande och har vissa tekniska...

  Svenska som andraspråk

  Att läsa svenska som andraspråk på Komvux kan vara en värdefull och berikande erfarenhet. Genom att gå en kurs...

  Terapeut utbildning

  Utbilda dig till terapeut för att hjälpa andra och göra en verklig skillnad i människors liv. Med en terapeut...

  Arkivarie utbildning

  Är du intresserad av historia, forskning och vill hantera information och dokumentationer? Då kan en arkivarie utbildning vara rätt...

  Mäklare utbildning

  Drömmer du om en framgångsrik karriär som mäklare? För att kunna arbeta som fastighetsmäklare behöver du som minst en...