Skrivarkurser i Göteborg

Har du ett brinnande intresse för att skriva? Oavsett om du är nybörjare eller vill skriva en bok finns det mängder av lärdomsfulla kurser att ta lärdom av, samtidigt som du har roligt! Gå en skrivkurs i Göteborg och utveckla dig själv!

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt skrivarutbildning!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Lär dig skriva – på riktigt!

  Att gå en skrivkurs kan vara något för alla. Oavsett vilken nivå du befinner dig på idag finns det alltid utvecklingsmöjligheter. Du kanske funderar på att skriva en bok, en novell eller helt enkelt bara vill utveckla dina färdigheter inom skrivandet. Det är lätt hänt att man får skrivkramp även om du är erfaren eller nybörjare. Då kan det vara en god idé att gå en skrivkurs för att få ny energi och inspiration. Att skriva kan även vara en skön paus från verkligheten och används för många som någon typ av terapi, skriva dagbok till exempel! Det finns oändligt många former och tekniker man kan skriva med. Vad tycker du är roligt? Få hjälp att hitta just din tonalitet i skrivandet och hur du ska bli ännu bättre!

  Bli manusförfattare

  Har du ett brinnande intresse för film? I Göteborg kan du tillsammans med en professionell handledare få löpande feedback och tips på hur du kan ta ditt manusskrivande till en ny nivå. Ni diskuterar dina specifika svårigheter och låter dig förbättra de partier i skrivandet som du har svårt för.

  Det finns manuskurser både som grundkurs och som fortsättningskurs. Oavsett om du skriver om äventyr och spänning eller romantik så kan en kurs hjälpa dig att utveckla ditt skrivande. Att skriva är ett hantverk, och skrivarkurser ger dig verktygen att skapa den bästa sortens texter.

  Låter detta som något för dig? Läs mer om skrivarkurser här!

  Skrivtips:

  • Skriv för att det är roligt. Försök koppla bort yttre krav och förväntningar, fokusera på vad som är roligt för dig.
  • Analysera en text du gillar. Vad är det som är bra med den? Vad kan du ta med dig till din egna text?
  • Skriv i olika former så som poesi, noveller, essäer med mera. Detta för att utvecklas och få ett bredare perspektiv för skrivandet.
  • Skriv om saker du upplevt själv. Det kan vara lättare att sätta ord på och visualisera händelser du varit med om. En bra början kan vara att skriva om just det.
  • Texten måste inte bli korrekt från början. Förarbetet kan vara ett grovutkast, det viktigaste att att man kommer igång och skriver!

  Vad kan du göra mer i Göteborg?

  På Sveriges västkust hittar du Göteborg: staden som många kallar Sveriges framsida. Året om erbjuder staden olika evenemang. Under sommaren kan du till exempel besöka någon av festivalerna Summerburst, Way out West eller Picknickfestivalen. Det som alla tre nämnda festivaler har gemensamt är att de ligger centralt i Göteborg. Du kan alltså njuta av musik och sång för att sedan gå vidare till krogrundan!

  Vill du plugga på annan ort? Läs mer om skrivarkurser på Gotland!

  Låter detta intressant? Kontakta ett utbildningsföretag för mer information!