Utbildningar som ger flexibla jobb

Drömmer du om att jobba och tjäna pengar hemifrån och söker utbildningar som ger flexibla jobb? Ser du distansarbete som en chans att jobba flexibelt? Vi har listat flera utbildningar som gör att du blir eftertraktad på arbetsmarknaden.

Om du vill spara tid, beskriv dina intressen nedan och vad du vill utbilda dig inom så matchar vi dig med upp emot fem aktörer som erbjuder utbildningarna som ger flexibla jobb.

Skickar...

Svårt att bestämma dig? Vi hjälper dig hitta dom utbildningar som ger flexibla jobb och som passar dig

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Entreprenörskap

  NTI-skolan komvux

  Komvux
  Anpassat
  Kurser
  Löpande
  Distans
  CSN-berättigad & kostnadsfri

  Instagram Academy

  Social Media Academy

  Kompetensutveckling
  1-3 månader
  Anpassat
  Onlineutbildning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  7 990 SEK

  Ads Manager Academy

  Social Media Academy

  Kompetensutveckling
  1-3 månader
  Anpassat
  Onlineutbildning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  7 990 SEK

  Social Media Frilans Academy

  Social Media Academy

  Kompetensutveckling
  1-3 månader
  Anpassat
  Onlineutbildning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  9 990 SEK

  CAD-ingenjör processindustri

  Teknikhögskolan

  Yrkeshögskola
  2 år
  HT 2024
  Distans
  Göteborg
  Västra Götalands län
  CSN-berättigad & kostnadsfri

  Kurs i content production för sociala medier på distans

  Nordic Tech Institute - Utbildningar på distans

  Kompetensutveckling
  Distansutbildningar
  E-Learning
  Onlineutbildning
  Löpande
  Distans
  4 995 SEK

  Språk- och kommunikationsprogrammet

  Mälardalens universitet

  Högskola/Universitet
  3 år
  Program
  HT 2024
  Västerås
  Västmanlands län
  CSN-berättigad & kostnadsfri

  Digital marknads­kommun­ikation

  Berghs School of Communication

  Yrkesutbildning
  Kurser
  Löpande
  Stockholm
  Stockholms län
  37 500 SEK

  Jobb hemifrån

  Att jobba hemifrån är för vissa ett drömscenario, du har möjlighet att i större utsträckning lägga upp ditt eget schema och välja att jobba dom tiderna då du är som mest produktiv. Vissa har husdjur som behöver tas hand om, andra jobbar bäst på kvällar och nätter. Du kanske är personen som jobbar bäst från din egen balkong eller veranda i solen? Vissa tjänster kräver inte att du är på arbetsplatsen varje dag som exempelvis distanslärare, översättare, skribent eller programmerare. Här på studier.se finns en uppsjö av utbildningar som ger flexibla jobb. Vi har listat några tips för dig som jobbar hemifrån.

  Tjäna pengar hemifrån

  Vill du tjäna pengar hemifrån på heltid? Har du en bra affärsidé? Då kanske du bör fundera på att starta eget företag. Som egenföretagare är det du själv som sätter målen och förväntningarna, du premieras för dina framgångar men står även ensam inför eventuella utmaningar. En egenföretagare kan jobba hemifrån med att bland annat erbjuda egna kurser och utbildningar inom sin expertis, sälja hantverk eller bedriva en webbutik, exempelvis dropshipping där du själv inte lagerför de produkterna du säljer.

  Distansarbete

  Att jobba på distans kräver disciplin och att du är din egen ledare för att få saker gjorda. Ett första steg i rätt riktning är att gå en kurs i självledarskap. Lägg upp en bra struktur för dina uppgifter och stäng av eventuella störningsmoment i din omgivning. För dig som lyckas hitta disciplinen är möjligheterna oändliga. Du kan jobba från stranden eller från en fjällstuga framför den öppna spisen.

  För dig som nästan aldrig vet vart du är på väg men älskar att uppleva och dela dina äventyr kanske en sociala medier utbildning hade varit ett steg i rätt riktning. Med rätt kunskaper och strategier kan du ta kontroll över dina flöden och bli en framgångsrik influenser eller jobba tillsammans med företag för att styrka deras varumärke.

  Jobba hemifrån datorn

  Idag finns det oändliga möjligheter att utföra sitt arbete med endast en dator. Just nu är programmerare eftertraktade på arbetsmarknaden och många stora företag erbjuder flexibla arbetsupplägg för sina anställda. Utveckla ditt programmerande genom att gå en programmeringskurs.

  Jobba extra hemifrån deltid

  Vill du jobba extra hemifrån? Du kanske sparar ihop pengar till ett nytt hus eller så kräver din livssituation att du är hemma? Många mindre företag söker digitala marknadsförare på deltid. Gå en digital marknadsföring utbildning och gör dig redo för framtida utmaningar inom digital marknadsföring.

  Distansjobb utbildning

  Det är ingen tvekan om att många distansjobb ger dig mer flexibilitet i vardagen. Utbildningar som ger flexibla jobb är ett tryggare sätt att säkra en fast inkomst än att försöka hitta andra vägar som kanske resulterar i uteblivna jobberbjudanden. I vår topplista på 10 utbildningar som ger dig stor frihet i arbetslivet kan du läsa om vilka utbildningar som ger dig dom rätta förutsättningarna till en säker inkomst.

  Läs mer om fler populära utbildningar