Skrivarkurser på Gotland

Tycker du om att skriva? Vill du kunna skriva bättre? I sådana fall tycker vi på studier.se att du ska läsa mer om skrivarkurser på Gotland. Skrivarkurser finns i många skepnader och finns både på grund- och fortsättningsnivå.

Gå en skrivkurs

Tycker du om att skriva? Vill du kunna skriva bättre? I sådana fall tycker vi på studier.se att du ska läsa mer om skrivarkurser. Skrivarkurser finns i många skepnader och finns både på grund- och fortsättningsnivå. Vad kurserna har gemensamt är att de hålls av kunniga utbildare som vill se dig bli en bättre skribent.

Vill du veta mer om vad som ingår i skrivkurser? Kika vidare här!

Skrivutbildning

Tar du skrivandet på allvar? Vill du få grund för vidare litterära studier? På Gotlands folkhögskola kan du läsa en ettårig skrivutbildning som låter dig utforska både dina egna och andras texter. Vill du kanske arbeta som journalist längre fram? I sådana fall kan du med fördel kombinera din skrivutbildning med en fotoutbildning. Gör du det får du en tvärkompetens som gör dig mer attraktiv på arbetsmarknaden.

Här kan du läsa mer om fotoutbildningar!

Skrivutbildningen ger dig mycket inspiration och tid att skriva. Du får lära dig strategier och tekniker för att skriva en text med bra innehåll. Fokus ligger på att lära dig skrivprocessen, språket och hur du fyller din text med innehåll.

Vad händer på Gotland?

Gotland erbjuder en oefterliknelig miljö som erbjuder många källor till inspiration. Ett välkänt turistmål är Medeltidsveckan som äger rum i augusti varje år. Under en vecka blir 40 000 besökare samlade på sammanlagt 500 olika evenemang. Medeltidsveckan beskriver man som ”ett eldorado för alla som gillar tornerspel, marknader, kyrkokonserter, gatuteatrar, eldshower, sagostunder, vandringar, föreläsningar och mycket mer”. Här finns med andra ord något för nästan alla!

Låter detta intressant? Skicka en intresseanmälan till någon av utbildarna för mer information!