Språkutbildning i Göteborg

Vill du lära dig ett nytt språk? Varför inte gå en språkutbildning i Göteborg? Goda kunskaper i engelska är ofta ett krav på arbetsmarknaden, medan ytterligare språk ses som meriterande och positivt! Ta chansen och utveckla dig språkligt redan idag. Hos oss kan du hitta och jämföra språkutbildningar i Göteborg samt resterande delen av landet från de populäraste utbildarna.

Skickar...

Låt oss hitta språkutbildning åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Lär dig ett nytt språk

  Det är aldrig för sent att lära sig ett nytt språk. Vi på studier.se delar med oss av våra bästa tips till hur du maxar ditt språk. Våga utmana dig själv och utveckla dina språkliga kunskaper. Oavsett om du vill lära dig ett helt nytt språk eller bli bättre på ett språk du redan kan.

  Tips för att snabbt och enkelt utveckla dina språkkunskaper:

  • Bestäm VARFÖR du vill lära dig språket. När du vet varför du vill förbättra dina språkkunskaper får du också lättare att motivera dig själv. När motivationen tryter kan du alltid återvända till ditt ”varför” och komma ihåg varför du ska kämpa vidare.
  • Se till att ha realistiska mål. Hur kompetent och duktig du än är kommer du förmodligen inte att bli flytande på ett nytt språk genom två veckor av intensivstudier. Genom att ha realistiska mål ser du till att ha rätt förväntningar på dig själv – något som gör under för din motivation.
  • Utsätt dig för språket. Det absolut bästa sättet att utveckla dina språkkunskaper är att se till så att du blir exponerad för språket så mycket som möjligt. Tala, lyssna och läs allt vad du kan – även om du först upplever det motigt så kommer du snart att få det lättare. Att kunna ett språk innebär både att ha förståelse för orden och den kontext språket stammar ur.
  • Öva, öva och öva! Ingen människa är född som språkproffs. För att bli duktig så måste du öva. I det ingår också att göra fel. Ta alla tillfällen du kan till att träna ditt språk.
  • Se till att ha roligt. Att lära sig eller förbättra ett språk är något som kommer att ge dig fördelar. Peppa och belöna dig själv i takt med att du uppnår dina (realistiska) mål.
  • Gå en språkutbildning. En erfaren utbildare kan ge din språkinlärning en knuff i rätt riktning. Om du lär dig språk i en grupp kan du dessutom befästa dina kunskaper ytterligare genom att diskutera dina nya lärdomar med dina klasskamrater.

  Vi på studier.se samlar utbildare som erbjuder såväl kompetensutveckling inom språk och retorik såsom fritidskurser inom språk och retorik. Vill du läsa mer om språkutbildning kan du göra det här!

  Besök Bokmässan

  Ett annat typ om du är intresserad av språk och litteratur får du inte missa chansen att besöka Göteborgs mässa Bok & Bibliotek. Bok & Bibliotek – eller Bokmässan, som den vanligtvis kallas – är Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen. När mässan startade 1985 hade den 5 000 besökare. Sedan dess har den växt betydligt. Nu kan mässan skryta med 100 000 besök under fyra dagar i september. Varför inte passa på och bli en av dem?

  Mässan har många lockelser. Du kan till exempel träffa författare, delta i seminarier eller undersöka utbudet hos hundratals utställare. Har du med små barn får du för allt i världen inte missa ett besök i Barnhörnan. Där finns sagoberättare, teckningslektioner och givetvis massa lek och bus.

  Befinner du dig på annan ort? Läs då gärna om exempelvis språkutbildning i Stockholm eller språkutbildning i Malmö!