Språkutbildning i Stockholm

Vill du gå en språkutbildning i Stockholm? Ta chansen att lära dig ett helt nytt språk. Oavsett ålder och erfarenhet är det aldrig försent att bli flerspråkig! Hos oss kan du hitta och jämför mellan flera språkutbildningar från Sveriges ledande utbildningsaktörer.

Skickar...

Låt oss hitta språkutbildning åt dig!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Stockholm är en språklig metropol. I Stockholms län bodde år 2010 inte mindre än 183 nationaliteter. Vad siffran är idag vet vi på studier.se inte säkert, men vad vi vet är att det finns många fördelar med att vara duktig på språk. Men vad ska du göra om du inte är född till ett språkligt snille? Det finns ingen anledning till oro. Vi på studier.se finns här för att hjälpa dig hitta rätt kurs.

  En språkkurs kan innehålla många olika saker

  Innehållet i en språkutbildning varierar beroende på kursens mål, syfte och studenter. Det finns nybörjarkurser som syftar till att ge dig en grundläggande förståelse av ett helt nytt språk, avancerade kurser för dig som vill vidareutveckla dina kunskaper och specialiserade kurser som låter dig utforska språket inom särskilda ämnesområden. Gemensamt för alla kurser är att det i viss mån brukar ingå ordförståelse, retorik och samtalsträning.

  Om du undrar över något särskilt gällande upplägget på din kurs brukar de allra flesta utbildare vara glada över att få svara på frågor. Här på studier.se kan du hitta och jämföra kurser från olika utbildare. Om du hittar en bra kurs här hos oss och skulle vilja ha kontakt med utbildaren så hittar du alltid kontaktinformationen längst ner på sidan. Hälsa gärna från oss!

  För att välja rätt språkkurs är det viktigt att du ställer rätt frågor till dig själv

  Enligt vår erfarenhet är det lättare att välja rätt om du vet vad det är du letar efter. Vi rekommenderar därför att du ställer följande fem frågor till dig själv innan du börjar leta efter en utbildningsanordnare.

  • Varför vill jag lära mig språket?
  • Vad har jag för mål med att lära mig språket?
  • När ska jag använda språket? Hur kan jag maximera mina tillfällen för att använda språket så att jag säkert får användning för vad jag har lärt mig?
  • Hur vill jag lära mig språket? Vill jag gå på lektioner i grupp, lära mig genom språkcoaching eller anställa en privatlärare? Vill jag plugga på distans eller på plats?
  • Hur mycket får det kosta?

  Efter att ha svarat på ovanstående frågor bör du ha fått bättre koll på vilken sorts kursupplägg som passar dig. Du har också gett dig själv insikt att ta till när motivationen tryter – svaren på frågorna om varför du vill lära dig och vilka mål du har.

  Vill du läsa mer om språkutbildning kan du göra det här!

  I Stockholm kan du göra mer än bara plugga

  Stockholm är en metropol som erbjuder mer än några av Sveriges bästa utbildare. Om solen skiner och du känner att du behöver ett avbrott från ditt plugg rekommenderar vi på studier.se att du åker ut till Järva Discgolf Park. Järva DGP erbjuder frisbeegolf i världsklass. Här finns inte mindre än tre frisbeegolfsbanor med 9, 18 och 27 hål. Barn under tio år spelar gratis i målsmans sällskap. Vill du ha ett avbrott efter rundan så kan du stanna till vid SiSis café för kaffe, bakverk och mackor.

  Vill du läsa på annan ort? Läs mer på våra informationssidor om språkutbildning i Göteborg och språkutbildning i Malmö!